internetWEEK.cz menu TOPlist
Albert Einstein měl pravdu: Jak se chytají gravitační vlnyAlbert Einstein měl pravdu: Jak se chytají gravitační vlny
Po srážce dvou černých děr byly potvrzeny gravitační vlny, které předpověděl Albert Einstein. Podívejte se na zajímavé video, jak se gravitační vlny chytají...


Jsme na stopě záhady kulového blesku?Jsme na stopě záhady kulového blesku?
Objeví se bez varování, vyvolá paniku, občas něco zničí a přivolá reportéry TV Nova. To je kulový blesk. Mimořádně vzácný a záhadný úkaz. Díky čínským vědcům jsme teď ale blíže k odhalení jeho tajemství.


Leonardo da Vinci - skicy z anatomieLeonardo da Vinci - skicy z anatomie
Procházení jeho skicářů je nevšedním zážitkem. Jeho pohled na anatomii lidí a zvířat předběhl dobu minimálně o čtyři století.


Energie zadarmo. Kdy bude?Energie zadarmo. Kdy bude?
Vědci říkají: nejde to. Ale tihle vynálezci pracují na tom, aby to šlo, a říkají, že to jde. Zákon o zachování energie se zdá být zpochybněn. Vědci jsou skeptičtí, arabští majitelé ropných nalezišť nabízejí miliardy.


Úchvatné video: když Popocatépetl řádí Úchvatné video: když Popocatépetl řádí
Kdo by ji neznal? Jedna z nejslavnějších sopek na světě už řadu desetiletí rozhodně nespí. Podívejte se na úchvatná videa z posledních erupcí.


Historie: Masakr na švédském ostrově ÖlandHistorie: Masakr na švédském ostrově Öland
Švédské Pompeje – tak říkají archeologové objevu na ostrově Öland. Stojí před záhadou starou 1500 let. Někdo nemilosrdně povraždil obyvatele pevnosti a nechal jejich těla ležet na místě činu.


Chcete zhubnout?Chcete zhubnout?
Ptáte se vždy po ránu sami sebe, jak zhubnout? Přestaňte se přejídat. Začněte cvičit. Stravujte se zdravě. Jezte zeleninu. Vynechejte tučná jídla. Je to opravdu tak jednoduché?


Edgar Cayce o AtlantiděEdgar Cayce o Atlantidě
Spící prorok Edgar Cayce pronesl v transu mnoho výkladů, které se vracely do daleké minulosti. Předal nám také mnohé zajímavé informace o Atlantidě.


Proč firmy hledají daňové ráje?Proč firmy hledají daňové ráje?
Jak je vůbec možné, že jsou za daňové ráje považovány i země, jako Velká Británie (EU), Kypr (EU), Holandsko(EU) a některé státy USA? Proč vlády s daňovými ráji raději bojují, než aby z České republiky udělaly přátelské místo k podnikání?


Obyčejné video může být uměnímObyčejné video může být uměním
Podívejte se na povedené kompilace zpomalených záběrů z dílny RobertLVI


Únos desítek tisíc ČechoslovákůÚnos desítek tisíc Čechoslováků
Ve druhé polovině 40. let minulého století náhle mizí desetitisíce československých občanů. Data narození známe, data úmrtí nikoliv. Kam se ztratili, nikdo neví. Vydejme se po stopách jejich únosů!


Vedení účetnictví může vypadat jinak. Jednoduše!Vedení účetnictví může vypadat jinak. Jednoduše!
Můžete mít účetní. Nebo můžete mít na své straně tým odborníků na daně, právo, reklamu, IT a marketing. Za cenu účetní. Navíc si ihned vyberete z přehledných balíčků služeb, jako u mobilního operátora.


NDE by mohla vysvětlit kvantová fyzikaNDE by mohla vysvětlit kvantová fyzika
Někteří teoretičtí fyzici se domnívají, že duše čili vědomí je součástí struktury vědomí od vzniku Univerza. Vědomí funguje jako program kvantového počítače a může objasnit zážitky blízké smrti…


Obrazem: 30 pozvánek do divukrásné KanadyObrazem: 30 pozvánek do divukrásné Kanady
Jen málo míst na světě Vám nabídne tolik krás najednou. Divokou přírodu, polární záře a ledovce větší než zaoceánské lodě.


Google je mocnější než vlády světaGoogle je mocnější než vlády světa
Google ovládá internet. Téměř o každém ví vše. Rozhoduje, co budete kupovat a kdo Vám to prodá. Informace, kterými disponuje, Vás posadí na zadek. Jestli je zneužívá? Může. A o svou morální bezúhonnost již přišel...


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí