internetWEEK.cz menu TOPlist
Nejlepší fotky z Marsu a konec velké kachnyNejlepší fotky z Marsu a konec velké kachny
Laboratoř Curiosity brouzdá Marsem v kráteru Gale a přináší nejen úchvatné snímky povrchu ale také informace o složení povrchu, atmosféry apod. Podívejte se na nejlepší fotografie, které dosud Curiosity pořídila.


Turci objevili proislámské evangelium. Je to podvrh?Turci objevili proislámské evangelium. Je to podvrh?
Turecko vlastní 1500 let starý rukopis utajovaného evangelia, v němž Ježíš označuje Mohammeda za Mesiáše.


Znamení zvěrokruhuZnamení zvěrokruhu
Známe dvanáct znamení zvěrokruhu, z nichž každé vládne jeden měsíc v roce. Vládnoucí znamení zvěrokruhu ovlivňují povahové rysy lidí v té době narozených. A znáte Hadonoše?


P. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, dušeP. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, duše
Američanka P. M. H. Atwaterová patří mezi nejvýznamnější badatele v oblasti zážitků blízké smrti, sama prožila třikrát klinickou smrt.


Pozitivním myšlením k úspěchuPozitivním myšlením k úspěchu
Většina malých podnikatelů vidí sklenici jako napůl plnou. Na horské dráze podnikání mezi startem nové firmy a jejím uvedením do běhu je to opravdu jediný způsob, jak přežít a růst.


10+3 nejpodivnější záhady10+3 nejpodivnější záhady
Země je stále plná záhad, nad kterými zůstává rozum stát, i když to tak na první pohled nevypadá. Tento výběr dal dohromady server Before It´s News.


Zázračné konopíZázračné konopí
Konopí. Slovo spojené s drogami a politickými spory. Ale průmyslové konopí má hodně daleko k marihuaně, neobsahuje téměř žádné THC. Tato rostlina slouží lidem už 4000 let – poskytuje vlákna na oblečení, provazy i k výrobě papíru.


Třetí cesta žurnalistiky: CPM hyenismusTřetí cesta žurnalistiky: CPM hyenismus
Díky sociálním sítím a absenci skutečných celebrit hýbe nejen českým mediálním prostorem nový fenomén, který jsme nazvali CPM hyenismus.


Utajují vlády technologii, která by vyřešila energetickou i klimatickou krizi?Utajují vlády technologii, která by vyřešila energetickou i klimatickou krizi?
Několik různých vynálezců nezávisle vynalezlo bezpečné a zelené jaderné plasmové baterie, které mohou po dobu pěti až deseti let dodávat spolehlivou a stálou energii bez jediného dobití. Proč o nich nevíme?


Sexy nožky na palubce? Podívejte se, proč to není dobrý nápad!Sexy nožky na palubce? Podívejte se, proč to není dobrý nápad!
Airbag chrání Vaši hlavu a hrudník před konfrontací s volantem nebo palubní deskou. Když mu stojí v cestě nohy, nedopadne to dobře. Přesvědčte se a nikdy to již nedělejte!


Leonardo da Vinci - skicy z anatomieLeonardo da Vinci - skicy z anatomie
Procházení jeho skicářů je nevšedním zážitkem. Jeho pohled na anatomii lidí a zvířat předběhl dobu minimálně o čtyři století.


Project Camelot: Pravda za MatrixemProject Camelot: Pravda za Matrixem
Tajná vláda, Tajný vesmírný program a jiné Černé projekty jsou tématy článku od Kerry Cassidy (Project Camelot). Tajná vláda podle ní vytváří jakousi paralelní civilizaci, která disponuje obrovskými zdroji a nikomu není odpovědná.


Mozek: Síla ANO a NEMozek: Síla ANO a NE
Nebezpečná slova mění k horšímu náš mozek, ale i to, co produkujeme. Pozitivní myšlenky musí převažovat, chceme-li být úspěšní ve vztazích i v práci.


Ocean X team objevil jen čedičový polštář!Ocean X team objevil jen čedičový polštář!
Tajemný objekt na dně Baltského moře měl být potopeným UFO, starověkou stavbou nebo základnou nacistů, rušící elektronické přístroje. Hodně povyku pro nic a teď ticho. Byl to podvod?


Nyos: Africké jezero smrtiNyos: Africké jezero smrti
V Kamerunu, mezi skalnatými horami a zelenými pláněmi se nachází přibližně dva kilometry dlouhé jezero. Krajina i jezero lákají svoji krásou turisty, ale pozor! Jezero je tichým zabijákem.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí