internetWEEK.cz menu TOPlist
Fazole si na Měsíc neberte Fazole si na Měsíc neberte
Jedna z nejlepších reklam s vesmírnou tématikou aneb fazole, astronauti a cholerická lunární příšerka.


Slunovrat. Pro mnohé kultury významný denSlunovrat. Pro mnohé kultury významný den
Letní i zimní slunovrat není pro moderního člověka moc zajímavý. Ale mnohé kultury po celém světě mu přikládají značný až magický význam.


Indigové dítě o změnách na ZemiIndigové dítě o změnách na Zemi
Rozhovor se Sašou stojí za pozornost. V roce 2008 se šířily internetem názory jiného ruského indigového dítěte - Borise. Saša odpověděl na jakékoliv otázky a jeho odpovědi jsou téměř vždy překvapivé.


Michio Kaku o svobodné vůli, záhadné temné energii a konci vesmíruMichio Kaku o svobodné vůli, záhadné temné energii a konci vesmíru
Je člověk zodpovědný za své činy, má vůbec svobodnou vůli? A jaká budoucnost čeká náš vesmír, o kterém toho stále víme tak málo, a co s tím může udělat lidstvo?


Svět v roce 2100: populační exploze černého kontinentu Svět v roce 2100: populační exploze černého kontinentu
Populační divize OSN nedávno zveřejnila nové odhady vývoje lidské populace. Zatímco v západním světě ale také v Asii bude počet obyvatel klesat, Afriku čeká populační exploze. Možná dokonce největší v lidských dějinách.


Elektrický vesmír – nový pohled na všeElektrický vesmír – nový pohled na vše
Vysvětlení vesmírných principů a vzájemných vazeb lze nalézt v elektromagnetismu. Magnetická pole vidíme ve vesmíru všude, vytvořená výhradně elektrickým tokem…


NASA tiše ohlásila příchod revoluceNASA tiše ohlásila příchod revoluce
Jakoby se blížila realizace jedné science-fiction, starého snu o studené fúzi. NASA zaznamenala úspěch při experimentálním provozu.


Ákáša podle Edgara Cayceho  Ákáša podle Edgara Cayceho
Ákášické záznamy uchovávají vše, co člověk udělal během koloběhu reinkarnací, a to nejen činy, ale i pouhé myšlenky nebo emoce.


Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!
Dvacet věcí pro dvacetileté od Jasona Nazara. Rady se mohou hodit jak začínajícím podnikatelům, tak úplně všem, kteří stojí na startu do života plného výzev a chtějí dosáhnout úspěchu.


Podnikání: Jak pozvednout morálku zaměstnancůPodnikání: Jak pozvednout morálku zaměstnanců
Podnikatelka Ronna Coeová používá ve své malé firmě čtyři metody řízení zaměstnanců. Udržení si kvalitních pracovníků a jejich spokojenost patří mezi její priority.


Titanik potopil oheň, nově tvrdí odborníciTitanik potopil oheň, nově tvrdí odborníci
Analýza dosud neznámých fotografií, pořízených před vyplutím z loděnice v Belfastu, přiměla experty vyhlásit oheň za prvotní a hlavní příčinu zkázy Titaniku.


Co o nás prozradí našeptávače vyhledávačů?Co o nás prozradí našeptávače vyhledávačů?
Vyhledávače Google nebo Seznam.cz používá asi většina z nás každý den. Když začnete do klávesnice bušit hledané heslo, našeptávač vám nabídne seznam nejhledanějších případně vámi kdysi hledaných výrazů. Co hledáme nejčastěji?


Netradiční pohled na zatmění SlunceNetradiční pohled na zatmění Slunce
Úplné zatmění Slunce je nejúchvatnějším nebeským úkazem. NASA nyní zveřejnila velmi netradiční pohled na tuto podívanou.


Skryté sopky: Úchvatné lávové proudy pod hladinouSkryté sopky: Úchvatné lávové proudy pod hladinou
Jen 25% lávy se dostane na povrch. Většina zůstává skryta pod hladinou oceánů. Nové útvary lze spatřit pouze díky specializované technice. Vědci navštívili sopku nedaleko Islandu a přivezli úchvatné snímky!


V-7: Létající talíř pro HitleraV-7: Létající talíř pro Hitlera
Víte, že první lidské UFO chtěli zkonstruovat nacisti? Chtěli vyrobit létající talíř pro Hitlera - V7.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí