internetWEEK.cz menu TOPlist
Chcete zhubnout?Chcete zhubnout?
Ptáte se vždy po ránu sami sebe, jak zhubnout? Přestaňte se přejídat. Začněte cvičit. Stravujte se zdravě. Jezte zeleninu. Vynechejte tučná jídla. Je to opravdu tak jednoduché?


UFO nad Brémami vyděsilo NěmceUFO nad Brémami vyděsilo Němce
Neidentifikovaný létající objekt si pohrál s policií a způsobil zmatek na letišti. V Brémách bylo UFO pozorováno už v červnu 2013. „Co to k čertu je?!“


Úchvatné video: když Popocatépetl řádí Úchvatné video: když Popocatépetl řádí
Kdo by ji neznal? Jedna z nejslavnějších sopek na světě už řadu desetiletí rozhodně nespí. Podívejte se na úchvatná videa z posledních erupcí.


Úžasná zvířecí telepatie má vysvětleníÚžasná zvířecí telepatie má vysvětlení
Vlastníci domácích zvířat i přírodovědci dobře vědí, že některá zvířata mají tzv. paranormální schopnosti. Biolog Rupert Sheldrake záhadnou oblast studuje, jeho objev zní: Paranormální je normální!


Výzkum UFO v PeruVýzkum UFO v Peru
Anthony Choy, šéf oddělení pro výzkum UFO peruánského vojenského letectva, je přesvědčen, že mimozemská inteligence dala v Peru mnohokrát najevo, že je na Zemi přítomna.


Falklandy versus Malvíny: bezvýznamná plichta Falklandy versus Malvíny: bezvýznamná plichta
Na Falklandských ostrovech proběhlo zřejmě jedno z nejzbytečnějších referend v historii. Obyvatelé dali jasně najevo, že chtějí zůstat pod britskou vlajkou. Argentina ovšem vstřelila podobně symbolický gól do britské branky.


James E. McDonald: vědec, který se věnoval UFOJames E. McDonald: vědec, který se věnoval UFO
James Edward McDonald (1920-1971) byl americký fyzik a odborník na atmosféru a meteorologii. Během svého života se však více než odbornými články o atmosféře proslavil studováním případů UFO.


Zajímavé sociální experimentyZajímavé sociální experimenty
Zkoumat život malé skupiny vystavené izolaci, hladu, nedostatku kyslíku nebo třeba vlivu drog, je snem mnoha vědců ale i vojáků. Některé sny se staly skutečností.


Děti duchy vidí: Duchařské historky z AmerikyDěti duchy vidí: Duchařské historky z Ameriky
Je známo, že děti mají mimosmyslové vnímání silnější než dospělí. Zachycuje to například slavný film „Šestý smysl“. Následující příběhy se odehrály v několika amerických rodinách.


Pomozte odhalovat nezákonný rybolov díky technologii Global Fishing WatchPomozte odhalovat nezákonný rybolov díky technologii Global Fishing Watch
Leonardo DiCaprio a Google představili technologii, která umožňuje komukoliv na Zemi odhalovat nezákonný rybolov z vesmíru. Ten je odhadován na 35% celkového mořského výlovu. Díky tomu jsou ryby jako tuňáci a mečouni na desetině původních stavů...


Relaxační hudba III – meditace, spánek, spaRelaxační hudba III – meditace, spánek, spa
Potřetí vybíráme relaxační videa vhodná například k masáži, meditaci nebo pro klidné usínání.


Reinkarnace Jeffrey KeenaReinkarnace Jeffrey Keena
Penzionovaný hasič žil v jednom svém minulém životě jako generál americké občanské války. Jeffrey Keene této představě uvěřil a má k tomu více pádných důvodů.


RSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolouRSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolou
Někteří lidé považují RSS za přežitek, jiní na něj nedají dopustit. Představujeme vám pěknou aplikaci, díky které můžete mít články z internetWEEK.cz i dalších zdrojů pěkně na dosah ruky.


10+3 nejpodivnější záhady10+3 nejpodivnější záhady
Země je stále plná záhad, nad kterými zůstává rozum stát, i když to tak na první pohled nevypadá. Tento výběr dal dohromady server Before It´s News.


Tajemná Mona Lisa aneb kdo byla Vinciho modla?Tajemná Mona Lisa aneb kdo byla Vinciho modla?
Záhadná, krásná žena, přesně taková byla Mona Lisa. Kdo ale Vinciho modelka vlastně byla? Objevilo se mnoho teorií a domněnek. Která je ta správná?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí