internetWEEK.cz menu TOPlist
Jak pořádně posílit mozekJak pořádně posílit mozek
Chcete, aby vám to pořádně myslelo? Musíte denně řešit nové úkoly a trénovat mozkové závity. Následuje několik tipů jak na to, abyste byli každý den o něco chytřejší.


Video: jak se hojí rány planety ZeměVideo: jak se hojí rány planety Země
Jak dlouho trvá planetě Zemi, než se vyrovná s velkou přírodní katastrofou?


Vědecký výzkum UFO v NorskuVědecký výzkum UFO v Norsku
Vesnici Hessdalen ve středním Norsku by nikdo neznal, kdyby nebylo extrémního výskytu podivných létajících světel v jejím okolí. Začalo to již před třiceti lety. A světelné manévry pokračují dodnes.


Obezita: Mýty a faktaObezita: Mýty a fakta
Problém jménem obezita se týká na celém světě čím dál tím více lidí. Chutná nám, ale je to o zdraví. Jaká jsou tedy mýty a fakta o obezitě?


Rupert Sheldrake: 10 vědeckých dogmatRupert Sheldrake: 10 vědeckých dogmat
Britský vědecký disident promluvil v Londýně kriticky o současné vědě. Vyvolal poprask. Pustili se do něj skeptici. TED stáhl jeho projev ze svých stránek a byl obviněn z cenzury. Skandál byl na světě.


Oak Island:  tajemství dubového ostrovaOak Island: tajemství dubového ostrova
Oak Island je podobný jiným ostrovům, ale přesto je na něm něco jiného, výjimečného. Je na něm totiž ukryt poklad! Všichni ví, kde je, ale nikdo neví, jak ho vyzvednout, je totiž důmyslně zabezpečen!


Další záhada na Měsíci. Mimozemšťané?Další záhada na Měsíci. Mimozemšťané?
Pomocí Googlu našel neznámý záhadolog na našem přírodním satelitu podivný objekt trojúhelníkového tvaru s osvětlenými hranami. Zase atraktivní podvod, nebo důvod, aby některý stát začal připravovat misi na Měsíc?


Co vlastně viděl Neil Armstrong na Měsíci?Co vlastně viděl Neil Armstrong na Měsíci?
První pozemšťan, který vkročil na Měsíc, zemřel 25. srpna 2012. Neil Armstrong se po návratu Apolla 11 uzavřel do sebe. Možná k tomu byl donucen. Podle některých svědectví viděli kosmonauti na Měsíci UFO.


Rady a tipy v čem začít podnikat I.Rady a tipy v čem začít podnikat I.
Můžete mít spousty nápadů. Ale musíte se rozhodnout, do čeho věnujete energii. Poradíme Vám jak. A pomůžeme Vás na nové nápady k podnikání nasměrovat. Není to na jeden článek, začínáme tak nový podnikatelský seriál…


Podivuhodný příběh léčitele Alfonse Vena Podivuhodný příběh léčitele Alfonse Vena
Tradiční lékařská péče ho nezachránila před následky zásahu elektrickým proudem. Léčil se sám a potom přišla vize, která z něj udělala slavného homeopata a úspěšného léčitele.


Deprese  - co s ní? Deprese - co s ní?
Depresivní nálady se zdají být banální věcí, vědci a lékaři si to však nemyslí. Zkoumají tuto psychickou nemoc permanentně. A ta se šíří po světě jako podivná nákaza.


Co vás velký byznys naučí o kultuře podnikáníCo vás velký byznys naučí o kultuře podnikání
Cílem vysoké kultury podnikání je zajistit, aby vaši zaměstnanci byli šťastní a produktivní. Když je máte, tak od vás nebudou utíkat a navíc budou přitahovat do vaší firmy další nové talenty...


10 nejpodivnějších náhod v historii10 nejpodivnějších náhod v historii
Náhody fascinují člověka od nepaměti bez ohledu na to, zda jsou pozitivní nebo negativní. Nad následující hitparádou mysteriózních souher opravdu chvílemi zůstává rozum stát.


10+3 nejpodivnější záhady10+3 nejpodivnější záhady
Země je stále plná záhad, nad kterými zůstává rozum stát, i když to tak na první pohled nevypadá. Tento výběr dal dohromady server Before It´s News.


Mají zvířata duši, nebo ne?Mají zvířata duši, nebo ne?
Již léta se mezi lidmi vedou dohady, zda zvířata mají duši. Dle jedné strany se jedná o živého tvora, který rozhodně duši musí mít, dle druhé strany zvířata zkrátka duši nemají. Jak to tedy je?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí