internetWEEK.cz menu TOPlist
Sex: Mýty a faktaSex: Mýty a fakta
Sex je součástí každého z nás, ať jsme již na volné noze a hledáme jen pobavení, nebo jsme milenci, či manželé. V současné době se objevuje všude, dá se říci, že vládne světem. Víme o něm ale vše?


Bezpilotní letadla aneb když smrt přichází z nebeBezpilotní letadla aneb když smrt přichází z nebe
Bezpilotní letouny jsou fascinujícími hračkami, které se staly rozhodujícím faktorem v současných konfliktech.


10 historicky nejčtenějších článků10 historicky nejčtenějších článků
Vydali jsme již více než 2000 článků, což je příležitost k ohlédnutí. Vybrali jsme deset článků, které naše čtenáře nejvíc zajímaly.


Numerologie: osobní roční vibraceNumerologie: osobní roční vibrace
Vše ve vesmíru se pohybuje v cyklech. Dny přecházejí v noci, týdny v měsíce a měsíce v léta. V cyklech vidíme, jak se země mění a jak se měníme my. Čísla také vytvářejí vibrace a tyto vibrace mají každý rok specifický význam...


Pozorování UFO: nacistická konspirace?Pozorování UFO: nacistická konspirace?
Velká část pozorování UFO je jistě utajovaným vojenským vývojem. Podle dokumentu UFO - nacistická konspirace prokazatelně již od dob Hitlera...


Sluneční erupce a duchovní vzestupSluneční erupce a duchovní vzestup
Sluneční erupce mají duchovní význam. Zvyšují frekvenci Země, která s celým vesmírem vzestupuje do vyšší dimenze.


Co o nás prozradí našeptávače vyhledávačů?Co o nás prozradí našeptávače vyhledávačů?
Vyhledávače Google nebo Seznam.cz používá asi většina z nás každý den. Když začnete do klávesnice bušit hledané heslo, našeptávač vám nabídne seznam nejhledanějších případně vámi kdysi hledaných výrazů. Co hledáme nejčastěji?


Tip na dovolenou nebo zastávku cestou: Lago di GardaTip na dovolenou nebo zastávku cestou: Lago di Garda
Itálie: Gardské jezero je jako klín zaražený do Alp, táhnoucí se přes 50 kilometrů od severu k jihu, v nadmořské výšce pouhých 65 metrů. Má neopakovatelné kouzlo. Nabízí sportovní i kulturní vyžití, nádhernou přírodu a průzračnou vodu.


Časosběrná videa: stovky tisíc fotografií v několika minutáchČasosběrná videa: stovky tisíc fotografií v několika minutách
Podívejte se na časosběrná videa, která zachycují krásy Země i vesmíru. Na několik minut, které reprezentují měsíce práce jejich autorů. Ale stojí to za to!


Top ten - 10 nejlépe dokumentovaných pozorování UFOTop ten - 10 nejlépe dokumentovaných pozorování UFO
Všechny případy v tomto žebříčku byly pozorovány více svědky, některé byly vyšetřovány policií a zpravodajskými službami. Výběr provedla skupina špičkových ufologů pro dokumentární film Paula Kimballa Best Evidence, který odvysílala UFOtv.


Co vlastně viděl Neil Armstrong na Měsíci?Co vlastně viděl Neil Armstrong na Měsíci?
První pozemšťan, který vkročil na Měsíc, zemřel 25. srpna 2012. Neil Armstrong se po návratu Apolla 11 uzavřel do sebe. Možná k tomu byl donucen. Podle některých svědectví viděli kosmonauti na Měsíci UFO.


Příliš stará DNA zamotala hlavy věřícím i vědcůmPříliš stará DNA zamotala hlavy věřícím i vědcům
Život může být starší než Země i Slunce. V lidské DNA je cosi jako biologický “signál” staré mimozemské civilizace. Matematický kód v lidské DNA nemůže být vysvětlen evolucí. To říkají dvě vědecké teorie...


Účinní, leč utajení, zabijáci rakovinyÚčinní, leč utajení, zabijáci rakoviny
Vyřčená diagnóza, že máme my, nebo někdo z našich milovaných, rakovinu, nás většinou dostane do kolen. S rakovinou se ale dá bojovat a nejen chemoterapií. Farmaceutické společnosti nám však mnoho účinných léků zatajují.


Bojovníci ISS našli pod Mosulem ztracený palácBojovníci ISS našli pod Mosulem ztracený palác
Bojovníci ISS, nejen že v Mosulu ničili památky, ale také hledali artefakty, které by mohli prodat. A našli při tom ztracený, 2600 let starý palácový komplex, pod svatyní Nabí Júnus. Na tomto místě byl údajně pohřben prorok Jonáš.


Mimozemšťané a snyMimozemšťané a sny
Terezu začali ve snech častěji kontaktovat příchozí z vesmíru. Zdá se jí o nich poměrně často od té doby, co uviděla UFO. Byla s přítelem na dovolené v Řecku a oba si všimli podivného létajícího objektu, který vyfotografovali.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí