internetWEEK.cz menu TOPlist
Za památkami do italské VeronyZa památkami do italské Verony
Veronu nevyhledávají jen šťastně zamilované páry a zhrzené duše opuštěných. Toto město je také vyhledáváno pro své památky, které si člověk rozhodně nesmí nechat ujít!


Exkurz do historie - svět na přelomu letopočtůExkurz do historie - svět na přelomu letopočtů
Možná bude zajímavé si připomenout jedno význačné období historie, období přelomu letopočtů podle evropského počítání času. Byla to doba velkých změn. Svým způsobem byla civilizace na vrcholu a prožívala všeobecný rozkvět. Jako dnes...


Bylo nebo nebylo za komunistů lépe?Bylo nebo nebylo za komunistů lépe?
V několika článcích a komentářích v magazínu internetWEEK.cz jsem prohlásil, že nebylo lépe než dnes. Máme svobodu, o které se nám za komunistů mohlo jen zdát. Vždy to vyvolalo vášnivé debaty. Tak jak to tedy je?


Pohled mayského šamana na západní kulturuPohled mayského šamana na západní kulturu
Mayové jsou nyní tak trochu módní záležitostí. Ale víme o nich něco jiného než, že měli zvláštní kalendář a stavěli na Yucatánu pyramidy? Mayskou duši dobře vylíčil šaman Martin Prechtel.


Úžasná zvířecí telepatie má vysvětleníÚžasná zvířecí telepatie má vysvětlení
Vlastníci domácích zvířat i přírodovědci dobře vědí, že některá zvířata mají tzv. paranormální schopnosti. Biolog Rupert Sheldrake záhadnou oblast studuje, jeho objev zní: Paranormální je normální!


Moderovaná internetová rozcestí: A 10 skupin na Facebooku!Moderovaná internetová rozcestí: A 10 skupin na Facebooku!
Každý den procházíme internet a z toho nejlepšího, co jsme objevili, tvoříme moderované rozcestí. Jen samé zajímavosti...


Skryté sopky: Úchvatné lávové proudy pod hladinouSkryté sopky: Úchvatné lávové proudy pod hladinou
Jen 25% lávy se dostane na povrch. Většina zůstává skryta pod hladinou oceánů. Nové útvary lze spatřit pouze díky specializované technice. Vědci navštívili sopku nedaleko Islandu a přivezli úchvatné snímky!


Čína geneticky upravila 300 krav – dojí lidské mateřské mléko!Čína geneticky upravila 300 krav – dojí lidské mateřské mléko!
Genetické inženýrství umí nepředstavitelné věci. Je však správné hrát si na Bohy a měnit dlouhodobě vyvíjené přírodní mechanismy? Neposouváme hranice etiky a bezpečnosti za neúnosnou mez? Čína si z toho očividně hlavu nedělá...


Skryté poselství dolarové bankovkySkryté poselství dolarové bankovky
Všechny měny na světě mají svůj určitý význam. Jsou na nich zobrazeny osobnosti, či znaky země. Jednodolarová bankovka má však skrývat něco víc!


8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme
Když se malý indiánek moc ptá, dostane v Amazonii do očí chilli. A když se ptát nepřestane, stane se z něho filosof. Filosofie je zvláštní vědní obor, o kterém si opravdoví vědci myslí, že to není žádná věda.


Vitamínové doplňky nepomáhají. A škodí!Vitamínové doplňky nepomáhají. A škodí!
Byl publikován nespočet vědeckých prací, zpochybňujících účinnost vitamínových doplňků. Podle většiny z nich pravidelné užívání vitamínových doplňků ničemu nepomáhá. Naopak. Zvyšují riziko rakoviny nebo předčasné smrti!


Věda popírá existenci NibiruVěda popírá existenci Nibiru
Astrofyzik NASA David Morrison se vyjádřil na téma Nibiru: žádná kolize s touto mysteriózní planetou nehrozí.


Sexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebíkSexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebík
Koho by napadalo, že vedle všelijakých vzdělávacích oborů se vyskytne i takový, který by většina lidí šla studovat bez mrknutí oka? V Rakousku jeden takový obor našli a dokonce pro něj ve Vídni zřídili zvláštní školu...


Je možná reinkarnace?Je možná reinkarnace?
Zážitky vysvětlované reinkarnací mají vždy velmi podobný scénář. Nějaká osoba si vzpomíná na dřívější život, na podrobnosti z tohoto života, o kterých by neměl dotyčný nic vědět. Je vůbec něco takového možné?


Zázračné konopíZázračné konopí
Konopí. Slovo spojené s drogami a politickými spory. Ale průmyslové konopí má hodně daleko k marihuaně, neobsahuje téměř žádné THC. Tato rostlina slouží lidem už 4000 let – poskytuje vlákna na oblečení, provazy i k výrobě papíru.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí