internetWEEK.cz menu TOPlist
Turci objevili proislámské evangelium. Je to podvrh?Turci objevili proislámské evangelium. Je to podvrh?
Turecko vlastní 1500 let starý rukopis utajovaného evangelia, v němž Ježíš označuje Mohammeda za Mesiáše.


NASA tiše ohlásila příchod revoluceNASA tiše ohlásila příchod revoluce
Jakoby se blížila realizace jedné science-fiction, starého snu o studené fúzi. NASA zaznamenala úspěch při experimentálním provozu.


Supervulkány – sopky, které mohou zničit svět!Supervulkány – sopky, které mohou zničit svět!
Jsou obrovské. Když přijde jejich čas, chrlí mnoho žhavé lávy a mračna popela. Nezastaví je vůbec nic, ničí vše živé i neživé. Jsou ale také schopné něčeho mnohem horšího, zahubit svět!


Léčivá houba: REISHILéčivá houba: REISHI
Výčet pozitivních účinků houby Lesklokorky lesklé je velmi obsáhlý. Tento tradiční lék dlouhověkých Číňanů a Japonců pomáhá při cukrovce, vysokém tlaku, obnově buněk nebo i v boji proti rakovině.


Tajemství jezera TiticacaTajemství jezera Titicaca
Prostřednictvím internetové aplikace „Google Earth“ lze narazit na velmi zajímavé věci. Mezi jiným také na anomálie v jezerech, které se nachází v peruánských centrálních oblastech And.


Meruňky a rakovina? Pozor na otravu!Meruňky a rakovina? Pozor na otravu!
Kde se berou informace o zázračných lécích na rakovinu? Tají je farmaceutické koncerny, aby vydělávaly biliony dolarů? Mezi zázračné léky mají patřit jádra z meruněk, jenomže jejich nadměrná konzumace může být nebezpečná!


Unikla Země v roce 1883 o vlásek globální katastrofě?  Unikla Země v roce 1883 o vlásek globální katastrofě?
V roce 1883 jsme měli možná obrovské štěstí. Naší planetu jen těsně minuly fragmenty komety o celkové hmotnosti nejméně dvou miliard tun. Nebo to bylo všechno jinak?


Nesnadný den Marka OwenaNesnadný den Marka Owena
Tak konečně vyšly memoáry jednoho z členů americké speciální jednotky, který se zúčastnil vojenské akci proti bin Ládinovi. Nakladatel chtěl potenciální bestseller s názvem „No Easy Day“ vrhnout na trh až 11. září, ale nakonec to urychlil.


Kamenné lodě na ostrově GotlandKamenné lodě na ostrově Gotland
Uprostřed doby bronzové, kolem roku 1000 př. n. l., se výrazně zvýšil počet kovových předmětů dovážených do oblasti Baltského moře. Ve stejné době začali místní obyvatelé stavět na pobřeží podivné „kamenné lodě“.


Co vlastně viděl Neil Armstrong na Měsíci?Co vlastně viděl Neil Armstrong na Měsíci?
První pozemšťan, který vkročil na Měsíc, zemřel 25. srpna 2012. Neil Armstrong se po návratu Apolla 11 uzavřel do sebe. Možná k tomu byl donucen. Podle některých svědectví viděli kosmonauti na Měsíci UFO.


Nate Silver – Muž, který počítá budoucnostNate Silver – Muž, který počítá budoucnost
Statistik, který z nudy počítal výsledky baseballových zápasů. Vydělal balík v on-line pokeru. Přesně spočítal, že v roce 2008 vyhraje Barack Obama. Stal se nejlepším politickým bloggerem USA. Vidí do budoucnosti?


Ukrývá podzemní továrna Richard poklad?Ukrývá podzemní továrna Richard poklad?
Nacisté získali mnoho pokladů. Předpokládá se, že některé jsou ukryty i stovky metrů pod zemí v bývalé podzemní továrně Richard. Jaká tajemství jsou pohřbena v prostorech s nejasným účelem?


Konspirace: Smrt princezny Diany po 15 letech Konspirace: Smrt princezny Diany po 15 letech
Co je nového v oblasti vyšetřování záhadné nehody? Paparazzi Andanson byl agent MI6, spáchal sebevraždu, ale měl v hlavě dvě díry. Někteří spisovatelé tvrdí, že v Paříži šlo o atentát na přání královské rodiny.


Mamuty vyhubil drtivý dopadMamuty vyhubil drtivý dopad
Starý grónský led svědčí o dopadu velkého vesmírného tělesa v oblasti Kanady. Mamuti potom rychle vymírali a záhadně v té době zmizeli i severoameričtí paleoindiáni. Drtivý dopad zúčtoval se všemi.


West Nile Virus - BIO konspirace nebo BIO terorismus? West Nile Virus - BIO konspirace nebo BIO terorismus?
Objevil se další smrtící virus. Vyhlásila nám příroda válku? Soudruzi někde udělali chybu? Nebo je zápodonilská horečka nástrojem řízeného snižování počtu lidstva? Nebo jde o teroristický útok na USA?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí