internetWEEK.cz menu TOPlist
Pilotovaný let na Mars je proti islámuPilotovaný let na Mars je proti islámu
Šejk Ali al Hemki vydal prohlášení, podle kterého je pilotovaný let na Mars v rozporu s islámem. K rudé planetě mezitím startuje první indická sonda.


5 tipů jak být úspěšný5 tipů jak být úspěšný
Neseme si v sobě vzorce minulosti, které do nás otiskli zejména naši rodiče. Máme tendenci je napodobovat, a to i v tom, co nedělali dobře. Zkuste něco nového.


Velké konspirační teorie: Nový světový řád (NWO)Velké konspirační teorie: Nový světový řád (NWO)
NWO jako označení pro konspirační teorii vychází z toho, že malá, ale silná a vlivná skupina lidí ovládá vlády, průmysl a média po celém světě.


Prohlédněte si ISS ve Street ViewProhlédněte si ISS ve Street View
O Mezinárodní vesmírné stanici se toho u nás dozvíte hodně. Nyní Vás můžeme pozvat dovnitř na virtuální prohlídku!


EVP aneb mrtví se s námi snaží spojit EVP aneb mrtví se s námi snaží spojit
Komunikace s mrtvými je možná? Opravdu se mrtví snaží kontaktovat s naším světem? Přes média ano, ale mrtví začali zanechávat hlasové zprávy přes magnetofony, diktafony, radia, televize a webkamery. Hlasy ze záhrobí můžete nahrát i vy!


Ocean X team objevil jen čedičový polštář!Ocean X team objevil jen čedičový polštář!
Tajemný objekt na dně Baltského moře měl být potopeným UFO, starověkou stavbou nebo základnou nacistů, rušící elektronické přístroje. Hodně povyku pro nic a teď ticho. Byl to podvod?


Vědci žasnou: globální oteplování se zastaviloVědci žasnou: globální oteplování se zastavilo
Britští klimatologové nezaznamenali významný nárůst globálních teplot od roku 1997. Ledovce v Arktidě však rychle tají. Co se děje? Skončilo globální oteplování, nebo si jen dalo přestávku?


Úder na solar klimatické teorie: Země se dva tisíce let ochlazujeÚder na solar klimatické teorie: Země se dva tisíce let ochlazuje
Vědci a Al Gorové nás dlouhodobě masírují poplašnými zprávami, jak se svět otepluje a že je nutné ho zachránit, jenomže tyto informace pocházejí z doby za posledních 150 let. Země se už 2000 let mírně ochlazuje.


Numerologie: životní číslaNumerologie: životní čísla
Každý z nás má své životní číslo, které podle numerologie odráží kosmickou konstelaci v době narození a mnohé v životě předurčuje…


Záhada skryté hmoty stále nerozluštěnaZáhada skryté hmoty stále nerozluštěna
Naše znalosti o vesmíru jsou založeny na pozorování a výzkumu pouhých 4% jeho celkové hmotnosti. Zbytek tvoří skrytá hmota a energie. O co se jedná, jak se projevují a jsme jim na stopě?


Jak vydělávat na začátku malého podnikání?Jak vydělávat na začátku malého podnikání?
U většiny malých podnikatelských záměrů trvá minimálně jeden rok, než začnou vydělávat dost na to, aby pokryly vaše startovací náklady. Ale když budete opatrní v plánování a v utrácení, můžete být v přebytku dříve.


Prognóza CIA pro další desetiletíPrognóza CIA pro další desetiletí
Americké analytické centrum CIA zveřejnilo prognózu, jaký bude vývoj ve světě v dalších desetiletích. Analýza se jmenuje „Globální trendy 2030. Alternativní světy“.


Zavirovaný PredátorZavirovaný Predátor
Bezpilotní bojová a výzvědná letadla Predator, nasazená v Afghanistánu, byla zavirována. Všechny systémy v řídícím středisku musely být obnoveny ze záloh. Virus se ale stále vrací.


Třetí cesta žurnalistiky: CPM hyenismusTřetí cesta žurnalistiky: CPM hyenismus
Díky sociálním sítím a absenci skutečných celebrit hýbe nejen českým mediálním prostorem nový fenomén, který jsme nazvali CPM hyenismus.


Epochální objev: Záhadná lidská DNA nalezena!Epochální objev: Záhadná lidská DNA nalezena!
„Cizí“ DNA - starou asi dva miliony let - objevil v Africe dr. Joshua Akey. Možná se mu podařilo najít důkaz genetického zásahu do DNA našich dávných předků.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí