internetWEEK.cz menu TOPlist
Meruňky a rakovina? Pozor na otravu!Meruňky a rakovina? Pozor na otravu!
Kde se berou informace o zázračných lécích na rakovinu? Tají je farmaceutické koncerny, aby vydělávaly biliony dolarů? Mezi zázračné léky mají patřit jádra z meruněk, jenomže jejich nadměrná konzumace může být nebezpečná!


Veterán CIA: Roswell je skutečnost Veterán CIA: Roswell je skutečnost
Bývalý agent CIA Chase Brandon promluvil. Měl možnost nahlédnout do přísně tajného archivu věcí získaných po havárii UFO v Roswellu. Je to pravda, říká.


Mamuty vyhubila klimatická změnaMamuty vyhubila klimatická změna
Vymření gigantických savců způsobil nedostatek výživných rostlin v době ledové. Za mamutí apokalypsu nemůže pračlověk, ale klimatická změna.


Učte se příběhy: Nejbohatší lidé světaUčte se příběhy: Nejbohatší lidé světa
Někteří lidé se bohatí narodí, jiní se jimi za svého života stanou. Pojďme se podívat za těmi, kteří se mohou „topit“ v penězích a zjistěme, jak si žijí! Dnes se představí Abel Damoussi z Maroka a Henrik Orgreen z Dánska.


ASCII art: umění tvořené klávesnicíASCII art: umění tvořené klávesnicí
Umění lze dnes dělat různými způsoby. Už dávno to nejsou jen obrazy či sochy ale nejrůznější zvelebování venkovních prostor apod. Uměleckou tvorbu lze ovšem tvořit také pomoci klávesnice na počítači.


Léčivá houba: REISHILéčivá houba: REISHI
Výčet pozitivních účinků houby Lesklokorky lesklé je velmi obsáhlý. Tento tradiční lék dlouhověkých Číňanů a Japonců pomáhá při cukrovce, vysokém tlaku, obnově buněk nebo i v boji proti rakovině.


Sledujeme: Dieselgate, největší podvod s emisemiSledujeme: Dieselgate, největší podvod s emisemi
Jak jde čas v kauze, kterou nastartoval Volkswagen. Upravil software aut tak, aby byla ekologická jen v testu. Průběžně aktualizované moderované rozcestí... Jourová: Odškodnění i pro Evropu?


Bumerang: záhada nebo zábava?Bumerang: záhada nebo zábava?
Bumerang je bezesporu hi-tech vynález leteckých inženýrů doby kamenné. Profil křídla s dokonalou aerodynamikou kombinuje řadu fyzikálních zákonů. Může vám zachránit život v divočině. A je s ním vážně legrace...


6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!
Komentář: Rok strávili v uzavřené kupoli na Havaji. Ven mohli jen ve skafandru na průzkum okolí velmi podobnému Marsu. A prohlásili, že život v izolaci si dovedou představit i na Marsu. Tak, jako mnozí před nimi. Rok života mohli strávit lépe…


Největší vizionář ruské budoucnosti - Alexandr DuginNejvětší vizionář ruské budoucnosti - Alexandr Dugin
„Autor smrtící ideové směsi“ je jedno z přízvisek ideového projektanta budoucího ruského impéria, který má radikální názory a podporu nejvyšších ruských kruhů.


Kdy vlastně přišli první lidé do Ameriky?Kdy vlastně přišli první lidé do Ameriky?
Osídlili první lidé Ameriku před 15 000 nebo před 40 000 let? Teorie „Clovis First“, odhadující příchod prvních předků Inuitů a Indiánů na 13 500 let, už byla mnohokrát zpochybněna. Historie osídlení Ameriky se tím stává zajímavější i záhadnější.


Pozůstatky dávných civilizací, práce spodních vod, uměle vytvořené?Pozůstatky dávných civilizací, práce spodních vod, uměle vytvořené?
Možná jste někteří zaregistrovali informaci o přibývajícím počtu výskytu vzniku obrovských děr napříč celým světem.


Patomský kráter - další mimozemská záhada?Patomský kráter - další mimozemská záhada?
Připomeňme si, že původ objektu neobvyklého charakteru, nacházejícího se na dalekém severu v Irkutském regionu, v pusté tajze oblasti Bodajbo, pronásledoval vědce několik desetiletí.


Na téma úvěrové pasti aneb Průvodce pro laikyNa téma úvěrové pasti aneb Průvodce pro laiky
Následující příklad ze života ukazuje, jak je snadné se dostat do dluhové pasti a zbankrotovat. Jakým způsobem vznikla celá finanční krize a ve své podstatě i naznačuje, co nás ještě čeká...


Kypr ukázal, co se stane, až se ucho utrhneKypr ukázal, co se stane, až se ucho utrhne
Krizi, pod kterou jsou podepsaní politici a finančníci, zaplatíme. Novou formou znárodnění jsou mimořádné daně. A nikdo před nimi neuteče!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí