internetWEEK.cz menu TOPlist
Proč muži milují ženská prsaProč muži milují ženská prsa
Proč lidští samci zbožňují ty pytle, které visí jejich samičkám na hrudi? Vědci zatím neuměli dostatečně vysvětlit posedlost pánů tvorstva prsy žen, ale jeden americký neurovědec to prý objevil.


Epochální objev: Záhadná lidská DNA nalezena!Epochální objev: Záhadná lidská DNA nalezena!
„Cizí“ DNA - starou asi dva miliony let - objevil v Africe dr. Joshua Akey. Možná se mu podařilo najít důkaz genetického zásahu do DNA našich dávných předků.


Všechno, co jste chtěli vědět o astrálním cestováníVšechno, co jste chtěli vědět o astrálním cestování
Astrální cestování může být nebezpečné. Američanka Erin Pavlina varuje před lehkomyslným poletováním v astrálním světě. Je to zajímavá zkušenost, ale každý na to nemá. Erina odpovídá na nejčastěji kladené otázky ohledně vědomého vystupování z těla.


Vědci se zavrtali do kráteru Chicxulub, který stál u konce dinosaurůVědci se zavrtali do kráteru Chicxulub, který stál u konce dinosaurů
Vědci provedli vrty v kráteru Chicxulub a dostali se k horninám, které by se měly nacházet v mnohem větší hloubce.


Vodnářský zvon léčíVodnářský zvon léčí
Na první pohled na něm není nic až tak zvláštního. Vypadá jako běžný lavor s vodou. Ovšem všichni jsou z něj nadšení, neboť jeho zvuk léčí. Navíc voda v něm vytváří fantastické obrazce.


Škála z Ria aneb jak popsat kontakt s mimozemšťany Škála z Ria aneb jak popsat kontakt s mimozemšťany
Právě jsme navázali kontakt s mimozemšťany. Jak velké důsledky to bude mít nám řekne škála z Ria, kterou kdysi vytvořili v SETI.


Jak vybrat virtuální kancelář?Jak vybrat virtuální kancelář?
Co je virtuální kancelář? Docela kamenná kancelář založená na principu sdílení prostor a administrativního personálu. Ale výběr kanceláře není jen tak. Ani právníky a účetní nevybíráte pouze podle ceny, nebo modelek na webu! Na co si dát pozor?


Tip na dovolenou nebo zastávku cestou: Lago di GardaTip na dovolenou nebo zastávku cestou: Lago di Garda
Itálie: Gardské jezero je jako klín zaražený do Alp, táhnoucí se přes 50 kilometrů od severu k jihu, v nadmořské výšce pouhých 65 metrů. Má neopakovatelné kouzlo. Nabízí sportovní i kulturní vyžití, nádhernou přírodu a průzračnou vodu.


Stonehenge: zná se již původ kamenůStonehenge: zná se již původ kamenů
Pracovníci z Waleského národního muzea a Leicesterské unverzity rozluštili záhadu stavebních kamenů megalitického komplexu Stonehenge. Jsou z Craig Rhos-y-felin u Pont Season.


NASA: úchvatná 4K videa z vesmíruNASA: úchvatná 4K videa z vesmíru
NASA nás zásobuje nádhernými videi v obrovském rozlišení a s vysokou frekvencí snímků. Je opravdu na co se dívat!


DNA nese utajený kód! DNA nese utajený kód!
Vědci nalezli druhý kód života. Skrytý kód obsahuje instrukce pro kontrolu genů. Objev tak může přinést nové možnosti při diagnostice a léčení nemocí.


Konspirace: Smrt princezny Diany po 15 letech Konspirace: Smrt princezny Diany po 15 letech
Co je nového v oblasti vyšetřování záhadné nehody? Paparazzi Andanson byl agent MI6, spáchal sebevraždu, ale měl v hlavě dvě díry. Někteří spisovatelé tvrdí, že v Paříži šlo o atentát na přání královské rodiny.


Hormonální antikoncepce: Zabíjí, ale je to byznysHormonální antikoncepce: Zabíjí, ale je to byznys
Není gynekolog, kterého by nenavštívil usměvavý obchodní zástupce s lukrativní nabídkou. Prášky se předepisují jako na běžícím pásu. I ženám a dívkám, které mohou zabít!


Tip na knihu - recenze: Chlapec, který viděl pravduTip na knihu - recenze: Chlapec, který viděl pravdu
Zajímavé čtení pro zájemce o paranormální jevy. Autor tvrdí, že viděl jako dítě aury lidí, duchy mrtvých i entity přírodní. Slogan o knize říká: Autentický deník z prostředí viktoriánské Anglie, jehož autor si přál zachovat anonymitu i po své smrti.


Bermudský trojúhelník: Šokující nové záhadyBermudský trojúhelník: Šokující nové záhady
Bermudský trojúhelník nám s největší pravděpodobností stále neodhalil všechna svá tajemství. Podívejte se na velmi zajímavé video v českém znění...


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí