internetWEEK.cz menu TOPlist
Ákáša podle Edgara Cayceho  Ákáša podle Edgara Cayceho
Ákášické záznamy uchovávají vše, co člověk udělal během koloběhu reinkarnací, a to nejen činy, ale i pouhé myšlenky nebo emoce.


Reinkarnace Jeffrey KeenaReinkarnace Jeffrey Keena
Penzionovaný hasič žil v jednom svém minulém životě jako generál americké občanské války. Jeffrey Keene této představě uvěřil a má k tomu více pádných důvodů.


Out Of The Blue – UFO existují!Out Of The Blue – UFO existují!
Jsou mimozemšťané na Zemi? Co nám létá nad hlavou a říkáme tomu UFO? Proč americká vláda mlčí? – to jsou hlavní témata skvělého dokumentárního filmu „Out of the Blue – Definitivní výzkum UFO“.


Zavirovaný PredátorZavirovaný Predátor
Bezpilotní bojová a výzvědná letadla Predator, nasazená v Afghanistánu, byla zavirována. Všechny systémy v řídícím středisku musely být obnoveny ze záloh. Virus se ale stále vrací.


Velké konspirační teorie: ChemtrailsVelké konspirační teorie: Chemtrails
Podívejte se na oblohu. Uvidíte silnou mlžnou čáru od letadla, která vydrží pěkně dlouho. Pozor, je v tom záměr! Vládci světa, ilumináti vás ohrožují. Taková je chemtrailová konspirační teorie. My jsme se pokusili dát dohromady všechna pro i proti.


Tip na knihu - recenze: Chlapec, který viděl pravduTip na knihu - recenze: Chlapec, který viděl pravdu
Zajímavé čtení pro zájemce o paranormální jevy. Autor tvrdí, že viděl jako dítě aury lidí, duchy mrtvých i entity přírodní. Slogan o knize říká: Autentický deník z prostředí viktoriánské Anglie, jehož autor si přál zachovat anonymitu i po své smrti.


Oblast 51 - expedice na místo, které již alespoň existuje...Oblast 51 - expedice na místo, které již alespoň existuje...
Přestože je oblast 51 jedním z nejznámějších míst světa, málokdo zná jeho pravý účel. Možná právě toto tajemství přitahuje tolik pozornosti. Je v tom záměr? Vydejte se s námi na zajímavou expedici...


Nejlepší UFO videa - co je to?Nejlepší UFO videa - co je to?
UFOlogie není sci-fi ani fantasmagorie. Odhalujeme nejpovedenější záběry neidentifikovatelných létajících objektů. Poznáte co je to?


UFO nad Brémami vyděsilo NěmceUFO nad Brémami vyděsilo Němce
Neidentifikovaný létající objekt si pohrál s policií a způsobil zmatek na letišti. V Brémách bylo UFO pozorováno už v červnu 2013. „Co to k čertu je?!“


UFO a mimozemské dětiUFO a mimozemské děti
Potřebují mimozemšťané lásku pozemských žen, aby jejich děti přežily? Jak souvisejí paranormální schopnosti a kontakt s mimozemšťany?


Velké konspirační teorie: Atentát na J. F. KennedyhoVelké konspirační teorie: Atentát na J. F. Kennedyho
Nejoblíbenější americký preziden byl zastřelen. Přestože byl údajný atentátník Lee Harvey Oswald brzy dopaden, osudný pátek je zahalen kouřovou clonou...


Odposlechy tajných služeb: Česko NSA nezajímá Odposlechy tajných služeb: Česko NSA nezajímá
Na veřejnost se dostávají stále zajímavější informace o sledování celosvětové internetové populace americkými tajnými službami. Česká republika ale zřejmě programy jako PRISM nebo XKeyscore příliš nezajímá.


A je to tady: Černé díry jako hvězdné brány a portályA je to tady: Černé díry jako hvězdné brány a portály
Černé díry nekončí v ničivé singularitě, ale otevírají průchody do jiných vesmírů, hlásá nová fyzikální teorie. Dává tak za pravdu fantastům, kteří cestují svými raketami skrze vesmírné „díry“ již dlouho.


Lidský raketoplán: Felix Baumgartner letěl stratosférouLidský raketoplán: Felix Baumgartner letěl stratosférou
Drobné problémy a jeden nepřekonaný rekord. Jinak ovšem skok pravdu historický. Felix Baumgartner letěl rychleji, než se čekalo.


Pilotovaný let na Mars je proti islámuPilotovaný let na Mars je proti islámu
Šejk Ali al Hemki vydal prohlášení, podle kterého je pilotovaný let na Mars v rozporu s islámem. K rudé planetě mezitím startuje první indická sonda.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí