internetWEEK.cz menu TOPlist
Přehledně: kde všude ve světě šmírovala NSAPřehledně: kde všude ve světě šmírovala NSA
Kauza americké vládní agentury NSA neutichá. Objevují se nové informace, ale také vtípky a diplomatické roztržky. Podívejte se na přehled zemí, ve kterých NSA sbírala informace.


Kde se vzala betlémská hvězda?Kde se vzala betlémská hvězda?
Jakého je původu betlémská hvězda? Přestože je znázorňována jako kometa, astronomové se domnívají, že se jednalo o jiný astronomický úkaz.


Pozitivním přístupem proti tezi Nového světového řáduPozitivním přístupem proti tezi Nového světového řádu
Ilumináti neboli tajemné spiklenecké organizace mají za cíl podmanění si celého světa, pomocí ovládnutí lidské mysli. Nejčastější užité prostředky jsou především média, finance, politika, vzdělání, aj.


Bludný Holanďan – loď brázdící v moříchBludný Holanďan – loď brázdící v mořích
Roku 1641 se Holandská obchodní loď blížila k mysu Dobré naděje. Náhle vplula do bouře. Kapitán chtěl bouří proplout. To se však nestalo. Loď narazila na útes a potopila se. Dodnes však má bloudit mořem!


Sex: Mýty a faktaSex: Mýty a fakta
Sex je součástí každého z nás, ať jsme již na volné noze a hledáme jen pobavení, nebo jsme milenci, či manželé. V současné době se objevuje všude, dá se říci, že vládne světem. Víme o něm ale vše?


Edgar Cayce o AtlantiděEdgar Cayce o Atlantidě
Spící prorok Edgar Cayce pronesl v transu mnoho výkladů, které se vracely do daleké minulosti. Předal nám také mnohé zajímavé informace o Atlantidě.


P. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, dušeP. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, duše
Američanka P. M. H. Atwaterová patří mezi nejvýznamnější badatele v oblasti zážitků blízké smrti, sama prožila třikrát klinickou smrt.


Temná energie – noční můra vědcůTemná energie – noční můra vědců
Něco je jinak. Někde ve vesmíru je utajená síla, kterou neumějí vysvětlit ani ti nejlepší matematici světa. Nová generace kosmologů zpochybňuje naše základní porozumění vesmíru. Teorie Velké třesku tak úplně nefunguje.


Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl druhý (supernovy)Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl druhý (supernovy)
Výbuch blízké supernovy může být největším rizikem pro život na naší planetě. Máme se ho bát, a které hvězdy v našem okolí nás mohou poslat do věčných lovišť?


Bilderberg: setkání mocných bez zájmu hlavních médiíBilderberg: setkání mocných bez zájmu hlavních médií
O setkání skupiny Bilderberg se na BBC nebo v Times nedozvíte. Přestože se každoročně setkává elita ekonomiky, politiky a aristokracie světa. Co je Bilderberg?


Nikolaj Levašov: Záhadný konec kontroverzního léčitele Nikolaj Levašov: Záhadný konec kontroverzního léčitele
I na český internet pronikla informace, že zemřel slavný ruský léčitel, a nejen to, byl zavražděn – záhadnou vesmírnou energií. Jmenoval se Nikolaj Levašov. Kdo to byl a co hlásal?


Britský voják: Dianu zabila SASBritský voják: Dianu zabila SAS
Příslušník SAS prohlásil, že tato speciální jednotka záměrně způsobila nehodu v Paříži v roce 2007.


Očkování: všechna pro i protiOčkování: všechna pro i proti
Každý, kdo se narodí zde, musí být povinně očkovaný. Necháváme se očkovat i dávkami, které nejsou povinné, ale mají chránit naše zdraví. Kupujeme si je dobrovolně, i když často mají mnoho vážných vedlejších účinků. Někdo je pro, jiný proti.


Astrální cestování pro začátečníkyAstrální cestování pro začátečníky
Češi se začínají zajímat o záhadný jev, kterému se říká astrální cestování či zážitek opuštění těla. Návod pro začátečníky o tento druh vystoupení éterického těla z fyzického napsala Američanka Elizabeth Joyce.


Je společná evropská armáda pouhou fikcí?Je společná evropská armáda pouhou fikcí?
Evropská unie dneška: 28 států s různými národními zájmy a umírněnou, ale přesto stále hluboce zarytou nacionalistickou záští. Může v tomhle guláší vzniknout něco, jako je společná evropská armáda?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí