internetWEEK.cz menu TOPlist
Sexy nožky na palubce? Podívejte se, proč to není dobrý nápad!Sexy nožky na palubce? Podívejte se, proč to není dobrý nápad!
Airbag chrání Vaši hlavu a hrudník před konfrontací s volantem nebo palubní deskou. Když mu stojí v cestě nohy, nedopadne to dobře. Přesvědčte se a nikdy to již nedělejte!


8 startupů, které nás v poslední době zaujaly8 startupů, které nás v poslední době zaujaly
S fenoménem startupů je spojeno v první řadě Silicon Valey. Ale i v České republice se zrodila řada skvělých nápadů, které mohou dobít svět.


NASA tají antigravitační technologii UFONASA tají antigravitační technologii UFO
Stovky techniků podle britského hackera Gary McKinnona potvrdily, že mimozemská technologie existuje.


EVP aneb mrtví se s námi snaží spojit EVP aneb mrtví se s námi snaží spojit
Komunikace s mrtvými je možná? Opravdu se mrtví snaží kontaktovat s naším světem? Přes média ano, ale mrtví začali zanechávat hlasové zprávy přes magnetofony, diktafony, radia, televize a webkamery. Hlasy ze záhrobí můžete nahrát i vy!


Bankrot Detroitu: varování pro všechnyBankrot Detroitu: varování pro všechny
Detroit je prvním z velkých měst USA, které muselo vyhlásit bankrot. Příčiny nelze hledat jen v krizi automobilového průmyslu ale také v chybách politiků v posledních desítkách let. A bývalý starosta města jde na 28 let do vězení.


Je možná reinkarnace?Je možná reinkarnace?
Zážitky vysvětlované reinkarnací mají vždy velmi podobný scénář. Nějaká osoba si vzpomíná na dřívější život, na podrobnosti z tohoto života, o kterých by neměl dotyčný nic vědět. Je vůbec něco takového možné?


Analýza mysli pro lepší budouctnostAnalýza mysli pro lepší budouctnost
Alkohol, tabák nebo tučná jídla jsou jistě negativní návyky. Zamýšleli jste se někdy nad tím, jak váš život ovlivňují mentální návyky?


Tunguská záhada – nové vědecké objevyTunguská záhada – nové vědecké objevy
Italští vědci jsou přesvědčeni, že vyřešili tunguskou záhadu, která patří k největším v moderní historii. Malé jezero Čeko v centrální Sibiři je podle nich místo dopadu mysteriózního meteoritu.


Video: jak se hojí rány planety ZeměVideo: jak se hojí rány planety Země
Jak dlouho trvá planetě Zemi, než se vyrovná s velkou přírodní katastrofou?


Zázračné konopíZázračné konopí
Konopí. Slovo spojené s drogami a politickými spory. Ale průmyslové konopí má hodně daleko k marihuaně, neobsahuje téměř žádné THC. Tato rostlina slouží lidem už 4000 let – poskytuje vlákna na oblečení, provazy i k výrobě papíru.


Bermudský trojúhelník: Šokující nové záhadyBermudský trojúhelník: Šokující nové záhady
Bermudský trojúhelník nám s největší pravděpodobností stále neodhalil všechna svá tajemství. Podívejte se na velmi zajímavé video v českém znění...


Biopotraviny: mýty a faktaBiopotraviny: mýty a fakta
Mnoho z nás si kupuje biopotraviny. Domníváme se, že jsou lepší, než obyčejné potraviny. Nemýlíme se však? Zde najdete mýty a fakta, která vám prozradí pravdu o biopotravinách.


Zmatky kolem soch na Velikonočních ostrovechZmatky kolem soch na Velikonočních ostrovech
National Geographic slavnostně oznámil, že američtí vědci objevili záhadu přesunu velikonočních soch. Jenomže tuto „záhadu“ spočívající v přesunu soch tažených ve svislé poloze skupinami lidí dávno objevil Pavel Pavel.


Modelka a PhotoshopModelka a Photoshop
Reklama je fikce. Deformovaná realita, která je vždy pozitivní. Platí to také u modelek, které jsou díky tunám kosmetiky a počítačovým programům vždy perfektní. Podívejte se, co dokáže Photoshop.


NSA odposlouchávala i politiky, milence, OSN a prezidenty NSA odposlouchávala i politiky, milence, OSN a prezidenty
NSA (National Security Agency) je jediný úřad na světě, který vám vždy a ochotně naslouchá. Jen je otázkou, zda o tohle někdo stojí. Agentura se podle nových informací nezastavila před ničím.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí