internetWEEK.cz menu TOPlist
Co je to Bůh?Co je to Bůh?
Bůh je jedna z největších lidských idejí. Už dlouho patří k tomu, kvůli čemu se lidé zabíjejí. Ale představy o bohu, bozích a božství jsou nespočetné.


Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!
Většina savců kost v penisu má. Ačkoliv její velikost se velmi liší. A vědci přišli se zajímavým evolučním vysvětlením záhady pyjové kosti.


Biopotraviny: mýty a faktaBiopotraviny: mýty a fakta
Mnoho z nás si kupuje biopotraviny. Domníváme se, že jsou lepší, než obyčejné potraviny. Nemýlíme se však? Zde najdete mýty a fakta, která vám prozradí pravdu o biopotravinách.


Časosběrné video: HyperlapseČasosběrné video: Hyperlapse
Spousty fotek za sebou dělají divy. Naučte se k nim přidat i pohyb a povýšíte své výsledky na další úroveň.


Ano, Ježíš Kristus měl manželku!Ano, Ježíš Kristus měl manželku!
Evangelium Ježíšovy manželky je pravé. Vědci zjistili, že starověký papyrus se zmínkou o Ježíšově ženě není padělkem. Unikátní nález dlouho zkoumaly tři univerzity.


Fyzik De Aquino: HAARP může deformovat čas i gravitaciFyzik De Aquino: HAARP může deformovat čas i gravitaci
Významný fyzik publikoval revoluční zprávu, která odhaluje, že technologie HAARP zvládne víc, než jsme tušili. Je to stroj času?


Mýty a fakta o rakovině II. Mýty a fakta o rakovině II.
Máme tu pokračování mýtů a faktů o rakovině. Mnohdy si totiž myslíme, že o této nemoci víme vše, ale to co víme, nemusí být ani z poloviny pravda. Naopak to, co nám dlouhá léta připadalo jako nesmysl, nás může překvapit.


Vědci žasnou: globální oteplování se zastaviloVědci žasnou: globální oteplování se zastavilo
Britští klimatologové nezaznamenali významný nárůst globálních teplot od roku 1997. Ledovce v Arktidě však rychle tají. Co se děje? Skončilo globální oteplování, nebo si jen dalo přestávku?


Albert Einstein měl pravdu: Jak se chytají gravitační vlnyAlbert Einstein měl pravdu: Jak se chytají gravitační vlny
Po srážce dvou černých děr byly potvrzeny gravitační vlny, které předpověděl Albert Einstein. Podívejte se na zajímavé video, jak se gravitační vlny chytají...


Tajemné zvuky Země: nové teorie a velká video galerie Tajemné zvuky Země: nové teorie a velká video galerie
Země podle vědců vydává zvuky neustále. Jsou však běžně nepostřehnutelné pro lidské ucho. Říkají jim hukot Země. Čím dál častěji však vycházejí na povrch slyšitelně a v melodiích...


Vizionář Peter Joseph o současném systémuVizionář Peter Joseph o současném systému
Autor slavného alternativního dokumentu Zeitgeist v rozhovoru pro anglické vysílání Ruské televize (začátkem prosince 2012) vysvětluje, proč je v krizi současný politicko-ekonomický systém a co s tím.


WHO: špatné ovzduší zabije 223 000 lidí ročněWHO: špatné ovzduší zabije 223 000 lidí ročně
Světová zdravotnická organizace vydala tiskovou zprávu, podle které zemře každoročně na rakovinu plic, způsobenou znečištěním ovzduší, 223 tisíc lidí. Do roku 2030 se má přitom tento počet zdvojnásobit.


Koně umějí komunikovat jako delfíni nebo opice. Změní to přístup k jejich výcviku?Koně umějí komunikovat jako delfíni nebo opice. Změní to přístup k jejich výcviku?
V komunikaci se zvířaty vědci dosahují největších úspěchů se symboly. Nyní dokázali naučit koně, aby si řekli, co právě chtějí. Během dvou týdnů se to naučilo všech 23 koní zapojených do experimentu. Pouze pozitivní motivací. Jak?


Numerologie: vlastnosti máme podle data narození?Numerologie: vlastnosti máme podle data narození?
O numerologii se mluví jako o pseudovědě. Nemá prý žádnou teorii ani hlubší význam. Ale jak je možné, že následující charakteristika na mne i celou rodinu sedí?


Jak se připravit na ayahuaskuJak se připravit na ayahuasku
V posledních letech se z amazonské liány známé jako ayahuaska stává v Čechách téměř módní záležitost a není nutné pro ni jezdit do Amazonie. Vyzkoušel jsem a předávám pár zkušeností pro ty dobrodruhy, kteří do toho také chtějí jít.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí