internetWEEK.cz menu TOPlist
Ztracené město PetraZtracené město Petra
Město, které leží v Jordánku, v poušti vytesané ve skále, bylo jedním ze sedmi starověkých divů světa. Není divu, skalní chrámy, paláce a hrobky opuštěného města totiž opravdu lákají k návštěvě!


Supervulkány – sopky, které mohou zničit svět!Supervulkány – sopky, které mohou zničit svět!
Jsou obrovské. Když přijde jejich čas, chrlí mnoho žhavé lávy a mračna popela. Nezastaví je vůbec nic, ničí vše živé i neživé. Jsou ale také schopné něčeho mnohem horšího, zahubit svět!


Ostrov Giftun - egyptský ráj na ZemiOstrov Giftun - egyptský ráj na Zemi
Vábí vás průzračná voda, nekonečné množství různých ryb, bílý písek, žhavé africké slunce a kolem vás jen moře? Vydejte se s námi na pustý ostrov Giftun a splňte si svůj sen o navštívení ráje.


Čokoláda: Mýty a faktaČokoláda: Mýty a fakta
Čokoládu miluje mnoho lidí na světě. Někteří tvrdí, že jsou na ni dokonce závislí. Mnoho lidí si myslí, že právě čokoláda, jde na tloušťku. Jaké jsou tedy nejznámější mýty a fakta o čokoládě?


Lidskost se ztrácí!Lidskost se ztrácí!
Lidé si před dvaceti lety stěžovali, že ostatní jsou špatní. Byla jiná doba, vše bylo klidnější. Dnes si lidé na ulici bezdomovců nevšímají, nebo je upalují. Lidé se mezi sebou mlátí, udávají se a nedrží při sobě. Ohleduplnost a lidskost se ztrácí.


Chceme do nebe?Chceme do nebe?
Nebe je vytoužený sen věřících, ale pro skeptiky je to pověra a nesmysl. Na počátku konceptu nebe mohly být zážitky umírajících či astrální cesty pravěkých šamanů.


Sledujeme: Dieselgate, největší podvod s emisemiSledujeme: Dieselgate, největší podvod s emisemi
Jak jde čas v kauze, kterou nastartoval Volkswagen. Upravil software aut tak, aby byla ekologická jen v testu. Průběžně aktualizované moderované rozcestí... Jourová: Odškodnění i pro Evropu?


Závist: zakuklená nenávist, znamení neúspěchuZávist: zakuklená nenávist, znamení neúspěchu
Sedm smrtelných hříchů: pýcha, lakota, hněv, smilstvo, obžerství, lenost a závist. Který z nich napáchal v naší historii největší paseku?


Seismolog tvrdí: Věže WTC 11. září 2001 byly řízeně odpálenySeismolog tvrdí: Věže WTC 11. září 2001 byly řízeně odpáleny
Ozval se další vědec a tvrdí, že k sesunu věží Světového obchodního centra nemohlo dojít tak, jak tvrdí oficiální vyšetřovací verze o událostech z 11. září.


Bankrot Detroitu: varování pro všechnyBankrot Detroitu: varování pro všechny
Detroit je prvním z velkých měst USA, které muselo vyhlásit bankrot. Příčiny nelze hledat jen v krizi automobilového průmyslu ale také v chybách politiků v posledních desítkách let. A bývalý starosta města jde na 28 let do vězení.


Hrad Houska – brána do jiného světa?Hrad Houska – brána do jiného světa?
Ačkoliv se hrad nepyšní zvláštní krásou, ani výjimečnými královskými zahradami, přitahuje k sobě mnoho návštěvníků. Proč? Protože se zde má nacházet vchod do pekel. Chcete-li se dozvědět více, čtěte dál...


Mysteriózní jeskyně v Chua-šan - osmý div světaMysteriózní jeskyně v Chua-šan - osmý div světa
Podzemní město objevené v čínských horách Chua-šan bývá přirovnáváno k pyramidám, Noemově arše či k záhadě Bermudského trojúhelníku. Nádherné jeskyně jsou vytesané lidskou rukou.


James E. McDonald: vědec, který se věnoval UFOJames E. McDonald: vědec, který se věnoval UFO
James Edward McDonald (1920-1971) byl americký fyzik a odborník na atmosféru a meteorologii. Během svého života se však více než odbornými články o atmosféře proslavil studováním případů UFO.


Proč odcházím z Goldman Sachs?Proč odcházím z Goldman Sachs?
Následující text způsobil skandál. Napsal ho manažer investiční banky Goldman Sachs Greg Smith a předal New York Times.


Pozitivním myšlením k úspěchuPozitivním myšlením k úspěchu
Většina malých podnikatelů vidí sklenici jako napůl plnou. Na horské dráze podnikání mezi startem nové firmy a jejím uvedením do běhu je to opravdu jediný způsob, jak přežít a růst.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí