internetWEEK.cz menu TOPlist
Obrazem: 30 pozvánek do divukrásné KanadyObrazem: 30 pozvánek do divukrásné Kanady
Jen málo míst na světě Vám nabídne tolik krás najednou. Divokou přírodu, polární záře a ledovce větší než zaoceánské lodě.


24 faktů o 11. září, která těžko vyvrátit 24 faktů o 11. září, která těžko vyvrátit
Jak nezájem Bushovy vlády o důkladné vyšetření “Útoků na Ameriku”, tak mlčení Obamovy administrativy hodně naznačují. Budou někdy odhaleny nepravdy, na kterých stojí současnost?


Tajemné minulé životyTajemné minulé životy
Jsou lidé, kteří si vzpomínají na to, že již žili. Jiní si myslí, že tělo, ve kterém jsou, jim nepatří. Jasno v tom každému může udělat regresní terapie...


Videa: smolný den ženVidea: smolný den žen
Dali jsme dohromady pár vtipných videí, ve kterých nemělo něžné pohlaví zrovna dobrý den.


Alternativa k zastupitelské demokraciiAlternativa k zastupitelské demokracii
Zastupitelská demokracie, jak je rozšířená v našich končinách, prochází těžkou krizí. Je však vůbec možné za ní najít jinou alternativu?


Chůze po žhavém uhlí:  mystika nebo fyzika?Chůze po žhavém uhlí: mystika nebo fyzika?
Lidé se uvedou do transu a potom dovedou neskutečné věci. Například chodit po žhavém uhlí a při tom vůbec nic necítit. Je to mystický úkaz nebo fyzikálně vysvětlitelný jev?


6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!
Komentář: Rok strávili v uzavřené kupoli na Havaji. Ven mohli jen ve skafandru na průzkum okolí velmi podobnému Marsu. A prohlásili, že život v izolaci si dovedou představit i na Marsu. Tak, jako mnozí před nimi. Rok života mohli strávit lépe…


Epochální objev: Záhadná lidská DNA nalezena!Epochální objev: Záhadná lidská DNA nalezena!
„Cizí“ DNA - starou asi dva miliony let - objevil v Africe dr. Joshua Akey. Možná se mu podařilo najít důkaz genetického zásahu do DNA našich dávných předků.


10 nejzdravějších semen na zemi 10 nejzdravějších semen na zemi
Semena většinou obsahují spoustu zdraví prospěšných látek, ale je nutné je jíst syrová. Teplo jim nesvědčí, natož pražení. Můžeme je ale namočit, rozemlít nebo z nich udělat kaši. Nepoužívejte k jídlu semena solená nebo potažená cukrem.


Velké konspirační teorie: Protokoly sionských mudrcůVelké konspirační teorie: Protokoly sionských mudrců
Sionské protokoly, oznamující hrozbu židovského spiknutí, byly již dávno označeny za falzum. Přesto sionisté často figurují jako členové konspirační teorie Nového světového řádu.


Periodická tabulka vědeckých bludůPeriodická tabulka vědeckých bludů
Netradiční, ale vtipný boj proti „nevědeckým“ teoriím…


Mýty a fakta o mentální anorexiiMýty a fakta o mentální anorexii
Mnoho z nás si možná myslí, že ví o anorexii vše. Kolem této zákeřné nemoci ale existuje i spousta mýtů, které považujeme za pravdivé. Jak je tomu skutečně?


Anketa: Kterou vojenskou akci USA považujete za obhajitelnou?Anketa: Kterou vojenskou akci USA považujete za obhajitelnou?
Přehled největších nasazení americké armády po druhé světové válce. Existuje vůbec nějaká americká operace, kterou považujete za správnou? A kterou naopak považujete za největší agresi?


Utajují vlády technologii, která by vyřešila energetickou i klimatickou krizi?Utajují vlády technologii, která by vyřešila energetickou i klimatickou krizi?
Několik různých vynálezců nezávisle vynalezlo bezpečné a zelené jaderné plasmové baterie, které mohou po dobu pěti až deseti let dodávat spolehlivou a stálou energii bez jediného dobití. Proč o nich nevíme?


Joseph Stiglitz: USA brzdí extrémní zadluženost studentů Joseph Stiglitz: USA brzdí extrémní zadluženost studentů
Ekonom Joseph Stiglitz varuje před obrovským zadlužením studentů, které může mít neblahý vliv na americkou ekonomiku.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí