internetWEEK.cz menu TOPlist
Aspartam E951: mění chemické složení mozkuAspartam E951: mění chemické složení mozku
Aspartam byl vyvinut jako chemická bojová látka. Dnes je nejrozšířenějším umělým sladidlem na světě. Ač bylo provedeno několik výzkumů, které potvrdily jeho vysoce škodlivou sílu. Je zkrátka dostupný, levný a toxický...


Klinická smrt – co se s námi děje?Klinická smrt – co se s námi děje?
Zavřete oči a za krátkou chvilku se ocitá vaše nehmotná stránka v tunelu. Vidíte své zesnulé příbuzné a probíhá vám celý váš život před očima. Takto popisují klinickou smrt ti, kteří jí prošli!


Jsou rostliny inteligentní?Jsou rostliny inteligentní?
Rostliny se od nás hodně liší, ale mají smysly, paměť, komunikují a dokáží dokonce hospodařit se svými zásobami tak, jako by počítaly.


Tajemná místa -  Říp Tajemná místa - Říp
Hora Říp je klasické místo české mytologie, duchovní a energetický střed Země české.


Jsem homosexuál, kdo je víc?Jsem homosexuál, kdo je víc?
Zatímco ještě před několika desetiletími se o nich moc nemluvilo, dnes se veřejně producírují v mnohatisícovém veselém proudu centrem Prahy. A kupodivu Českou veřejnost to příliš nevzrušuje.


Iluze hmoty: Fyzická realita není vůbec fyzickáIluze hmoty: Fyzická realita není vůbec fyzická
Naše vědomí, city, myšlenky působí zpětně na realitu způsobem, který může mít pozoruhodné výsledky. Jde jen o to uvědomit si, že vědomí je propojené, a problémy jsou řešitelné.


Místo zločinu: Ground ZeroMísto zločinu: Ground Zero
Američané se stále dožadují pravdy o 11. září. Film 9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out předkládá základní důkazy, proč nemůžeme věřit tomu, že tři mrakodrapy v New Yorku zbourala dvě letadla.


Americký Ötzi: Starý indián z PolynésieAmerický Ötzi: Starý indián z Polynésie
Evropa má svého Ötziho a Amerika Muže z Kennewicku. Pradávný americký lovec je obestřen záhadami. Jeho původ se pomocí analýzy DNA dosud nepodařilo vystopovat, ale pravděpodobně není praprapradědečkem současných původních Američanů...


Vizionář Michael Tellinger - Od Sumerů k novým energiím a nové společnosti Vizionář Michael Tellinger - Od Sumerů k novým energiím a nové společnosti
Badatelská práce Michaela Tellingera začíná u Egypťanů a Anunnaki a končí výzvou k odstranění peněz a vytváření svobodných komunit UBUNTU.


Videa: kometa nad západním obzoremVidea: kometa nad západním obzorem
I u nás bylo možné spatřit nad západním obzorem jasnou kometu Pan-STARRS. Podmínky pro její pozorování nebyly ideální. Pokochejte se snímky a videi od zejména zahraničních pozorovatelů.


Vědci umí fixovat CO2 lépe než rostlinyVědci umí fixovat CO2 lépe než rostliny
Tým v Německu synteticky vyvinul zcela biologickou metabolickou dráhu, založenou na modelu fotosyntézy. Avšak o 20% účinnější! Tvoří ji 17 enzymů z devíti organismů.


Nejlepší lék na světě je zadarmo: SMÍCHNejlepší lék na světě je zadarmo: SMÍCH
Smích je cestou k pohodě. Je okouzlující. Je zdravý. Je nakažlivý. Nezná přetvářku a odbourává bariéry. Je lékem na tělo i na duši. A je zadarmo...


Zajímavé myšlenky: Svět bez penězZajímavé myšlenky: Svět bez peněz
Na Facebooku můžete narazit na název Hearth – Krb. Nejde o seznamovací agenturu nebo firmu prodávající krby, ale o projekt českého podnikatele a miliardáře Libora Malého.


Fazole si na Měsíc neberte Fazole si na Měsíc neberte
Jedna z nejlepších reklam s vesmírnou tématikou aneb fazole, astronauti a cholerická lunární příšerka.


Unikla Země v roce 1883 o vlásek globální katastrofě?  Unikla Země v roce 1883 o vlásek globální katastrofě?
V roce 1883 jsme měli možná obrovské štěstí. Naší planetu jen těsně minuly fragmenty komety o celkové hmotnosti nejméně dvou miliard tun. Nebo to bylo všechno jinak?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí