internetWEEK.cz menu TOPlist
Exorcismus I. - pravdivý příběh vymítání ďáblaExorcismus I. - pravdivý příběh vymítání ďábla
Většina z nás má štěstí, že hororové scény sleduje jen v televizi. Ale existují tací, kteří si doslova prošli peklem. Vydejme se společně za jedním z nich. Jeho utrpení bylo skutečné, nikoliv hrané!


Island – je po revoluciIsland – je po revoluci
Sledovali jsme politický vývoj na Islandu s velkým zájmem. Reprezentoval národní odpor malého evropského národa proti zkorumpovaným politikům a nadnárodním bankám.


Noam Chomsky - 10 strategií manipulaceNoam Chomsky - 10 strategií manipulace
Profesor lingvistiky Noam Chomsky sestavil seznam deseti nejběžnějších a nejefektivnějších strategií využívaných médii k manipulaci veřejnosti.


Fenomén jménem GuadalupeFenomén jménem Guadalupe
Turínské plátno zná asi každý. V Latinské Americe (Mexiko) existuje jeho obdoba, která ovlivnila dějiny kontinentu a dala za vznik některým národům. Obraz Panny Marie Guadalupské je stále opředen tajemstvími. Co na to věda a co mýty?


Lidé pomáhají světu – TEDLidé pomáhají světu – TED
Na internetu je možné zhlédnout zajímavou přednášku Inda, který vypráví téměř pohádkový příběh, jak pomáhá druhým lidem.


Sexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebíkSexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebík
Koho by napadalo, že vedle všelijakých vzdělávacích oborů se vyskytne i takový, který by většina lidí šla studovat bez mrknutí oka? V Rakousku jeden takový obor našli a dokonce pro něj ve Vídni zřídili zvláštní školu...


Velké konspirační teorie: ChemtrailsVelké konspirační teorie: Chemtrails
Podívejte se na oblohu. Uvidíte silnou mlžnou čáru od letadla, která vydrží pěkně dlouho. Pozor, je v tom záměr! Vládci světa, ilumináti vás ohrožují. Taková je chemtrailová konspirační teorie. My jsme se pokusili dát dohromady všechna pro i proti.


Záhadní staří KréťanéZáhadní staří Kréťané
Odkud se vzali a jak mohli na skalnatém ostrově uprostřed Středozemního moře vytvořit původní obyvatelé Kréty skvělou civilizaci před několika tisíci lety? To člověka napadne, když navštíví tento středomořský ostrov.


Leonardo da Vinci - skicy z anatomieLeonardo da Vinci - skicy z anatomie
Procházení jeho skicářů je nevšedním zážitkem. Jeho pohled na anatomii lidí a zvířat předběhl dobu minimálně o čtyři století.


Radarové záběry UFO u komety ISON jsou podvrhRadarové záběry UFO u komety ISON jsou podvrh
Na internetu se objevilo video, které má na snímcích z čínského radioteleskopu zachycovat kometu ISON a poblíž ní UFO. Záběry jsou ovšem podvrhem a to navíc ne moc povedeným.


10 lidí s neuvěřitelnými schopnostmi10 lidí s neuvěřitelnými schopnostmi
Mutanti s pohádkovými vlastnostmi se vyskytují hlavně v amerických filmech. Ale i někteří obyčejní lidé kolem nás mohou mít schopnosti, nad kterými zůstává rozum stát. Následuje žebříček deseti z nich, jak je vybral časopis amazingbeautifulworld.com.


Videa: kometa nad západním obzoremVidea: kometa nad západním obzorem
I u nás bylo možné spatřit nad západním obzorem jasnou kometu Pan-STARRS. Podmínky pro její pozorování nebyly ideální. Pokochejte se snímky a videi od zejména zahraničních pozorovatelů.


Měsíční záhadyMěsíční záhady
Náš přírodní satelit skrývá mnoho tajemství. Zaparkovali dutý a vytěžený Měsíc na orbitě kolem Země před miliony let mimozemšťané? Tuto hypotézu zveřejnili již v roce 1960 dva sovětští vědci – Michail Vasin a Alexander Ščerbakov.


Terraformace Marsu je možná o něco reálnějšíTerraformace Marsu je možná o něco reálnější
Hlavním rozdílem mezi Zemí a Marsem je magnetické pole, které chrání naši planetu před kosmickým zářením. Vědci nyní zjistili, jak jednoduše udělat ochranný štít. Třeba pro Mars!


Podivuhodný příběh léčitele Alfonse Vena Podivuhodný příběh léčitele Alfonse Vena
Tradiční lékařská péče ho nezachránila před následky zásahu elektrickým proudem. Léčil se sám a potom přišla vize, která z něj udělala slavného homeopata a úspěšného léčitele.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí