internetWEEK.cz menu TOPlist
A je to tady: Černé díry jako hvězdné brány a portályA je to tady: Černé díry jako hvězdné brány a portály
Černé díry nekončí v ničivé singularitě, ale otevírají průchody do jiných vesmírů, hlásá nová fyzikální teorie. Dává tak za pravdu fantastům, kteří cestují svými raketami skrze vesmírné „díry“ již dlouho.


Co vás velký byznys naučí o kultuře podnikáníCo vás velký byznys naučí o kultuře podnikání
Cílem vysoké kultury podnikání je zajistit, aby vaši zaměstnanci byli šťastní a produktivní. Když je máte, tak od vás nebudou utíkat a navíc budou přitahovat do vaší firmy další nové talenty...


Šílení střelci, armáda a thrillery – jak to souvisí?Šílení střelci, armáda a thrillery – jak to souvisí?
Začal to v roce 2011 Nor Breivik a následovali jej Američané James Holmes a Wade Page. V pozadí konání těchto masových vrahů nějakým způsobem figuruje armáda.


Velké konspirační teorie: Atentát na J. F. KennedyhoVelké konspirační teorie: Atentát na J. F. Kennedyho
Nejoblíbenější americký preziden byl zastřelen. Přestože byl údajný atentátník Lee Harvey Oswald brzy dopaden, osudný pátek je zahalen kouřovou clonou...


Kdyby nás obklopovala jen vtipná reklama, svět by byl lepším místem k životu...Kdyby nás obklopovala jen vtipná reklama, svět by byl lepším místem k životu...
Když s někým spíš, spíš také s jeho minulostí... a dalších 5 velmi povedených obrazových reklam!


Vibrace, synchronicity a homeopatieVibrace, synchronicity a homeopatie
Magie může být přirozenou součástí vesmíru, v němž žijeme. Některé vědecké výzkumy naznačují, že tomu tak je. Americká vědkyně Amy L. Lanská, která vyléčila svého syna z autismu homeopatiky, o tom píše knihy.


Motivem pro budoucí války budou základní lidské pudyMotivem pro budoucí války budou základní lidské pudy
Lidstvo válčí od nepaměti. Motivace pro válečné konflikty se však postupně mění a vrací se na úplný počátek lidské existence. Navíc je historicky doložená souvislost mezi extrémy počasí a násilím.


Lidé pomáhají světu – TEDLidé pomáhají světu – TED
Na internetu je možné zhlédnout zajímavou přednášku Inda, který vypráví téměř pohádkový příběh, jak pomáhá druhým lidem.


Kdy vlastně přišli první lidé do Ameriky?Kdy vlastně přišli první lidé do Ameriky?
Osídlili první lidé Ameriku před 15 000 nebo před 40 000 let? Teorie „Clovis First“, odhadující příchod prvních předků Inuitů a Indiánů na 13 500 let, už byla mnohokrát zpochybněna. Historie osídlení Ameriky se tím stává zajímavější i záhadnější.


Planeta X se vrací  na scénuPlaneta X se vrací na scénu
Nový objev astronomů částečně vrací do hry hypotézy o tajemné planetě, ukryté kdesi v dalekých končinách Sluneční soustavy.


Velké konspirační teorie: Smrt princezny DianyVelké konspirační teorie: Smrt princezny Diany
Mezi nejznámější konspirační teorie patří tragická smrt Lady Diany, britské princezny z Walesu, bývalé manželky prince Charlese.


Pravidelný výdělek na ruletě? NesmyslPravidelný výdělek na ruletě? Nesmysl
Nový trend v internetové reklamě představují návody, jak pravidelně vyhrávat vysoké částky na elektronické ruletě v internetových kasinech. Všechny bez výjimky však představují jen jeden model zvaný Martingale. Jak daleko to s ním lze dotáhnout?


Mýty a fakta o hormonální antikoncepci Mýty a fakta o hormonální antikoncepci
Hormonální antikoncepce je nedílnou součástí života většiny žen. Často mívá mnoho nežádoucích účinků, a proto okolo ní koluje velké množství mýtů.


Odposlechy tajných služeb: Česko NSA nezajímá Odposlechy tajných služeb: Česko NSA nezajímá
Na veřejnost se dostávají stále zajímavější informace o sledování celosvětové internetové populace americkými tajnými službami. Česká republika ale zřejmě programy jako PRISM nebo XKeyscore příliš nezajímá.


NSA: ještě horší, než jsme čekali NSA: ještě horší, než jsme čekali
Novinky okolo špionážních aktivit NSA: sledování stovek tisíc SMS zpráv denně, zanedbatelný přínos v boji proti terorismu a odposlechy počítačů, které nejsou připojeny k internetu.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí