internetWEEK.cz menu TOPlist
Jak ovládnout lidstvo?Jak ovládnout lidstvo?
Kontrolou potravin lze ovládat lidstvo...


Hawkeye Pierce z M.A.S.H se snaží změnit popularizaci vědyHawkeye Pierce z M.A.S.H se snaží změnit popularizaci vědy
Herce Alana Aldu asi zná většina lidí díky kultovnímu seriálu M.A.S.H. V USA se však proslavil rovněž jako propagátor vědy.


Unikla Země v roce 1883 o vlásek globální katastrofě?  Unikla Země v roce 1883 o vlásek globální katastrofě?
V roce 1883 jsme měli možná obrovské štěstí. Naší planetu jen těsně minuly fragmenty komety o celkové hmotnosti nejméně dvou miliard tun. Nebo to bylo všechno jinak?


Čeští vědci našli originální recept na přípravu nových antibiotikČeští vědci našli originální recept na přípravu nových antibiotik
Současná antibiotika zabírají čím dál méně. V centru Biocev však vědci našli způsob, jak urychlit evoluci přírodních procesů a získat nová silná antibiotika.


Čínská sonda na Měsíci a dvě tváře vesmírného výzkumuČínská sonda na Měsíci a dvě tváře vesmírného výzkumu
Čína se dost možná už za pár dní zapíše do historie kosmonautiky. Na povrchu Měsíce přistane její sonda a rover. Někteří obyvatelé říše středu by ale tamní vesmírný výzkum asi poslali nejraději k šípku.


Mají zvířata duši, nebo ne?Mají zvířata duši, nebo ne?
Již léta se mezi lidmi vedou dohady, zda zvířata mají duši. Dle jedné strany se jedná o živého tvora, který rozhodně duši musí mít, dle druhé strany zvířata zkrátka duši nemají. Jak to tedy je?


Jak vzniká UFO záhadaJak vzniká UFO záhada
Ufo, letadlo nebo fake? Poznáte, co je na videu? Že ne? Dobrá, zde máte nápovědu. Stále ne? Dobrá, tak ještě jednu. Pořád nic?


Podprahové záběryPodprahové záběry
Česká televize odvysílala v odpoledním bloku dětských pořadů jeden z dílů večerníčku Pane, pojďte si hrát. Byl natočen v druhé půli šedesátých let. Jestli se na něj dívaly i vaše děti, tak zkonzumovaly také podprahovou informaci Hlasuji pro mír!


Válka o lék na Alzheimerovu nemoc v plném prouduVálka o lék na Alzheimerovu nemoc v plném proudu
O nadějném novém léku slýcháme celkem často. Všichni světoví lídři na něm intenzivně pracují. Všichni jej nutně potřebují a někteří jsou již ve třetí fázi. Ale analytici jim dávají šanci na úspěch pouze okolo 15 procent…


Mimozemšťané unesli rockera Mimozemšťané unesli rockera
Američan Sammy Hagar patří k celebritám, které promluvily veřejně o UFO. Tvrdí, že měl telepatický kontakt s mimozemšťany. Speciální technologie zjistila: Byl unesen!


Motivem pro budoucí války budou základní lidské pudyMotivem pro budoucí války budou základní lidské pudy
Lidstvo válčí od nepaměti. Motivace pro válečné konflikty se však postupně mění a vrací se na úplný počátek lidské existence. Navíc je historicky doložená souvislost mezi extrémy počasí a násilím.


Poradcům své finance raději nesvěřujtePoradcům své finance raději nesvěřujte
Už to zažil asi každý. Telefonát, kde se na druhém konci někdo rozvykládá, že vám chce pomoct ušetřit, vytvořit celoživotní finanční plán a zajistit vás do budoucnosti. Stačí na chvíli se s dotyčným setkat. Jít na schůzku či nejít?


Část silných zemětřesení způsobuje člověk Část silných zemětřesení způsobuje člověk
Pohyby litosférických desek. To je příčina zemětřesení, nebo nás to alespoň učili ve škole. Kromě toho jsme tady měli HAARP (pokud tomu věříte), který na Aljašce zřejmě skončil. Zemětřesení však vyvolává také těžba.


Fenomén Inelia BenzFenomén Inelia Benz
Existují lidé, kteří jsou jiní. Možná to ani nejsou lidské bytosti nebo jen zčásti. Můžeme jim říkat fenomén. Inelia Benz...


Solární čistička vzduchu vyrábějící vodík?Solární čistička vzduchu vyrábějící vodík?
Na univerzitě v Antwerpách spojily dva projekty do jednoho. A funguje to!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí