internetWEEK.cz menu TOPlist
Mysteriózní jeskyně v Chua-šan - osmý div světaMysteriózní jeskyně v Chua-šan - osmý div světa
Podzemní město objevené v čínských horách Chua-šan bývá přirovnáváno k pyramidám, Noemově arše či k záhadě Bermudského trojúhelníku. Nádherné jeskyně jsou vytesané lidskou rukou.


AUTEC: Podmořská Oblast 51AUTEC: Podmořská Oblast 51
U ostrova Andros na Bahamách, kde sídlí americká vojenská podmořská základna AUTEC, byly pozorovány objekty vykazující svým pohybem mimozemské kvality...


Ukrývá podzemní továrna Richard poklad?Ukrývá podzemní továrna Richard poklad?
Nacisté získali mnoho pokladů. Předpokládá se, že některé jsou ukryty i stovky metrů pod zemí v bývalé podzemní továrně Richard. Jaká tajemství jsou pohřbena v prostorech s nejasným účelem?


Zmizení letu 370 – Konspirační teorie (2)Zmizení letu 370 – Konspirační teorie (2)
Média si nevšímají masivního zastoupení zaměstnanců Rothschildovy firmy Freescale ve zmizelém Boeingu. Jenomže právě to je inspirací pro hodně třaskavou konspirační teorii, v které hrají významnou roli utajované vojenské technologie.


Ohnivý kruh se probouzí k životu, Amerika je ohroženaOhnivý kruh se probouzí k životu, Amerika je ohrožena
Počet seismických aktivit po celé planetě roste. Ohnivý kruh se probouzí a je to špatná zpráva zejména pro západ USA.


Dogoni - africký domorodý kmenDogoni - africký domorodý kmen
Dogoni - tento africký domorodý kmen nezná žádné dokonalé přístroje ani nové vědecké objevy, ale jeho znalosti astronomie jsou obdivuhodné.


NSA odposlouchávala i politiky, milence, OSN a prezidenty NSA odposlouchávala i politiky, milence, OSN a prezidenty
NSA (National Security Agency) je jediný úřad na světě, který vám vždy a ochotně naslouchá. Jen je otázkou, zda o tohle někdo stojí. Agentura se podle nových informací nezastavila před ničím.


Pekelné planety, kde rok trvá pár hodinPekelné planety, kde rok trvá pár hodin
Astronomové nacházejí planety, které lze bez nadsázky označit jako pekelné světy. Teplota se na jejich povrchu pohybuje okolo 2 až 3 tisíc stupňů Celsia. Jak to tam vypadá a proč jsou tyto planety považovány za záhadné?


Zážitky blízké smrti amerických vojákůZážitky blízké smrti amerických vojáků
Mysteriózní odchod z tohoto světa nebo vystoupení z těla zažilo v boji mnoho vojáků, ale málokdo o tom mluví. Neradi vzpomínají na hrůzy války, ale jejich příběhy jsou velmi zajímavé.


Indiáni Kogi uchránili svá tajemství, aby probudili naši paměťIndiáni Kogi uchránili svá tajemství, aby probudili naši paměť
„My už nemůžeme dál opravovat svět. Musíte to udělat vy,“ říkají domorodci, kteří se ukryli před civilizací v horách severní Kolumbie. Primitivní indiáni dávají vzdělanému Západu mravní a ekologickou lekci.


Historie: Masakr na švédském ostrově ÖlandHistorie: Masakr na švédském ostrově Öland
Švédské Pompeje – tak říkají archeologové objevu na ostrově Öland. Stojí před záhadou starou 1500 let. Někdo nemilosrdně povraždil obyvatele pevnosti a nechal jejich těla ležet na místě činu.


Tunguská záhada – nové vědecké objevyTunguská záhada – nové vědecké objevy
Italští vědci jsou přesvědčeni, že vyřešili tunguskou záhadu, která patří k největším v moderní historii. Malé jezero Čeko v centrální Sibiři je podle nich místo dopadu mysteriózního meteoritu.


Mentální anorexie - Isabelle CaroMentální anorexie - Isabelle Caro
Mentální anorexie není opravdu jen nemocí dívek a žen, dávno jsou pryč ty doby, kdy šlo často o onemocnění nadaných dospívajících dívek s výborným prospěchem ve škole a sklony k perfekcionismu.


8 startupů, které nás v poslední době zaujaly8 startupů, které nás v poslední době zaujaly
S fenoménem startupů je spojeno v první řadě Silicon Valey. Ale i v České republice se zrodila řada skvělých nápadů, které mohou dobít svět.


Velké konspirační teorie - Útok na Pearl HarborVelké konspirační teorie - Útok na Pearl Harbor
Vláda USA věděla předem o chystaném útoku Japonců na Pearl Harbor a mohla porážku odvrátit, ale prezident Roosevelt chtěl Ameriku zatáhnout do války. Taková je konspirační teorie. Udělejte si vlastní názor!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí