internetWEEK.cz menu TOPlist
Nejdřív sex, potom možná vztahNejdřív sex, potom možná vztah
Když někoho potkáte, zkusíte si domluvit rande. Vídat se, poznávat, začít spolu chodit. A potom možná dojde na sex. Nebo někoho potkáte, dojde na sex, nezávazně se scházíte a možná nakonec spolu začnete chodit….


Co vás velký byznys naučí o kultuře podnikáníCo vás velký byznys naučí o kultuře podnikání
Cílem vysoké kultury podnikání je zajistit, aby vaši zaměstnanci byli šťastní a produktivní. Když je máte, tak od vás nebudou utíkat a navíc budou přitahovat do vaší firmy další nové talenty...


Kam zmizeli stavitelé z Göbekli Tepe? Kam zmizeli stavitelé z Göbekli Tepe?
Stavitelé nejstarší svatyně na světě zmizeli beze stopy. Existují náznaky, že vyrazili na hodně dlouhou pouť a jejich potomci se dostali na místa vzdálená od Evropy tisíce kilometrů.


Navštívil vás duch? Nebojte se. Možná máte jen halucinaceNavštívil vás duch? Nebojte se. Možná máte jen halucinace
David Stannard trávil sám klidně večery ve svém domě ve východní Anglii a jednoho dne zjistil, že se s ním na televizi dívají další lidi. Nějaký školák a dva vojenští piloti RAF. Nebyli to však duchové, ale problém se zrakem.


Teroristické útoky omezují naše svobodyTeroristické útoky omezují naše svobody
S každým dalším úderem v kterékoliv části světa dochází k dalšímu omezení svobod nás všech. Teroristické útoky nás o svobodu dříve nebo později připraví!


Videa: kometa nad západním obzoremVidea: kometa nad západním obzorem
I u nás bylo možné spatřit nad západním obzorem jasnou kometu Pan-STARRS. Podmínky pro její pozorování nebyly ideální. Pokochejte se snímky a videi od zejména zahraničních pozorovatelů.


Zázrak přírody? Ne, Ledový muž jen ovládá své těloZázrak přírody? Ne, Ledový muž jen ovládá své tělo
Wim Iceman Hof vydrží hodinu sedět obložen ledem, běhá bos v Arktidě a na Mount Everest lezl v šortkách. Používá mentální techniku, která mu umožňuje přežít v extrémních podmínkách.


16 důvodů pro častý sex16 důvodů pro častý sex
Vědci po dlouhých desetiletích vypátrali, proč je výhodné dělat příjemné věci často. Následující seznam je manuálem spíše pro ty racionální typy, romantici ho nepotřebují. Věděli to i bez vědců.


Jaká bude další evoluce lidstva?Jaká bude další evoluce lidstva?
Člověk zručný, neandrtálský, vzpřímený,… o vývojových fázích člověka jsme se učili ve škole, ale evoluce lidského pokolení probíhá i nyní. Jak budou vypadat lidé za pár desítek tisíc let?


Je Slunce nebezpečnější když má své dny, nebo když je nemá?Je Slunce nebezpečnější když má své dny, nebo když je nemá?
Blíží se maximum Sluneční činnosti a tak se stále více hovoří o možnosti, že naší rodnou hroudu sežehne sluneční erupce. Máme se slunečního maxima bát?


Časosběrná videa: stovky tisíc fotografií v několika minutáchČasosběrná videa: stovky tisíc fotografií v několika minutách
Podívejte se na časosběrná videa, která zachycují krásy Země i vesmíru. Na několik minut, které reprezentují měsíce práce jejich autorů. Ale stojí to za to!


Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!
Většina savců kost v penisu má. Ačkoliv její velikost se velmi liší. A vědci přišli se zajímavým evolučním vysvětlením záhady pyjové kosti.


Vyšehrad a jeho tajemná zákoutíVyšehrad a jeho tajemná zákoutí
Vyšehrad si pamatuje dobu mocného rodu Přemyslovců, doby slávy i drancování. Zmizelo již ale z Vyšehradu opravdu vše, co tam bylo ukryto kdysi před zraky ostatních? Průzkumy nám říkají, že ne. Na Vyšehradě je ukryt poklad!


Dá se unudit k smrti?Dá se unudit k smrti?
Nuda. Slyšíme to slovo každý den ze všech stran. Byl to nudný den. Nudný rozhovor, film. Dá se k smrti unudit? A dá se s tím něco dělat?


Joseph Stiglitz: USA brzdí extrémní zadluženost studentů Joseph Stiglitz: USA brzdí extrémní zadluženost studentů
Ekonom Joseph Stiglitz varuje před obrovským zadlužením studentů, které může mít neblahý vliv na americkou ekonomiku.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí