internetWEEK.cz menu TOPlist
Skok ze stratosféry: všechno mohlo být jinak!Skok ze stratosféry: všechno mohlo být jinak!
Na internetu je šokující video, které vnáší nová fakta do historického skoku Felixe Baumgartnera ze stratosféry.


Kamenné lodě na ostrově GotlandKamenné lodě na ostrově Gotland
Uprostřed doby bronzové, kolem roku 1000 př. n. l., se výrazně zvýšil počet kovových předmětů dovážených do oblasti Baltského moře. Ve stejné době začali místní obyvatelé stavět na pobřeží podivné „kamenné lodě“.


Počátky moderního člověka se posunujíPočátky moderního člověka se posunují
Američan má DNA, která je mnohem starší, než vědci předpokládali. Překvapivý objev přepisuje historii moderního člověka. Záhady kolem lidské DNA pokračují.


ÚspěchÚspěch
Lidé často zjistí, že to, za čím se roky hnali, vlastně není tím, co chtěli. Když svého cíle dosáhli, nebyl to vlastně úspěch, ale prohra. Přestože okolí si myslí, že je vše jinak…


Potřebujete virtuální sídlo firmy? Nejlevnější? Tak neváhejte!Potřebujete virtuální sídlo firmy? Nejlevnější? Tak neváhejte!
Garantujeme Vám nejlevnější SKUTEČNÉ sídlo firmy v Praze. Pokud najdete levnější nabídku, srovnáme ji a ještě dáme 10% dolů. Ale neváhejte, naše kapacita je omezená!


Oběžná dráha je plná smetí. Podívejte se na simulaci v reálném časeOběžná dráha je plná smetí. Podívejte se na simulaci v reálném čase
Na oběžné dráze okolo Země se pohybují nejen družice ale také velké množství kosmického smetí. Podívejte se na pozici větších objektů v reálném čase.


Moderovaná internetová rozcestí: A 10 skupin na Facebooku!Moderovaná internetová rozcestí: A 10 skupin na Facebooku!
Každý den procházíme internet a z toho nejlepšího, co jsme objevili, tvoříme moderované rozcestí. Jen samé zajímavosti...


Jsme jen smítko ve vesmíruJsme jen smítko ve vesmíru
Pěkná videa srovnávají Zemi s ostatními tělesy Sluneční soustavy. Jsme jen malé smítko v ohromném vesmíru.


Je společná evropská armáda pouhou fikcí?Je společná evropská armáda pouhou fikcí?
Evropská unie dneška: 28 států s různými národními zájmy a umírněnou, ale přesto stále hluboce zarytou nacionalistickou záští. Může v tomhle guláší vzniknout něco, jako je společná evropská armáda?


Biopotraviny: mýty a faktaBiopotraviny: mýty a fakta
Mnoho z nás si kupuje biopotraviny. Domníváme se, že jsou lepší, než obyčejné potraviny. Nemýlíme se však? Zde najdete mýty a fakta, která vám prozradí pravdu o biopotravinách.


Šťastní lidé – indiáni z AmazonieŠťastní lidé – indiáni z Amazonie
Žijí v přítomnosti, nepočítají a věří jen tomu, co vidí. Je to živoucí vzorek z pravěku. Indiáni z Amazonie nám ukazují, jací jsme kdysi byli.


Zmizení letu 370 – Konspirační teorie (2)Zmizení letu 370 – Konspirační teorie (2)
Média si nevšímají masivního zastoupení zaměstnanců Rothschildovy firmy Freescale ve zmizelém Boeingu. Jenomže právě to je inspirací pro hodně třaskavou konspirační teorii, v které hrají významnou roli utajované vojenské technologie.


Mimozemšťané a snyMimozemšťané a sny
Terezu začali ve snech častěji kontaktovat příchozí z vesmíru. Zdá se jí o nich poměrně často od té doby, co uviděla UFO. Byla s přítelem na dovolené v Řecku a oba si všimli podivného létajícího objektu, který vyfotografovali.


Hiporehabilitace: Když koně pomáhají lidemHiporehabilitace: Když koně pomáhají lidem
Koně mohou postižené postavit na nohy. Nebo vrátit mezi lidi. Nebo Vám jen pomohou od bolesti zad a špatného držení těla...


Záhadný Korálový hrad na FloriděZáhadný Korálový hrad na Floridě
Nevysvětlitelná monumentální stavba, vybudovaná lotyšským emigrantem Edwardem Leedskalninem, stojí na jižní Floridě. Nikdo nechápe, jak mohl sám a bez strojů zkonstruovat své výtvory.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí