internetWEEK.cz menu TOPlist
Taťjana  Bělousová vstala z mrtvýchTaťjana Bělousová vstala z mrtvých
Ukrajinka oživla po třech dnech klinické smrti. To je jen jedna část neuvěřitelného života komunistky, která konvertovala ke křesťanství v SSSR. Ve své výpovědi vydává šokující svědectví o životě v komunistické říši.


Hadonoš: 13 znamení a přesný zvěrokruh podle NASAHadonoš: 13 znamení a přesný zvěrokruh podle NASA
Pohled astrologů a astronomů se na znamení zvěrokruhu liší. Podle NASA jste s velkou pravděpodobností narozeni v jiném znamení, než jste si dosud mysleli! Jaká je charakteristika nového znamení Hadonoše? A v jakém znamení ve skutečnosti jste?


Padesát fatálních selhání pokusů na zvířatechPadesát fatálních selhání pokusů na zvířatech
Padesát fatálních selhání pokusů na zvířatech.


Třetí cesta žurnalistiky: CPM hyenismusTřetí cesta žurnalistiky: CPM hyenismus
Díky sociálním sítím a absenci skutečných celebrit hýbe nejen českým mediálním prostorem nový fenomén, který jsme nazvali CPM hyenismus.


Proč vlastně chodíme spát? Proč vlastně chodíme spát?
Létáme do vesmíru, necháváme srážet elementární částice, ale o sobě sama toho víme zatím velmi málo. Napadlo vás vůbec, proč chodíme večer spát?


Naděje v léčbě rakoviny! Onkolytický virus v prvních testech úspěšný!Naděje v léčbě rakoviny! Onkolytický virus v prvních testech úspěšný!
Geneticky upravený virus je schopný sám likvidovat nádorové buňky a vyburcovat imunitní systém. Vedlejším účinkem je pouze pocit jako při chřipce! Virus vakcinie JX-594 je snad dobrá šance do budoucna.


Nyos: Africké jezero smrtiNyos: Africké jezero smrti
V Kamerunu, mezi skalnatými horami a zelenými pláněmi se nachází přibližně dva kilometry dlouhé jezero. Krajina i jezero lákají svoji krásou turisty, ale pozor! Jezero je tichým zabijákem.


James Cameron: simulace potopení TitanicuJames Cameron: simulace potopení Titanicu
Režisér filmu Titanic, James Cameron, připravil ke stému výročí první a zároveň poslední plavby, simulaci potopení této zřejmě nejslavnější lodě v historii.


Každý může trénovat nároďákKaždý může trénovat nároďák
Věřte, je to tak. Každý z nás přesně ví, co je pro úspěch důležité. Tréning, výdrž, motivace, psychická odolnost a vůle po úspěchu. Ztratil se nám někam talent? Ne. Talent může hrát svou roli. Možná je výhodou, ale k úspěchu nevede.


6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!
Komentář: Rok strávili v uzavřené kupoli na Havaji. Ven mohli jen ve skafandru na průzkum okolí velmi podobnému Marsu. A prohlásili, že život v izolaci si dovedou představit i na Marsu. Tak, jako mnozí před nimi. Rok života mohli strávit lépe…


Isla del Coco aneb co ukrývá Kokosový ostrov?Isla del Coco aneb co ukrývá Kokosový ostrov?
Na světě je mnoho krás, které ukrývají svá tajemství. Právě jednou takovou je ostrov v Pacifickém oceánu. Na tomto nevelkém ostrově totiž mají být ukryté poklady uloupené piráty!


Hormonální antikoncepce: Zabíjí, ale je to byznysHormonální antikoncepce: Zabíjí, ale je to byznys
Není gynekolog, kterého by nenavštívil usměvavý obchodní zástupce s lukrativní nabídkou. Prášky se předepisují jako na běžícím pásu. I ženám a dívkám, které mohou zabít!


Koně umějí komunikovat jako delfíni nebo opice. Změní to přístup k jejich výcviku?Koně umějí komunikovat jako delfíni nebo opice. Změní to přístup k jejich výcviku?
V komunikaci se zvířaty vědci dosahují největších úspěchů se symboly. Nyní dokázali naučit koně, aby si řekli, co právě chtějí. Během dvou týdnů se to naučilo všech 23 koní zapojených do experimentu. Pouze pozitivní motivací. Jak?


Země v průběhu roku z vesmíru a něco navícZemě v průběhu roku z vesmíru a něco navíc
Podívejte se na záběry Země z vesmíru v průběhu jednoho roku ale také na přechod Měsíce přes Zemi a konečně také na nové snímky.


Co o nás prozradí našeptávače vyhledávačů?Co o nás prozradí našeptávače vyhledávačů?
Vyhledávače Google nebo Seznam.cz používá asi většina z nás každý den. Když začnete do klávesnice bušit hledané heslo, našeptávač vám nabídne seznam nejhledanějších případně vámi kdysi hledaných výrazů. Co hledáme nejčastěji?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí