internetWEEK.cz menu TOPlist
Fantomová bolestFantomová bolest
Pro většinu z nás, se jedná o záhadný název. Pro ty, kteří si jí prochází, se stala noční můrou. Je skutečně možně mít cit v končetině, která dotyčnému byla amputována? Podle výpovědi postižených, je!


V ďábelském kruhu – M. Morris o konspiraci proti lidstvuV ďábelském kruhu – M. Morris o konspiraci proti lidstvu
Michael Morris vysvětluje, proč se ekonomika v Evropě zhroutí, jak funguje již stovky let bankovní finanční systém a že nás čeká těžká doba se světlem na konci tunelu.


Nejčastější astronomická UFONejčastější astronomická UFO
Některé poměrně běžné astronomické úkazy často lidé považují za UFO. Může se jednat o planety, přelety družic nebo meteory...


Marihuana: 7x mýty a faktaMarihuana: 7x mýty a fakta
Marihuana je čím dál tím více užívanou lehkou drogou. Většinu věcí o ní nevíme. A to co se o ní říká, nemusí být ani z půlky pravda. Uveďme vše na pravou míru...


Paul Roberts: Amerika chce válku s RuskemPaul Roberts: Amerika chce válku s Ruskem
Majdan byl státní převrat v režii Washingtonu. Šílení američtí neocons jsou ochotni vyvolat světovou válku. V USA není demokracie. Putin může zachovat mír pouze tím, že se vzdá.


Pamukkale – výlet na bavlněné hradyPamukkale – výlet na bavlněné hrady
Chcete se koupat v nádherných minerálních vodách malých, přírodně vytvořených jezírek a hledět přitom na krajinu? Chcete si skutečně připadat jako v bavlně? Turecké Pamukkale je tím správný cílem!


Pilotovaný let na Mars je proti islámuPilotovaný let na Mars je proti islámu
Šejk Ali al Hemki vydal prohlášení, podle kterého je pilotovaný let na Mars v rozporu s islámem. K rudé planetě mezitím startuje první indická sonda.


Ani bohatým nevyjde každý start-up. Na co si dát pozor?Ani bohatým nevyjde každý start-up. Na co si dát pozor?
Start-up je moderním označením začínajícího podnikání. Tyto nové příležitosti skrývají obrovský potenciál ale i riziko neúspěchu. Neúspěšné projekty většinou udělaly alespoň jednu z následujících chyb.


Církevní restituce: největší tunel v dějinách země?Církevní restituce: největší tunel v dějinách země?
O prsa koalice protlačila sněmovnou zákon na restituce církvím. Přes nesouhlas opozice a většiny obyvatel. Tady nejde o víru, ale o peníze a majetky. A příliš nejasností...


Ostrov Giftun - egyptský ráj na ZemiOstrov Giftun - egyptský ráj na Zemi
Vábí vás průzračná voda, nekonečné množství různých ryb, bílý písek, žhavé africké slunce a kolem vás jen moře? Vydejte se s námi na pustý ostrov Giftun a splňte si svůj sen o navštívení ráje.


USA chtějí na Měsíci historické parkyUSA chtějí na Měsíci historické parky
Vítejte v lunárním parku Neila Armstronga. Ve směru doprava se dostanete na vyhlídkovou terasu místa přistání Apolla 11, vlevo je pak obchod se suvenýry a toalety. Sci-fi? Američtí zákonodárci si to nemyslí…


Očkování: všechna pro i protiOčkování: všechna pro i proti
Každý, kdo se narodí zde, musí být povinně očkovaný. Necháváme se očkovat i dávkami, které nejsou povinné, ale mají chránit naše zdraví. Kupujeme si je dobrovolně, i když často mají mnoho vážných vedlejších účinků. Někdo je pro, jiný proti.


Sexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebíkSexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebík
Koho by napadalo, že vedle všelijakých vzdělávacích oborů se vyskytne i takový, který by většina lidí šla studovat bez mrknutí oka? V Rakousku jeden takový obor našli a dokonce pro něj ve Vídni zřídili zvláštní školu...


Záhadní staří KréťanéZáhadní staří Kréťané
Odkud se vzali a jak mohli na skalnatém ostrově uprostřed Středozemního moře vytvořit původní obyvatelé Kréty skvělou civilizaci před několika tisíci lety? To člověka napadne, když navštíví tento středomořský ostrov.


10 technologií, které mění svět10 technologií, které mění svět
Na trhu se v posledních letech objevují stále častěji technologické vychytávky, které výrazným způsobem mění svět a ovlivňují naše životy. Podívejte se na přehled 10 největších.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí