internetWEEK.cz menu TOPlist
Socialismus - funguje nebo nefunguje?Socialismus - funguje nebo nefunguje?
V poslední době koluje po českém internetu článek na téma – socialismus nefunguje. Za příklad slouží americká škola. A protože jde o Ameriku, mluví se o Obamově socialismu.


Pozor na podvodné číslo, nepřijímat hovory!Pozor na podvodné číslo, nepřijímat hovory!
Pozor! Číslo telefonu 420 477 100 111 nepřijímat hovory!!!! Zvednutím Vás někdo sprostě a drze okrade o 100Kč....


Periodická tabulka vědeckých bludůPeriodická tabulka vědeckých bludů
Netradiční, ale vtipný boj proti „nevědeckým“ teoriím…


V ďábelském kruhu – M. Morris o konspiraci proti lidstvuV ďábelském kruhu – M. Morris o konspiraci proti lidstvu
Michael Morris vysvětluje, proč se ekonomika v Evropě zhroutí, jak funguje již stovky let bankovní finanční systém a že nás čeká těžká doba se světlem na konci tunelu.


Írán klepe na dveře vesmíru a co Evropa?Írán klepe na dveře vesmíru a co Evropa?
Írán již vystřelil vstříc vesmíru opici. Pokračují tak přípravy na budoucí let člověka, kterým se země dostala do prestižního klubu, v němž chybí Evropa…


Spící prorok – Edgar CayceSpící prorok – Edgar Cayce
Edgar Cayce předpověděl posun magnetických pólů, velké katastrofy v Americe, zabýval se Atlantidou a Lemurií. Léčil tisíce lidí.


Hiporehabilitace: Když koně pomáhají lidemHiporehabilitace: Když koně pomáhají lidem
Koně mohou postižené postavit na nohy. Nebo vrátit mezi lidi. Nebo Vám jen pomohou od bolesti zad a špatného držení těla...


Další otazníky nad JežíšemDalší otazníky nad Ježíšem
Úvahy o tom, jak žil a jak zemřel Ježíš Kristus, dostávají čas od času nové podněty. Egyptský papyrus naznačuje, že Mesiáš měl manželku. Objevila se další hrobka, ve které mohl být pohřben.


Zápas andělů a démonůZápas andělů a démonů
Prý existují dobří andělé. Ti se nás snaží chránit, drží určitý řád, poté ale také existují zlí, kterým se říká démoni. Mezi anděly a démoni však vznikají nešvary. Mají se totiž o nás prát!


NDE: Zážitky blízké smrti – sebevrazi a slepíNDE: Zážitky blízké smrti – sebevrazi a slepí
Nevidomí od narození vidí, sebevrazi nacházejí klid. Jedna slepá žena se setkala s Ježíšem. Americký psycholog Ken Ring zkoumá zážitky lidí, kteří prošli klinickou smrtí.


Zajímavá videa: Jak se za 100 let změnily účesy, svatební šaty, podprsenky nebo tetování?Zajímavá videa: Jak se za 100 let změnily účesy, svatební šaty, podprsenky nebo tetování?
Vše se mění. V technice a technologiích převratně. Móda se však často vrací. Skutečnou evoluci zaznamenaly snad jen plavky. Ale dekády většinou bezpečně rozpoznáte. Přesvědčte se.


Vetřelec v hlavě: strachVetřelec v hlavě: strach
Máme v sobě vetřelce. Ovládá naše myšlení a emoce. Každý den sílí. Začalo to v dětství. Strašidly, strachem ze tmy. Z toho, že nás rodiče opustí. Z pětky ve škole. Z odmítnutí, z nemoci, z propuštění a neúspěchu a nakonec přichází strach ze smrti...


Jak najít ideálního partnera či partnerku?Jak najít ideálního partnera či partnerku?
Spíš objevíte tisíce mimozemských civilizací, než jediný ideální vztah. Podle matematika Petera Backuse je vhodný pouze každý 285 tisící kandidát. Možná za to může náš čich. Možná jen vysoké nároky nebo strach z minulých zklamání...


Emma Allen: Timelapse evoluce na obličeji umělkyněEmma Allen: Timelapse evoluce na obličeji umělkyně
Britská umělkyně přemalovala svůj obličej 1250krát. Aby ukázala evoluci života a svůj pohled do lidského budoucna. Toto video však není jejím prvním počinem. Jednou zestárla a umřela, aby se znovu narodila. A věnuje se také chvályhodným tématům…


Úmluva o chemických zbraníchÚmluva o chemických zbraních
Úmluva o chemických zbraních: Izrael ji jako jedna z mála zemí neratifikoval a Rusko společně s USA mají stále tisíce tun nejhorších chemických zbraní na skladech.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí