internetWEEK.cz menu TOPlist
10 lidí s neuvěřitelnými schopnostmi10 lidí s neuvěřitelnými schopnostmi
Mutanti s pohádkovými vlastnostmi se vyskytují hlavně v amerických filmech. Ale i někteří obyčejní lidé kolem nás mohou mít schopnosti, nad kterými zůstává rozum stát. Následuje žebříček deseti z nich, jak je vybral časopis amazingbeautifulworld.com.


Kopie jeskyně Lascaux: Sixtinská kaple prehistorie ožíváKopie jeskyně Lascaux: Sixtinská kaple prehistorie ožívá
Obrazárna světa, která byla od roku 1963 pro veřejnost uzavřena, má věrnou kopii alespoň zásadních děl.. Podívejte se na zajímavé video...


Co skrývají záhadné kovové kodexy?Co skrývají záhadné kovové kodexy?
Zpočátku se psalo o nálezu jordánských kodexů jako o unikátním objevu, který by svým významem mohl předstihnout slavné svitky od Mrtvého moře.


Slunovrat. Pro mnohé kultury významný denSlunovrat. Pro mnohé kultury významný den
Letní i zimní slunovrat není pro moderního člověka moc zajímavý. Ale mnohé kultury po celém světě mu přikládají značný až magický význam.


Proč muži milují ženská prsaProč muži milují ženská prsa
Proč lidští samci zbožňují ty pytle, které visí jejich samičkám na hrudi? Vědci zatím neuměli dostatečně vysvětlit posedlost pánů tvorstva prsy žen, ale jeden americký neurovědec to prý objevil.


Laureát Nobelovy ceny: nerovnost ve společnosti povede ke katastrofěLaureát Nobelovy ceny: nerovnost ve společnosti povede ke katastrofě
Nerovnost ve společnosti vede k oslabení růstu a erozi demokracie. Prohlásil to Joseph Stiglitz, jeden z nejuznávanějších světových ekonomů...


Leonardo da Vinci - skicy z anatomieLeonardo da Vinci - skicy z anatomie
Procházení jeho skicářů je nevšedním zážitkem. Jeho pohled na anatomii lidí a zvířat předběhl dobu minimálně o čtyři století.


Záhadné záblesky z vesmíru: Mimozemšťané, mikrovlnná trouba nebo gigantické katastrofy?Záhadné záblesky z vesmíru: Mimozemšťané, mikrovlnná trouba nebo gigantické katastrofy?
Rychlé rádiové záblesky (FRB, Fast Radio Bursts) jsou jednou z velkých záhad současné astronomie. Odkud k nám přicházejí a jaký je jejich původ?


Stříbrné šípy z Formule 1 mají kořeny v Novém JičíněStříbrné šípy z Formule 1 mají kořeny v Novém Jičíně
Jen málokdo z fanoušků Mercedesu ví, že jejich stříbrné šípy mají kořeny v Novém Jičíně.


Spící prorok – Edgar CayceSpící prorok – Edgar Cayce
Edgar Cayce předpověděl posun magnetických pólů, velké katastrofy v Americe, zabýval se Atlantidou a Lemurií. Léčil tisíce lidí.


10 nejšílenějších vědeckých teorií10 nejšílenějších vědeckých teorií
I na první pohled šílené teorie v sobě mohou mít zrnko pravdy. Například velký třesk, který dnes přijímá většina teoretických fyziků, při svém zrodu vyvolával smích podobně jako Darwinova evoluční teorie. Podívejte se na hitparádu bláznivých teorií.


Google je mocnější než vlády světaGoogle je mocnější než vlády světa
Google ovládá internet. Téměř o každém ví vše. Rozhoduje, co budete kupovat a kdo Vám to prodá. Informace, kterými disponuje, Vás posadí na zadek. Jestli je zneužívá? Může. A o svou morální bezúhonnost již přišel...


DNA skrývá netušené možnostiDNA skrývá netušené možnosti
Povaha DNA je esoterická. Poslední vědecké výzkumy naznačují, že před lidstvem stojí nepředstavitelné možnosti, když se mu podaří vygenerovat kolektivní vědomí.


Šestý smysl zkoumá Psychotronika, věda nemožného...Šestý smysl zkoumá Psychotronika, věda nemožného...
Nezdá se Vám, že důkazů o událostech mezi nebem a zemí opředených tajemstvím je až příliš? Je možné, aby to bylo nemožné? Záhadný šestý smysl, který to má na svědomí, zkoumá psychotronika...


Rupert Sheldrake: 10 vědeckých dogmatRupert Sheldrake: 10 vědeckých dogmat
Britský vědecký disident promluvil v Londýně kriticky o současné vědě. Vyvolal poprask. Pustili se do něj skeptici. TED stáhl jeho projev ze svých stránek a byl obviněn z cenzury. Skandál byl na světě.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí