internetWEEK.cz menu TOPlist
Kdyby nás obklopovala jen vtipná reklama, svět by byl lepším místem k životu...Kdyby nás obklopovala jen vtipná reklama, svět by byl lepším místem k životu...
Když s někým spíš, spíš také s jeho minulostí... a dalších 5 velmi povedených obrazových reklam!


Vetřelec v hlavě: strachVetřelec v hlavě: strach
Máme v sobě vetřelce. Ovládá naše myšlení a emoce. Každý den sílí. Začalo to v dětství. Strašidly, strachem ze tmy. Z toho, že nás rodiče opustí. Z pětky ve škole. Z odmítnutí, z nemoci, z propuštění a neúspěchu a nakonec přichází strach ze smrti...


Nesnadný den Marka OwenaNesnadný den Marka Owena
Tak konečně vyšly memoáry jednoho z členů americké speciální jednotky, který se zúčastnil vojenské akci proti bin Ládinovi. Nakladatel chtěl potenciální bestseller s názvem „No Easy Day“ vrhnout na trh až 11. září, ale nakonec to urychlil.


Zdravá konkurence pro toxický aspartam? Stévie!Zdravá konkurence pro toxický aspartam? Stévie!
Je to obyčejná tráva. 300x sladší než cukr. Ale nemá kalorie a nezvyšuje hladinu inzulinu. Proto je postrachem potravinářské chemie.


Poskytli mimozemšťané technologie starověku?Poskytli mimozemšťané technologie starověku?
Měli lidé ve starověku znalosti, které jasně předčí ty naše? Pokud ano, tak odkud? Od mimozemšťanů? Nebo jsme snad ztratili část své historie?


Časosběrné video: HyperlapseČasosběrné video: Hyperlapse
Spousty fotek za sebou dělají divy. Naučte se k nim přidat i pohyb a povýšíte své výsledky na další úroveň.


Kočka, náš tajemný přítelKočka, náš tajemný přítel
Jsou na světě mnoho let. Byly nenáviděny a milovány. Dokáží si nás podmanit, ale i tak si zachovají svoji hrdost. Kočky jsou zvířata, o nichž se tvrdí, že žijí na hranici dvou světů. Co je na tom pravdy?


Antarktické jezero Vostok bylo dobytoAntarktické jezero Vostok bylo dobyto
Rusové se provrtali až k hladině antarktického jezera Vostok, které se ukrývá pod 4 km silnou vrstvou ledu. Očekávají, že v jezeře by mohly žít více než dvacet miliónů let staré mikroorganismy, které se zcela odlišným způsobem vyvíjely...


Prase + šimpanz = člověk?Prase + šimpanz = člověk?
Média přinesla zajímavou informaci, podle které může být člověk ve skutečnosti křížencem prasete a šimpanze. Teorie ale není úplně nová…


Měsíc ovlivňuje spánek, žaluzie nepomohouMěsíc ovlivňuje spánek, žaluzie nepomohou
Vliv Měsíce na člověka je vášnivým tématem odpradávna. Kdysi kolovaly zvěsti o vlkodlacích, dnes se vědci přou o vliv našeho vesmírného souseda na lidský spánek.


Exkurz do historie: Benešovy dekrety jsou minulost. Tečka.Exkurz do historie: Benešovy dekrety jsou minulost. Tečka.
Čeští politici mají stále dokola potřebu omlouvat se Německu za poválečný odsun. Připomeňme si, o co šlo, proč je to nesmysl a slovy prezidenta Beneše „vlastizrada“, před kterou varoval.


Reinkarnace Jeffrey KeenaReinkarnace Jeffrey Keena
Penzionovaný hasič žil v jednom svém minulém životě jako generál americké občanské války. Jeffrey Keene této představě uvěřil a má k tomu více pádných důvodů.


Výzkumy DNA potvrzují existenci AtlantidyVýzkumy DNA potvrzují existenci Atlantidy
Genetický příběh plný záhad odpovídá jasnovidným informacím, které nám kdysi předal Spící prorok Edgar Cayce.


Göbekli Tepe - stavba z doby AtlantidyGöbekli Tepe - stavba z doby Atlantidy
Zřejmě nejúžasnější archeologický objev moderní doby se nachází v jihovýchodním Turecku. Je o tisíce let starší než nejstarší stavební památky.


Sonda Cassini: První snímky historického průletu pod prstenci SaturnuSonda Cassini: První snímky historického průletu pod prstenci Saturnu
Ještě žádná sonda se nedostala takhle blízko k Saturnu. Zatím jsme se mohli spoléhat jen na naše odhady založené na dosavadních zkušenostech s jinými oblastmi prstenců. Z toho jsme pak odvozovali, jak by mohla mezera mezi planetou a prstenci vypadat.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí