internetWEEK.cz menu TOPlist
Obrazem: 30 pozvánek do divukrásné KanadyObrazem: 30 pozvánek do divukrásné Kanady
Jen málo míst na světě Vám nabídne tolik krás najednou. Divokou přírodu, polární záře a ledovce větší než zaoceánské lodě.


Očekávané technické novinky v automobilovém průmysluOčekávané technické novinky v automobilovém průmyslu
Automobilismus čelí byrokratické revoluci. Na spalovací motory se chystají další a další zákazy a regulace. Ačkoliv plnohodnotná ekologická náhrada není. Jak lze současná auta a paliva vylepšovat?


Neviditelný duch - PoltergeistNeviditelný duch - Poltergeist
Poltergeist - duch, kterého nikdo neviděl, ale o kterém se stále mluví.


Vlastní byt na hypotéku nemusí být výhrouVlastní byt na hypotéku nemusí být výhrou
Všechny finanční ústavy v České republice se předhánějí v lákání obyvatel k pořízení vlastního bydlení. Ústředním heslem je „Investujte do vlastního, na tom nemůžete prodělat. Jsou to dobře uložené peníze, které neztrácí hodnotu.“


Posedlost hubnutím? Nesmysl, krása je subjektivní!Posedlost hubnutím? Nesmysl, krása je subjektivní!
Málokdo drží diety a cvičí pro zdraví. Většině jde jen o krásu. Ta je však subjektivní. Modelka z úvodní fotografie není rozhodně ideálem krásy pro každého. A vůbec nemusí být šťastná...


Duchové Hirošimy – Začátek apokalypsyDuchové Hirošimy – Začátek apokalypsy
Lidstvo pomalu zapomíná na Hirošimu a Nagasaki. Dvě malé bomby tam způsobily v roce 1945 strašlivé zlo. Atomové mocnosti mají dnes připraveny k boji tisíce daleko silnějších atomových náloží.


Futuristické, elektrické a vertikálně startující letadlo opravdu létá!Futuristické, elektrické a vertikálně startující letadlo opravdu létá!
Jsme opět blíže ke sci-fi budoucnosti. Německý start-up Lilium dostal své letadlo do vzduchu. Podívejte se, jak létá a funguje. Na první test obdivuhodné!


Závist: zakuklená nenávist, znamení neúspěchuZávist: zakuklená nenávist, znamení neúspěchu
Sedm smrtelných hříchů: pýcha, lakota, hněv, smilstvo, obžerství, lenost a závist. Který z nich napáchal v naší historii největší paseku?


11 jednoduchých věcí, které vás udělají šťastnějšími!11 jednoduchých věcí, které vás udělají šťastnějšími!
Každý má svou představu o tom, co je to štěstí, některé věci ale vyvolávají radost, pohodu a spokojenost u každého. Nestojí moc peněz nebo žádné, a že fungují, dokazují i vědecké výzkumy.


Video: kdyby zvířata jedla ve fast fooduVideo: kdyby zvířata jedla ve fast foodu
Obezita je problémem nejen vyspělých zemí. Za viníka je často označováno stravování ve fast foodu. Jak by to vypadalo, kdyby se takto stravovaly zvířátka?


S Hitlerem nikdy nebyla legrace. Až dosud...S Hitlerem nikdy nebyla legrace. Až dosud...
Nenechte si ujít sérii parodií s Adolfem Hitlerem v hlavní roli. Když se dozví, že je HIV pozitivní, ukradli mu Mercedes a že Pokémoni neexistují. Navíc den před maturitou!


Exkurz do historie: Benešovy dekrety jsou minulost. Tečka.Exkurz do historie: Benešovy dekrety jsou minulost. Tečka.
Čeští politici mají stále dokola potřebu omlouvat se Německu za poválečný odsun. Připomeňme si, o co šlo, proč je to nesmysl a slovy prezidenta Beneše „vlastizrada“, před kterou varoval.


Nate Silver – Muž, který počítá budoucnostNate Silver – Muž, který počítá budoucnost
Statistik, který z nudy počítal výsledky baseballových zápasů. Vydělal balík v on-line pokeru. Přesně spočítal, že v roce 2008 vyhraje Barack Obama. Stal se nejlepším politickým bloggerem USA. Vidí do budoucnosti?


Vědci žasnou nad záhadným signálemVědci žasnou nad záhadným signálem
Když astronomové zachytili zvláštní signál v galaktické kupě v souhvězdí Perseus, vzdáleném od nás miliony světelných let, poznali, že narazili na něco mimořádného. ..


Mýty a fakta spojená s hubnutím!Mýty a fakta spojená s hubnutím!
Patříte mezi jedny z těch, kteří chtějí zhubnout, cvičíte, dodržujete vše pro to, abyste shodili pár kil? Bez výsledku? Možná jste se totiž domnívali, že děláte vše správně, ale pozor, existují určité mýty!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí