internetWEEK.cz menu TOPlist
Jak vzniká UFO záhadaJak vzniká UFO záhada
Ufo, letadlo nebo fake? Poznáte, co je na videu? Že ne? Dobrá, zde máte nápovědu. Stále ne? Dobrá, tak ještě jednu. Pořád nic?


10 nejpodivnějších náhod v historii10 nejpodivnějších náhod v historii
Náhody fascinují člověka od nepaměti bez ohledu na to, zda jsou pozitivní nebo negativní. Nad následující hitparádou mysteriózních souher opravdu chvílemi zůstává rozum stát.


Projekty agentury DARPA – první dílProjekty agentury DARPA – první díl
Agentura pro výzkum pokročilých obranných projektů (DARPA) stojí za řadou nových technologií, z nichž některé každý den používáme. V prvním díle si představíme samotnou agenturu a projekty ARPANET, Aspen Movie Map, Boeing X-45 a Vela.


Futuristické, elektrické a vertikálně startující letadlo opravdu létá!Futuristické, elektrické a vertikálně startující letadlo opravdu létá!
Jsme opět blíže ke sci-fi budoucnosti. Německý start-up Lilium dostal své letadlo do vzduchu. Podívejte se, jak létá a funguje. Na první test obdivuhodné!


Oko zlaOko zla
Mají něco společného filmy „Ve stínu“ a „Třicet minut po půlnoci?“ Cesta do pekla je dlážděná dobrými úmysly. Největší hrozbou lidské společnosti je složitá lidská duše, upozornil psycholog Jung.


Japonci s lovem delfínů a velryb hned tak nepřestanouJaponci s lovem delfínů a velryb hned tak nepřestanou
Když ubíjejí k smrti tisíce delfínů v mělké zátoce, moře rudne jejich krví. O úctě k těmto inteligentním a ohroženým tvorům však nechtějí ani slyšet. Podívejte se na následující video, než půjdete na delfíny do mořského akvária...


Stříbrné šípy z Formule 1 mají kořeny v Novém JičíněStříbrné šípy z Formule 1 mají kořeny v Novém Jičíně
Jen málokdo z fanoušků Mercedesu ví, že jejich stříbrné šípy mají kořeny v Novém Jičíně.


Isla del Coco aneb co ukrývá Kokosový ostrov?Isla del Coco aneb co ukrývá Kokosový ostrov?
Na světě je mnoho krás, které ukrývají svá tajemství. Právě jednou takovou je ostrov v Pacifickém oceánu. Na tomto nevelkém ostrově totiž mají být ukryté poklady uloupené piráty!


Oblast 51 - expedice na místo, které již alespoň existuje...Oblast 51 - expedice na místo, které již alespoň existuje...
Přestože je oblast 51 jedním z nejznámějších míst světa, málokdo zná jeho pravý účel. Možná právě toto tajemství přitahuje tolik pozornosti. Je v tom záměr? Vydejte se s námi na zajímavou expedici...


Záhadní staří KréťanéZáhadní staří Kréťané
Odkud se vzali a jak mohli na skalnatém ostrově uprostřed Středozemního moře vytvořit původní obyvatelé Kréty skvělou civilizaci před několika tisíci lety? To člověka napadne, když navštíví tento středomořský ostrov.


Prožitky sdílené smrti nabourávají vědecké vysvětlení NDEProžitky sdílené smrti nabourávají vědecké vysvětlení NDE
Shared-death experience je fenomén, který zkoumal Raymond Moody. Lidé, kteří jsou v přítomnosti umírající osoby, mají někdy zvláštní vjemy deformovaného prostoru, vidí světelný tunel nebo mají pocit, že se vznášejí.


Pilotovaný let na Mars je proti islámuPilotovaný let na Mars je proti islámu
Šejk Ali al Hemki vydal prohlášení, podle kterého je pilotovaný let na Mars v rozporu s islámem. K rudé planetě mezitím startuje první indická sonda.


Tajemství parfému znaly ženy již ve starověkuTajemství parfému znaly ženy již ve starověku
Bez parfémů si snad žádná žena nedovede představit svůj život. Díky nim jsou sebevědomější. Cítí se sexy. Parfém ostatně patří mezi nejnebezpečnější ženské zbraně už od nepaměti.


Mayové a mimozemšťané - nové důkazy Mayové a mimozemšťané - nové důkazy
Po internetu kolují fotografie fantastických artefaktů mayského typu. Na některých jsou jasně patrné UFO a podivné, snad mimozemské bytosti.


Mozek v plamenech - mladá Američanka se najednou zblázníMozek v plamenech - mladá Američanka se najednou zblázní
Úspěšná mladá novinářka Susannah Cahalanová napsala autobiografickou knihu o své záhadné nemoci, která ji bleskově srazila na dno, ale stejně rychle odezněla.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí