internetWEEK.cz menu TOPlist
Záhadní pravěcí tvorové ožívají!Záhadní pravěcí tvorové ožívají!
Na naší planetu kdysi dávno dopadl asteroid obřích rozměrů a všechny dinosaury a jiná pravěká zvířata zahubil. Takto by to mělo být. Co když se ale přizpůsobili změnám a kdesi v hlubokých pralesích a vodách žijí dodnes?


Alternativa k zastupitelské demokraciiAlternativa k zastupitelské demokracii
Zastupitelská demokracie, jak je rozšířená v našich končinách, prochází těžkou krizí. Je však vůbec možné za ní najít jinou alternativu?


Znáte nejlepší vtipy na světě?Znáte nejlepší vtipy na světě?
Neustále vznikají nové a nové vtípky, které reagují na určitou politickou či jinou událost. Z poslední doby můžeme zmínit třeba vtipy parodující výstupy doktora Ratha. Víte ale, který vtip je vlastně nejlepší ze všech?


Kam na lyže za zábavou? Jedině na Sibiř!Kam na lyže za zábavou? Jedině na Sibiř!
Každý rok to umí na Sibiři pořádně roztočit. Na závěr lyžařské sezóny musí všichni do plavek. Každým rokem je jich víc a víc. Podívejte se na velkou foto a video galerii!


Kulový blesk: záhada trváKulový blesk: záhada trvá
Za posledních dvacet let se věda s kulovým bleskem posunula o pár kroků kupředu. Ale stále zůstává více otázek, než je odpovědí. Co tedy s jistotou víme?


Komunikace s druhým světemKomunikace s druhým světem
Vše začíná smrtí. Pozůstalým zbyde jen bolest, vzpomínky, oči pro pláč. Co když si ale s mrtvými můžeme promluvit? Není to nemožné, na spiritistických seancích je to dokonce běžné!


NDE v 18. století a dnesNDE v 18. století a dnes
Lékař Pierre-Jean de Monchaux odborně popsal jako první Evropan případ související se zážitkem blízké smrti již v roce 1740. Tyto zážitky ze stavu bezvědomí nebo klinické smrti mohou zásadně proměnit vnímání světa.


Přiblíží nás ke hvězdám jaderná medúza?Přiblíží nás ke hvězdám jaderná medúza?
Na jedné straně zde máme objevy obyvatelných planet u blízkých hvězd. Na straně druhé přichází zajímavá inovace mezihvězdných letů. Nejnovější projekt jaderné medúzy vychází ze známého Projektu Orion. Budeme cestovat na vlnách atomových výbuchů?


Saúdská Arábie: roky věznění a smrt za názor na internetu Saúdská Arábie: roky věznění a smrt za názor na internetu
Příběh saudskoarabského bloggera Raífa Badawího se vrací na scénu. Ve hře je opět trest smrti za několik vět na internetové síti.


Jedenáct největších konspiračních teoriíJedenáct největších konspiračních teorií
Konspirační teorie jsou fenomén. Naznačují alternativní cesty, ilustrují moderní historii. Můžeme se jim smát, můžeme s nimi nesouhlasit, ale jsou výrazem lidské skepse a zvídavosti, které jsou předpokladem evoluce lidstva.


Havajští šamani KahunovéHavajští šamani Kahunové
Před několika lety u nás propukl zájem o nauku usmíření a odpuštění ho´oponopono. Spolu s ním se objevila i dosud neznámá slova huna nebo kahunové.


Čeští vědci našli originální recept na přípravu nových antibiotikČeští vědci našli originální recept na přípravu nových antibiotik
Současná antibiotika zabírají čím dál méně. V centru Biocev však vědci našli způsob, jak urychlit evoluci přírodních procesů a získat nová silná antibiotika.


Události X: Hrozí kolaps ekonomiky i Evropské unieUdálosti X: Hrozí kolaps ekonomiky i Evropské unie
John Casti se zabývá analýzou složitých systémů. Přednášel na Princetonské univerzitě, ve Vídni se stal spoluzakladatelem ústavu, který studuje extrémní události vyvolané člověkem. U nás mu vyšla kniha „Události X“.


Zajímavá videa: Jak se za 100 let změnily účesy, svatební šaty, podprsenky nebo tetování?Zajímavá videa: Jak se za 100 let změnily účesy, svatební šaty, podprsenky nebo tetování?
Vše se mění. V technice a technologiích převratně. Móda se však často vrací. Skutečnou evoluci zaznamenaly snad jen plavky. Ale dekády většinou bezpečně rozpoznáte. Přesvědčte se.


Za památkami do italské VeronyZa památkami do italské Verony
Veronu nevyhledávají jen šťastně zamilované páry a zhrzené duše opuštěných. Toto město je také vyhledáváno pro své památky, které si člověk rozhodně nesmí nechat ujít!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí