internetWEEK.cz menu TOPlist
Záhada kulového bleskuZáhada kulového blesku
Ne všichni ho spatří, ale každý z nás o něm alespoň někdy slyšel. Kulový blesk nás fascinuje, ale také děsí. Je totiž prý schopný i zabíjet. Zjistěme společně, jak moc je kulový blesk nebezpečný!


Opravdu bylo za komunistů lépe?Opravdu bylo za komunistů lépe?
Na internetu je zajímavá stránka, která srovnává ceny v roce 1989 s těmi současnými.


Ákáša podle Edgara Cayceho  Ákáša podle Edgara Cayceho
Ákášické záznamy uchovávají vše, co člověk udělal během koloběhu reinkarnací, a to nejen činy, ale i pouhé myšlenky nebo emoce.


Příběh NDE: Setkání s BohemPříběh NDE: Setkání s Bohem
Mickey Robinson byl profesionální parašutista, žil šťastný život, ale potom přišel smolný den, jeho letadlo se zřítilo a on se ocitl na pokraji smrti. V jedné chvíli jeho duše odcestovala na onen svět.


Padesát fatálních selhání pokusů na zvířatechPadesát fatálních selhání pokusů na zvířatech
Padesát fatálních selhání pokusů na zvířatech.


Skryté sopky: Úchvatné lávové proudy pod hladinouSkryté sopky: Úchvatné lávové proudy pod hladinou
Jen 25% lávy se dostane na povrch. Většina zůstává skryta pod hladinou oceánů. Nové útvary lze spatřit pouze díky specializované technice. Vědci navštívili sopku nedaleko Islandu a přivezli úchvatné snímky!


Zdraví: 8 uznaných konspiračních teoriíZdraví: 8 uznaných konspiračních teorií
Fluor ve vodě škodí, ekologické sáčky jsou karcinogenní a GMO znečišťuje americké řeky insekticidem. Některá hlavní média v USA, Kanadě a v Británii začínají publikovat informace, které předtím spadaly jen do oblasti alternativní žurnalistiky.


Výzkum UFO v PeruVýzkum UFO v Peru
Anthony Choy, šéf oddělení pro výzkum UFO peruánského vojenského letectva, je přesvědčen, že mimozemská inteligence dala v Peru mnohokrát najevo, že je na Zemi přítomna.


Bankrot Detroitu: varování pro všechnyBankrot Detroitu: varování pro všechny
Detroit je prvním z velkých měst USA, které muselo vyhlásit bankrot. Příčiny nelze hledat jen v krizi automobilového průmyslu ale také v chybách politiků v posledních desítkách let. A bývalý starosta města jde na 28 let do vězení.


EVP aneb mrtví se s námi snaží spojit EVP aneb mrtví se s námi snaží spojit
Komunikace s mrtvými je možná? Opravdu se mrtví snaží kontaktovat s naším světem? Přes média ano, ale mrtví začali zanechávat hlasové zprávy přes magnetofony, diktafony, radia, televize a webkamery. Hlasy ze záhrobí můžete nahrát i vy!


Chování a vzhled mimozemšťanů podle vědcůChování a vzhled mimozemšťanů podle vědců
Podle některých jsou malí, šediví, mají velkou hlavu a oči. V Hollywoodu si je představují všelijak, většinou dost nechutně. Přiletí, začnou pálit laserem do Bílého domu a nakonec je zničí americký prezident ve stíhačce…


Ötzi: Co víme o Ledovém mužiÖtzi: Co víme o Ledovém muži
Za více než dvě desetiletí prozkoumali vědci mumii z Alp zvanou Ötzi pomocí nejmodernějších přístrojů. Udělali jsme aktuální přehled toho, co vše se dá vypátrat o člověku, který žil před 5300 roky.


Počátky moderního člověka se posunujíPočátky moderního člověka se posunují
Američan má DNA, která je mnohem starší, než vědci předpokládali. Překvapivý objev přepisuje historii moderního člověka. Záhady kolem lidské DNA pokračují.


Jak si představit nepředstavitelný dluh USA?Jak si představit nepředstavitelný dluh USA?
Představte si, že dluh USA je větší, než hodnota všech firem v indexu S&P 500. A pár dalších příkladů, jak si představit nepředstavitelné. Aby 20 bilionů dolarů nebylo jen absurdním číslem, které navíc dramaticky poroste!


Out Of The Blue – UFO existují!Out Of The Blue – UFO existují!
Jsou mimozemšťané na Zemi? Co nám létá nad hlavou a říkáme tomu UFO? Proč americká vláda mlčí? – to jsou hlavní témata skvělého dokumentárního filmu „Out of the Blue – Definitivní výzkum UFO“.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí