internetWEEK.cz menu TOPlist
Analýza mysli pro lepší budouctnostAnalýza mysli pro lepší budouctnost
Alkohol, tabák nebo tučná jídla jsou jistě negativní návyky. Zamýšleli jste se někdy nad tím, jak váš život ovlivňují mentální návyky?


Fantomová bolestFantomová bolest
Pro většinu z nás, se jedná o záhadný název. Pro ty, kteří si jí prochází, se stala noční můrou. Je skutečně možně mít cit v končetině, která dotyčnému byla amputována? Podle výpovědi postižených, je!


Lev Rubinštejn: Krym ukradli mafiánsky, to oni umíLev Rubinštejn: Krym ukradli mafiánsky, to oni umí
Moskevský básník poskytl časopisu Forbes interview o současném Rusku, o Ukrajině i Majdanu. Přináší střízlivý pohled na vzrušenou realitu země na pokraji války.


Historie: Masakr na švédském ostrově ÖlandHistorie: Masakr na švédském ostrově Öland
Švédské Pompeje – tak říkají archeologové objevu na ostrově Öland. Stojí před záhadou starou 1500 let. Někdo nemilosrdně povraždil obyvatele pevnosti a nechal jejich těla ležet na místě činu.


Mýty a fakta o hormonální antikoncepci Mýty a fakta o hormonální antikoncepci
Hormonální antikoncepce je nedílnou součástí života většiny žen. Často mívá mnoho nežádoucích účinků, a proto okolo ní koluje velké množství mýtů.


Nejlepší UFO videa - co je to?Nejlepší UFO videa - co je to?
UFOlogie není sci-fi ani fantasmagorie. Odhalujeme nejpovedenější záběry neidentifikovatelných létajících objektů. Poznáte co je to?


Projekty agentury DARPA – druhý dílProjekty agentury DARPA – druhý díl
Ve druhém díle dokončíme přehled zajímavých a již ukončených projektů agentury DARPA. Podíváme se na auta bez řidiče, zrod GPS nebo na neviditelnou loď.


Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl první (planetky)Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl první (planetky)
Mayský konec světa jsme přežili. Přestože nás v roce 2012 jen těsně minula sluneční bouře století. Armageddon ovšem může přijít prakticky kdykoliv. Jsme na cestě k nezvratnému osudu...


Obezita: Mýty a faktaObezita: Mýty a fakta
Problém jménem obezita se týká na celém světě čím dál tím více lidí. Chutná nám, ale je to o zdraví. Jaká jsou tedy mýty a fakta o obezitě?


Fascinující možnosti DNAFascinující možnosti DNA
Kosti z jednoho prstu a zubu odkrývají nečekané souvislosti. Pračlověk žijící v jeskyni na Sibiři měl předky, kteří se mísili s australskými domorodci. Denisované a aboriginci jsou příbuzní.


Nejlepší záběry UFO na světě!Nejlepší záběry UFO na světě!
Nejlepší záběry UFO, jaké kdy byly podle ufologů pořízeny, byly natočeny v Turecku. Video z roku 2007 ukazuje diskovitý stroj. Na zvětšených záběrech jsou patrná okna i posádka.


Čína geneticky upravila 300 krav – dojí lidské mateřské mléko!Čína geneticky upravila 300 krav – dojí lidské mateřské mléko!
Genetické inženýrství umí nepředstavitelné věci. Je však správné hrát si na Bohy a měnit dlouhodobě vyvíjené přírodní mechanismy? Neposouváme hranice etiky a bezpečnosti za neúnosnou mez? Čína si z toho očividně hlavu nedělá...


Kdo žil v Čechách v době bronzové?Kdo žil v Čechách v době bronzové?
O lidech doby bronzové žijících na našem území toho moc nevíme. Jsme zřejmě příbuzní s lidmi únětické kultury i lidmi, kteří vyráběli šňůrovou keramiku. Lidé střední Evropy jsou pěkná směska se záhadnými kořeny.


Ztracená kniha Nostradama I.Ztracená kniha Nostradama I.
Nostradamova kniha byla zpřístupněna veřejnosti až v 21. století. Obrázky nám ukazují, že se život Země krátí. Z proroctví, která nám Nostradamus zanechal a která k akvarelům patří, běhá mráz po zádech. Většina z nich se již naplnila. Naplní se i ta


Sexuální ruleta: to se někdo musí hodně nudit!Sexuální ruleta: to se někdo musí hodně nudit!
Zábava zlaté mládeže ze Srbska se šíří do světa. Neuvěřitelné. Při této swingers párty jde o život.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí