internetWEEK.cz menu TOPlist
UFO a mimozemské dětiUFO a mimozemské děti
Potřebují mimozemšťané lásku pozemských žen, aby jejich děti přežily? Jak souvisejí paranormální schopnosti a kontakt s mimozemšťany?


10 nejzajímavějších paranormálních schopností10 nejzajímavějších paranormálních schopností
Takzvané paranormální jevy většina lidí na Západě pokládá za nesmysly. Nicméně ony formovaly naši minulost více, než tušíme. Také proto vznikl tento žebříček záhadných schopností.


Out Of The Blue – UFO existují!Out Of The Blue – UFO existují!
Jsou mimozemšťané na Zemi? Co nám létá nad hlavou a říkáme tomu UFO? Proč americká vláda mlčí? – to jsou hlavní témata skvělého dokumentárního filmu „Out of the Blue – Definitivní výzkum UFO“.


Muž, který byl v nebi, kontra skepticiMuž, který byl v nebi, kontra skeptici
Příběh lékaře dr. Ebena Alexandra je pozoruhodný. V roce 2008 upadl při onemocnění meningitidou do kómatu a v době, kdy mu nefungoval mozek, prožil cestu do nebe.


Oblast 51 - výzkum mimozemských civilizací?Oblast 51 - výzkum mimozemských civilizací?
Každý kdo se alespoň minimálně zajímá o UFO či konspirační teorie, jistě již několikrát slyšel o zařízení zvaném Area 51 neboli Oblast 51. Jedná se o obyčejnou vojenskou základnu nebo zde probíhají tajné výzkumy?


Americká kosmonautika: krize nebo zlatá éra?Americká kosmonautika: krize nebo zlatá éra?
Při pohledu na některá fóra by člověk nabyl dojmu, že americká kosmonautika míří ke dnu. Bývalá velmoc vyklidila pozice a vše je špatně. Opak je však pravdou.


Jsme to, co jíme a taky na to dojedemeJsme to, co jíme a taky na to dojedeme
Bezdomovci popíjející poblíž supermarketů nekvalitní krabicové víno v mnoha lidech vzbuzují škodolibý úsměv. Jak něco takového mohou pít? Jenže ani my na tom nejsme lépe. Výsledky kontrol v minulém roce ukázaly, že si domů nosíme podobnou kvalitu...


Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!
Většina savců kost v penisu má. Ačkoliv její velikost se velmi liší. A vědci přišli se zajímavým evolučním vysvětlením záhady pyjové kosti.


Neviditelná nukleární hrozba v jídleNeviditelná nukleární hrozba v jídle
Američané, kteří nenakupují pouze bio-potraviny, jsou nevědomými účastníky největšího potravinového experimentu, jaký kdy historie zaznamenala. Potraviny jsou zhodnocovány kobaltem 60, aby byly bezpečnější…


Rover Spirit: NASA odtajnila pětiletou misiRover Spirit: NASA odtajnila pětiletou misi
Robotické vozítko bylo zkonstruováno na 90 dní práce. Spirit si svou misi prodloužil na dlouhých 5 let, 3 měsíce a 27 dní...


Nejlepší UFO videa - co je to?Nejlepší UFO videa - co je to?
UFOlogie není sci-fi ani fantasmagorie. Odhalujeme nejpovedenější záběry neidentifikovatelných létajících objektů. Poznáte co je to?


Rupert Sheldrake: 10 vědeckých dogmatRupert Sheldrake: 10 vědeckých dogmat
Britský vědecký disident promluvil v Londýně kriticky o současné vědě. Vyvolal poprask. Pustili se do něj skeptici. TED stáhl jeho projev ze svých stránek a byl obviněn z cenzury. Skandál byl na světě.


Rusko se vrací do hry: MS-21 má za sebou první letRusko se vrací do hry: MS-21 má za sebou první let
Na poli dopravních letadel Rusko vyklidilo pole. Nyní se vrací. MS-21 vypadá k světu a má za sebou první testovací let.


Toulkami za nejtajemnějšími místy ČeskaToulkami za nejtajemnějšími místy Česka
Česko je krásná země a vědí to všichni. Cizinci se sem rádi vrací. Kromě krásných krajin, žen, dobrého piva a památek v Česku můžeme najít i mnoho tajemných míst. Vydejme se po stopách těch nejtajemnějších společně.


ChemtrailsChemtrails
Za některými letadly v určitě výšce vznikají z povrchu dobře viditelné bílé stopy. Ve většině případech se jedná pouze o vodu či vodní páry, někdy se však může jednat i o vysoce nebezpečné látky.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí