internetWEEK.cz menu TOPlist
IT je Achillovou patou lidstvaIT je Achillovou patou lidstva
Naše závislost na informačních technologiích nás ohrožuje. Svoji existenci si bez nich nedovedeme představit. Řídí vše, co nám slouží. Tento dobrý sluha je zlým pánem...


Sladká past pro Juliana AssangeSladká past pro Juliana Assange
Zakladatel serveru WikiLeaks ztratil obviněním, že někoho znásilnil, u široké veřejnosti kredit. Kdo vlastně je Julian Assange?


Je společná evropská armáda pouhou fikcí?Je společná evropská armáda pouhou fikcí?
Evropská unie dneška: 28 států s různými národními zájmy a umírněnou, ale přesto stále hluboce zarytou nacionalistickou záští. Může v tomhle guláší vzniknout něco, jako je společná evropská armáda?


Jak vydělávat na začátku malého podnikání?Jak vydělávat na začátku malého podnikání?
U většiny malých podnikatelských záměrů trvá minimálně jeden rok, než začnou vydělávat dost na to, aby pokryly vaše startovací náklady. Ale když budete opatrní v plánování a v utrácení, můžete být v přebytku dříve.


Kdy budeme mít platy a úroveň jako v Německu?Kdy budeme mít platy a úroveň jako v Německu?
Nikdy! Přestože nám životní úroveň Německa hned po revoluci sliboval ministr financí Václav Klaus, a to do deseti let. Pokud si řádně utáhneme opasky, říkal.


Ralph Gregory: duchovní otec virtuálních kanceláříRalph Gregory: duchovní otec virtuálních kanceláří
První virtuální kanceláře vznikaly v devadesátkách v USA. Jako jejich duchovní otec je označován Ralph Gregory, který svou firmu založil v roce 1995 v Coloradu. V posledních letech jsou virtuální sídla populární také v České republice.


Opravdu bylo za komunistů lépe?Opravdu bylo za komunistů lépe?
Na internetu je zajímavá stránka, která srovnává ceny v roce 1989 s těmi současnými.


Počátky moderního člověka se posunujíPočátky moderního člověka se posunují
Američan má DNA, která je mnohem starší, než vědci předpokládali. Překvapivý objev přepisuje historii moderního člověka. Záhady kolem lidské DNA pokračují.


Chlapec si vzpomíná na svůj minulý životChlapec si vzpomíná na svůj minulý život
Malý Skot Cameron Macaulay začal mluvit ve dvou letech o své minulé rodině. Pamatoval si takové detaily z minulého života, že jeho případ byl nafilmován a odvysílán britskou televizí.


Zázračné konopíZázračné konopí
Konopí. Slovo spojené s drogami a politickými spory. Ale průmyslové konopí má hodně daleko k marihuaně, neobsahuje téměř žádné THC. Tato rostlina slouží lidem už 4000 let – poskytuje vlákna na oblečení, provazy i k výrobě papíru.


Oblast 51 - expedice na místo, které již alespoň existuje...Oblast 51 - expedice na místo, které již alespoň existuje...
Přestože je oblast 51 jedním z nejznámějších míst světa, málokdo zná jeho pravý účel. Možná právě toto tajemství přitahuje tolik pozornosti. Je v tom záměr? Vydejte se s námi na zajímavou expedici...


Podnikání: Jak pozvednout morálku zaměstnancůPodnikání: Jak pozvednout morálku zaměstnanců
Podnikatelka Ronna Coeová používá ve své malé firmě čtyři metody řízení zaměstnanců. Udržení si kvalitních pracovníků a jejich spokojenost patří mezi její priority.


Steve Jobs a jeho poslední  slova: Fake!Steve Jobs a jeho poslední slova: Fake!
Na smrtelné posteli měl pronést slova, u kterých se tají dech. Příliš se hnal za penězi a málo lásky dával svým bližním. A začal věřit v Boha. Kdo má trochu tušení, jak Jobs přemýšlel a fungoval, nemůže uvěřit. Tak nevěřte, je to nesmysl!


Zákon přitažlivostiZákon přitažlivosti
Mezi příznivci esoteriky je zákon přitažlivosti (rezonance) znám už řadu let.


Mysteriózní jeskyně v Chua-šan - osmý div světaMysteriózní jeskyně v Chua-šan - osmý div světa
Podzemní město objevené v čínských horách Chua-šan bývá přirovnáváno k pyramidám, Noemově arše či k záhadě Bermudského trojúhelníku. Nádherné jeskyně jsou vytesané lidskou rukou.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí