internetWEEK.cz menu TOPlist
Jak je to s letním a zimním časem. Zimní sice existuje, ale...Jak je to s letním a zimním časem. Zimní sice existuje, ale...
Čas, který používáme v létě, se nazývá letním časem, byť začíná na jaře a končí na podzim. Přesněji řečeno se jedná o Středoevropský letní čas (SELČ) a jeho cílem je poměrně diskutabilní úspora energie a tedy finančních prostředků.


Záhadná úmrtí ufologů a vědcůZáhadná úmrtí ufologů a vědců
Mnoho amerických ufologů zemřelo za podezřelých okolností. Upozornil na to bývalý poradce americké vlády Timothy Hood. Velmi rizikové povolání může mít také britský vědec, který pracuje pro určitý druh výzkumu.


Crashtest: Je znát 25 let vývoje na první pohled? Crashtest: Je znát 25 let vývoje na první pohled?
Auta jsou dnes cvalíky. Je v nich proto bezpečněji? Jak dopadne čelní srážka na polovinu, nových aut jedné značky, toho současného s modelem vyráběným od roku 1992 beze změny?


Havarované UFO nebo Stonehenge na dně moře? Havarované UFO nebo Stonehenge na dně moře?
Švédský lovec pokladů se vrací prozkoumat záhadný objekt na dně Baltského moře. Peter Lindberg odhaduje, že by mohlo jít o lidský výtvor, například o kamennou stavbu typu Stonehenge. Získal sponzora a hodlá v pátrání pokračovat.


Velké konspirační teorie: Smrt princezny DianyVelké konspirační teorie: Smrt princezny Diany
Mezi nejznámější konspirační teorie patří tragická smrt Lady Diany, britské princezny z Walesu, bývalé manželky prince Charlese.


Prognóza CIA pro další desetiletíPrognóza CIA pro další desetiletí
Americké analytické centrum CIA zveřejnilo prognózu, jaký bude vývoj ve světě v dalších desetiletích. Analýza se jmenuje „Globální trendy 2030. Alternativní světy“.


6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!
Komentář: Rok strávili v uzavřené kupoli na Havaji. Ven mohli jen ve skafandru na průzkum okolí velmi podobnému Marsu. A prohlásili, že život v izolaci si dovedou představit i na Marsu. Tak, jako mnozí před nimi. Rok života mohli strávit lépe…


Dva příběhy k zamyšlení: o životě a prioritách  Dva příběhy k zamyšlení: o životě a prioritách
Život je dar a promarněný čas vám nikdo nevrátí. Dva příběhy, které nutí k zamyšlení nad současnou uspěchanou dobou…


Anketa: Kterou vojenskou akci USA považujete za obhajitelnou?Anketa: Kterou vojenskou akci USA považujete za obhajitelnou?
Přehled největších nasazení americké armády po druhé světové válce. Existuje vůbec nějaká americká operace, kterou považujete za správnou? A kterou naopak považujete za největší agresi?


Je Slunce nebezpečnější když má své dny, nebo když je nemá?Je Slunce nebezpečnější když má své dny, nebo když je nemá?
Blíží se maximum Sluneční činnosti a tak se stále více hovoří o možnosti, že naší rodnou hroudu sežehne sluneční erupce. Máme se slunečního maxima bát?


Socialismus - funguje nebo nefunguje?Socialismus - funguje nebo nefunguje?
V poslední době koluje po českém internetu článek na téma – socialismus nefunguje. Za příklad slouží americká škola. A protože jde o Ameriku, mluví se o Obamově socialismu.


Oblast 51 - výzkum mimozemských civilizací?Oblast 51 - výzkum mimozemských civilizací?
Každý kdo se alespoň minimálně zajímá o UFO či konspirační teorie, jistě již několikrát slyšel o zařízení zvaném Area 51 neboli Oblast 51. Jedná se o obyčejnou vojenskou základnu nebo zde probíhají tajné výzkumy?


Rakovina: Gersonova terapieRakovina: Gersonova terapie
Gersonova terapie je přírodní léčba, která aktivuje mimořádnou schopnost těla léčit samo sebe. Podle jejích propagátorů léčí některé druhy rakoviny, cukrovku, alergie a další nemoci.


Muž, který byl v nebi, kontra skepticiMuž, který byl v nebi, kontra skeptici
Příběh lékaře dr. Ebena Alexandra je pozoruhodný. V roce 2008 upadl při onemocnění meningitidou do kómatu a v době, kdy mu nefungoval mozek, prožil cestu do nebe.


Numerologie: osobní roční vibraceNumerologie: osobní roční vibrace
Vše ve vesmíru se pohybuje v cyklech. Dny přecházejí v noci, týdny v měsíce a měsíce v léta. V cyklech vidíme, jak se země mění a jak se měníme my. Čísla také vytvářejí vibrace a tyto vibrace mají každý rok specifický význam...


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí