internetWEEK.cz menu TOPlist
Nesnadný den Marka OwenaNesnadný den Marka Owena
Tak konečně vyšly memoáry jednoho z členů americké speciální jednotky, který se zúčastnil vojenské akci proti bin Ládinovi. Nakladatel chtěl potenciální bestseller s názvem „No Easy Day“ vrhnout na trh až 11. září, ale nakonec to urychlil.


Měsíc ovlivňuje spánek, žaluzie nepomohouMěsíc ovlivňuje spánek, žaluzie nepomohou
Vliv Měsíce na člověka je vášnivým tématem odpradávna. Kdysi kolovaly zvěsti o vlkodlacích, dnes se vědci přou o vliv našeho vesmírného souseda na lidský spánek.


Bermudský trojúhelník: Šokující nové záhadyBermudský trojúhelník: Šokující nové záhady
Bermudský trojúhelník nám s největší pravděpodobností stále neodhalil všechna svá tajemství. Podívejte se na velmi zajímavé video v českém znění...


Duchové na Mount EverestuDuchové na Mount Everestu
Když australský horolezec Lincoln Hall umíral na vrcholu Mount Everestu, navštívil svou manželku ve spánku. Zázračně přežil v zóně smrti snad zásluhou vizualizace, kterou použil.


Velké konspirační teorie: Atentát na J. F. KennedyhoVelké konspirační teorie: Atentát na J. F. Kennedyho
Nejoblíbenější americký preziden byl zastřelen. Přestože byl údajný atentátník Lee Harvey Oswald brzy dopaden, osudný pátek je zahalen kouřovou clonou...


Jak rozpoznat lhaní?Jak rozpoznat lhaní?
Existuje řada signálů, které podle většiny lidí naznačují, že někdo lže. Víte, které to jsou?


Čemu věřit ve sportu? Co je fakt a co fikce?Čemu věřit ve sportu? Co je fakt a co fikce?
Uplácení, sázení a doping. Velké peníze a nástroj moci. Je tu ještě místo pro soupeření a ideály? Existuje čistý sport, jak tvrdí desetibojaři Dvořák a Šebrle? Nebo silový trojbojař Jakub Sedláček?


Ztracená kniha Nostradama I.Ztracená kniha Nostradama I.
Nostradamova kniha byla zpřístupněna veřejnosti až v 21. století. Obrázky nám ukazují, že se život Země krátí. Z proroctví, která nám Nostradamus zanechal a která k akvarelům patří, běhá mráz po zádech. Většina z nich se již naplnila. Naplní se i ta


Hrad Houska – brána do jiného světa?Hrad Houska – brána do jiného světa?
Ačkoliv se hrad nepyšní zvláštní krásou, ani výjimečnými královskými zahradami, přitahuje k sobě mnoho návštěvníků. Proč? Protože se zde má nacházet vchod do pekel. Chcete-li se dozvědět více, čtěte dál...


Co se stalo 11.září 2001Co se stalo 11.září 2001
11. září 2001 - Teroristé unáší 4 dopravní letadla, která navedou do dvou budov WTC, po nárazu obě budovy padají k zemi. Všichni věří, že je to dílo teroristů, ale fakta napovídají něco jiného...


Problém pro vesmírné cestovatele: zastihne je AlzheimerProblém pro vesmírné cestovatele: zastihne je Alzheimer
„Houstone, máme problém, myslím, že někteří členové posádky začínají mít příznaky Alzheimerovy choroby“. S trochou nadsázky by nějak podobně mohla v budoucnu znít zpráva z dalekého vesmíru.


Zdravá konkurence pro toxický aspartam? Stévie!Zdravá konkurence pro toxický aspartam? Stévie!
Je to obyčejná tráva. 300x sladší než cukr. Ale nemá kalorie a nezvyšuje hladinu inzulinu. Proto je postrachem potravinářské chemie.


Vědci žasnou nad záhadným signálemVědci žasnou nad záhadným signálem
Když astronomové zachytili zvláštní signál v galaktické kupě v souhvězdí Perseus, vzdáleném od nás miliony světelných let, poznali, že narazili na něco mimořádného. ..


Záhada nad záhady: Oregonský vír Záhada nad záhady: Oregonský vír
Na jednom místě ve státě Oregon v USA jako by fyzikální zákony nefungovaly. Indiáni se místa obávali a dali mu název Zakázaná oblast. Vědci fyzikální anomálii marně zkoumají už desítky let.


Koně umějí komunikovat jako delfíni nebo opice. Změní to přístup k jejich výcviku?Koně umějí komunikovat jako delfíni nebo opice. Změní to přístup k jejich výcviku?
V komunikaci se zvířaty vědci dosahují největších úspěchů se symboly. Nyní dokázali naučit koně, aby si řekli, co právě chtějí. Během dvou týdnů se to naučilo všech 23 koní zapojených do experimentu. Pouze pozitivní motivací. Jak?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí