internetWEEK.cz menu TOPlist
Poslední objev: Turínské plátno NENÍ středověký padělek!Poslední objev: Turínské plátno NENÍ středověký padělek!
Plátno s otiskem muže uložené v italském Turínu je považováno za významnou křesťanskou relikvii. V 80. letech vědci prohlásili, že jde o padělek. Jiní badatelé tvrdí, že to padělek být nemůže. Nejasnosti trvají dodnes.


USA chtějí na Měsíci historické parkyUSA chtějí na Měsíci historické parky
Vítejte v lunárním parku Neila Armstronga. Ve směru doprava se dostanete na vyhlídkovou terasu místa přistání Apolla 11, vlevo je pak obchod se suvenýry a toalety. Sci-fi? Američtí zákonodárci si to nemyslí…


Vibrace, synchronicity a homeopatieVibrace, synchronicity a homeopatie
Magie může být přirozenou součástí vesmíru, v němž žijeme. Některé vědecké výzkumy naznačují, že tomu tak je. Americká vědkyně Amy L. Lanská, která vyléčila svého syna z autismu homeopatiky, o tom píše knihy.


Reality show chce poslat lidi na Mars bez možnosti návratuReality show chce poslat lidi na Mars bez možnosti návratu
Nebaví vás život na Zemi? Můžete se odstěhovat na jinou planetu, kde rozhodně nebude vaše tchýně, otravný soused ani podomní prodejci. S podobnou nabídkou přichází soukromá firma, která chce vybrat první kolonizátory pro osídlení Marsu.


Sexy nožky na palubce? Podívejte se, proč to není dobrý nápad!Sexy nožky na palubce? Podívejte se, proč to není dobrý nápad!
Airbag chrání Vaši hlavu a hrudník před konfrontací s volantem nebo palubní deskou. Když mu stojí v cestě nohy, nedopadne to dobře. Přesvědčte se a nikdy to již nedělejte!


Záhada: Co přitahuje blesky na jezero Maracaibo?Záhada: Co přitahuje blesky na jezero Maracaibo?
Blesk neuhodí na jedno místo dvakrát. A není blesku bez hromu. To platí na celém světě, jen ne u jezera Marocaibo ve Venezuele. Bouřky s rekordními blesky jsou zde každý den. Marocaibo je Olympem světa…


Konopí jako lékKonopí jako lék
Vědci vědí, že konopí má velmi dobré účinky na řadu nebezpečných nemocí. Nesmyslný boj proti pěstování konopí však nadále pokračuje. Případ Mykayly Comstockové naznačuje, že konopí může léčit leukémii.


Dvojité Slunce – zatraceně vzácný jevDvojité Slunce – zatraceně vzácný jev
Vypadá to jako reflexe na optice kamery. Ale odraz to není. Sám jsem viděl naprosto zřetelně dvě slunce v létě 2011 v Praze při východu slunce.


Když sníh není překážkouKdyž sníh není překážkou
Je až neuvěřitelné, jaké schopnosti získá auto s pásy místo kol! Škoda jen, že ty pásy jsou často dražší, než auto...


Problém pro vesmírné cestovatele: zastihne je AlzheimerProblém pro vesmírné cestovatele: zastihne je Alzheimer
„Houstone, máme problém, myslím, že někteří členové posádky začínají mít příznaky Alzheimerovy choroby“. S trochou nadsázky by nějak podobně mohla v budoucnu znít zpráva z dalekého vesmíru.


13 snových symbolů13 snových symbolů
Moderní psychologie vychází z toho, že sny vypovídají o vaší osobě. Následující článek vysvětluje 13 častých snových motivů.


Island – je po revoluciIsland – je po revoluci
Sledovali jsme politický vývoj na Islandu s velkým zájmem. Reprezentoval národní odpor malého evropského národa proti zkorumpovaným politikům a nadnárodním bankám.


100 dolarů za sestřelení bezpilotního letadla? Americké město o  tom uvažuje100 dolarů za sestřelení bezpilotního letadla? Americké město o tom uvažuje
Bezpilotní letadla nebo chcete-li drony jsou zejména v USA žhavým tématem, které eskaluje už tak vášnivé diskuse o sledování lidí. Jedno americké městečko jde proti proudu a možná nabídne odměnu za sestřelení bezpilotního letadla.


Analýza mysli pro lepší budouctnostAnalýza mysli pro lepší budouctnost
Alkohol, tabák nebo tučná jídla jsou jistě negativní návyky. Zamýšleli jste se někdy nad tím, jak váš život ovlivňují mentální návyky?


Za památkami do italské VeronyZa památkami do italské Verony
Veronu nevyhledávají jen šťastně zamilované páry a zhrzené duše opuštěných. Toto město je také vyhledáváno pro své památky, které si člověk rozhodně nesmí nechat ujít!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí