internetWEEK.cz menu TOPlist
Dvojité Slunce – zatraceně vzácný jevDvojité Slunce – zatraceně vzácný jev
Vypadá to jako reflexe na optice kamery. Ale odraz to není. Sám jsem viděl naprosto zřetelně dvě slunce v létě 2011 v Praze při východu slunce.


Čína geneticky upravila 300 krav – dojí lidské mateřské mléko!Čína geneticky upravila 300 krav – dojí lidské mateřské mléko!
Genetické inženýrství umí nepředstavitelné věci. Je však správné hrát si na Bohy a měnit dlouhodobě vyvíjené přírodní mechanismy? Neposouváme hranice etiky a bezpečnosti za neúnosnou mez? Čína si z toho očividně hlavu nedělá...


Feng Shui a myFeng Shui a my
Feng Shui je velmi staré učení o harmonii lidského života. Má nám pomoci k vytvoření šťastného domova i pracoviště. Celé učení se opírá o tok energie ČCHI, která je všudypřítomná. Je v prostoru kolem nás.


Tajemné zvuky Země: nové teorie a velká video galerie Tajemné zvuky Země: nové teorie a velká video galerie
Země podle vědců vydává zvuky neustále. Jsou však běžně nepostřehnutelné pro lidské ucho. Říkají jim hukot Země. Čím dál častěji však vycházejí na povrch slyšitelně a v melodiích...


Obezita: Mýty a faktaObezita: Mýty a fakta
Problém jménem obezita se týká na celém světě čím dál tím více lidí. Chutná nám, ale je to o zdraví. Jaká jsou tedy mýty a fakta o obezitě?


AUTEC: Podmořská Oblast 51AUTEC: Podmořská Oblast 51
U ostrova Andros na Bahamách, kde sídlí americká vojenská podmořská základna AUTEC, byly pozorovány objekty vykazující svým pohybem mimozemské kvality...


P. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, dušeP. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, duše
Američanka P. M. H. Atwaterová patří mezi nejvýznamnější badatele v oblasti zážitků blízké smrti, sama prožila třikrát klinickou smrt.


11 jednoduchých věcí, které vás udělají šťastnějšími!11 jednoduchých věcí, které vás udělají šťastnějšími!
Každý má svou představu o tom, co je to štěstí, některé věci ale vyvolávají radost, pohodu a spokojenost u každého. Nestojí moc peněz nebo žádné, a že fungují, dokazují i vědecké výzkumy.


Ákáša podle Edgara Cayceho  Ákáša podle Edgara Cayceho
Ákášické záznamy uchovávají vše, co člověk udělal během koloběhu reinkarnací, a to nejen činy, ale i pouhé myšlenky nebo emoce.


Stonehenge: zná se již původ kamenůStonehenge: zná se již původ kamenů
Pracovníci z Waleského národního muzea a Leicesterské unverzity rozluštili záhadu stavebních kamenů megalitického komplexu Stonehenge. Jsou z Craig Rhos-y-felin u Pont Season.


Laureát Nobelovy ceny: nerovnost ve společnosti povede ke katastrofěLaureát Nobelovy ceny: nerovnost ve společnosti povede ke katastrofě
Nerovnost ve společnosti vede k oslabení růstu a erozi demokracie. Prohlásil to Joseph Stiglitz, jeden z nejuznávanějších světových ekonomů...


Mýty a fakta o kouření Mýty a fakta o kouření
Na zemi kouří přibližně 1,3 miliard lidí. Kouří proto, že jim chuť tabáku chutná, protože jsou nervózní a při kouření údajně pociťují úlevu, či z jiných důvodů. Co je na našich domněnkách ale pravdy?


100 dolarů za sestřelení bezpilotního letadla? Americké město o  tom uvažuje100 dolarů za sestřelení bezpilotního letadla? Americké město o tom uvažuje
Bezpilotní letadla nebo chcete-li drony jsou zejména v USA žhavým tématem, které eskaluje už tak vášnivé diskuse o sledování lidí. Jedno americké městečko jde proti proudu a možná nabídne odměnu za sestřelení bezpilotního letadla.


John Lear:  Nebyla to letadla, co zbouralo mrakodrapy WTCJohn Lear: Nebyla to letadla, co zbouralo mrakodrapy WTC
Bývalý pilot CIA místopřísežně prohlásil, že 11. září nezasáhla Světové obchodní centrum žádná letadla, protože to bylo fyzikálně nemožné.


10 lidí s neuvěřitelnými schopnostmi10 lidí s neuvěřitelnými schopnostmi
Mutanti s pohádkovými vlastnostmi se vyskytují hlavně v amerických filmech. Ale i někteří obyčejní lidé kolem nás mohou mít schopnosti, nad kterými zůstává rozum stát. Následuje žebříček deseti z nich, jak je vybral časopis amazingbeautifulworld.com.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí