internetWEEK.cz menu TOPlist
Neviditelná nukleární hrozba v jídleNeviditelná nukleární hrozba v jídle
Američané, kteří nenakupují pouze bio-potraviny, jsou nevědomými účastníky největšího potravinového experimentu, jaký kdy historie zaznamenala. Potraviny jsou zhodnocovány kobaltem 60, aby byly bezpečnější…


Návyková láska a nebezpečné vztahyNávyková láska a nebezpečné vztahy
Když přijde láska, uvolní se neurotransmitery adrenalinového typu. Mozek je zaplaven PEA, dopaminem a norepinephrinem. Cítíte se, jako když si šlehnete. Nebo strčíte hlavu do vosího hnízda...


Nechci Vám brát iluze, ale……Nechci Vám brát iluze, ale……
Lze vůbec české potravinářské výrobky považovat za potraviny? Dostanete vůbec za své peníze v obchodě kvalitní potraviny? A lze je vůbec koupit? O tomto tématu pojednává výňatek z dopisu od JUDr. Jaroslava Janečka.


Nejděsivější místa na zemi I.Nejděsivější místa na zemi I.
Existuje mnoho míst, která jsou něčím výjimečná. Jsou i taková, ze kterých nám běhá mráz po zádech. Nejčastěji se na nich stala nějaká tragédie. Do prostředí se otisklo zoufalství, vztek, hrůza. Tato místa nejsou obyčejná. Často na nich jsou uvízlé d


Země člověkem přemnoženáZemě člověkem přemnožená
Kolik lidí žije na Zemi? Jaké je věkové rozložení? Víte, že nás byla první miliarda až roku 1804 a v roce 1927 teprve miliardy dvě?


Crashtest: Je znát 25 let vývoje na první pohled? Crashtest: Je znát 25 let vývoje na první pohled?
Auta jsou dnes cvalíky. Je v nich proto bezpečněji? Jak dopadne čelní srážka na polovinu, nových aut jedné značky, toho současného s modelem vyráběným od roku 1992 beze změny?


Komentář: stavba ISS byla chyba, měli jsme letět na MěsícKomentář: stavba ISS byla chyba, měli jsme letět na Měsíc
Každých 90 minut obletí Zemi ve výšce kolem 360 kilometrů. Je největší stavbou, která kdy byla ve vesmíru postavena. Jsou ale prostředky vložené do Mezinárodní kosmické stanice efektivní? Má provoz tak velkého komplexu smysl?


Prase + šimpanz = člověk?Prase + šimpanz = člověk?
Média přinesla zajímavou informaci, podle které může být člověk ve skutečnosti křížencem prasete a šimpanze. Teorie ale není úplně nová…


RSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolouRSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolou
Někteří lidé považují RSS za přežitek, jiní na něj nedají dopustit. Představujeme vám pěknou aplikaci, díky které můžete mít články z internetWEEK.cz i dalších zdrojů pěkně na dosah ruky.


NSA: ještě horší, než jsme čekali NSA: ještě horší, než jsme čekali
Novinky okolo špionážních aktivit NSA: sledování stovek tisíc SMS zpráv denně, zanedbatelný přínos v boji proti terorismu a odposlechy počítačů, které nejsou připojeny k internetu.


World Trade CenterWorld Trade Center
Teroristické útoky z 11. září 2001 skrývají stále mnoho záhad. Hořelo již desítky mrakodrapů, ale ani jeden se kvůli požáru nezřítil....Skrývají Dvojčata nějaké temné tajemství, které nemá být odhaleno?


10 rad čínského mistra, jak zůstaneme mladí a zdraví10 rad čínského mistra, jak zůstaneme mladí a zdraví
Zdraví je důležité, ale ne vždy se nám chce pro zdraví něco dělat. Šaolinský mistr Šifu Yan Lei, z 34. generace bojového umění kung fu, nám radí, jak si zachovat zdraví a mládí co nejdéle. Je potřeba začít hned.


Sex: Mýty a faktaSex: Mýty a fakta
Sex je součástí každého z nás, ať jsme již na volné noze a hledáme jen pobavení, nebo jsme milenci, či manželé. V současné době se objevuje všude, dá se říci, že vládne světem. Víme o něm ale vše?


Armáda KLDR Armáda KLDR
Na korejském poloostrově se pořádně chrastí zbraněmi. Je ovšem značně nepravděpodobné, že by současná krize přerostla v ozbrojený konflikt. Podívejte se na stručný přehled výzbroje KLDR.


Část silných zemětřesení způsobuje člověk Část silných zemětřesení způsobuje člověk
Pohyby litosférických desek. To je příčina zemětřesení, nebo nás to alespoň učili ve škole. Kromě toho jsme tady měli HAARP (pokud tomu věříte), který na Aljašce zřejmě skončil. Zemětřesení však vyvolává také těžba.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí