internetWEEK.cz menu TOPlist
Exkurz do historie - svět na přelomu letopočtůExkurz do historie - svět na přelomu letopočtů
Možná bude zajímavé si připomenout jedno význačné období historie, období přelomu letopočtů podle evropského počítání času. Byla to doba velkých změn. Svým způsobem byla civilizace na vrcholu a prožívala všeobecný rozkvět. Jako dnes...


Skok ze stratosféry: všechno mohlo být jinak!Skok ze stratosféry: všechno mohlo být jinak!
Na internetu je šokující video, které vnáší nová fakta do historického skoku Felixe Baumgartnera ze stratosféry.


Nechci Vám brát iluze, ale……Nechci Vám brát iluze, ale……
Lze vůbec české potravinářské výrobky považovat za potraviny? Dostanete vůbec za své peníze v obchodě kvalitní potraviny? A lze je vůbec koupit? O tomto tématu pojednává výňatek z dopisu od JUDr. Jaroslava Janečka.


Dá se unudit k smrti?Dá se unudit k smrti?
Nuda. Slyšíme to slovo každý den ze všech stran. Byl to nudný den. Nudný rozhovor, film. Dá se k smrti unudit? A dá se s tím něco dělat?


Jak vybrat virtuální kancelář?Jak vybrat virtuální kancelář?
Co je virtuální kancelář? Docela kamenná kancelář založená na principu sdílení prostor a administrativního personálu. Ale výběr kanceláře není jen tak. Ani právníky a účetní nevybíráte pouze podle ceny, nebo modelek na webu! Na co si dát pozor?


Doggerland – evropská Atlantida na dně mořeDoggerland – evropská Atlantida na dně moře
Spojovací území mezi Británií a severní Evropou bylo v době kamenné osídleno a pomalu mizelo pod hladinou zvedajícího se oceánu...


Opravdu bylo za komunistů lépe?Opravdu bylo za komunistů lépe?
Na internetu je zajímavá stránka, která srovnává ceny v roce 1989 s těmi současnými.


Ekologie není sprosté slovo, pane Klaus!Ekologie není sprosté slovo, pane Klaus!
Budoucnost je téměř vyřešená, jen chtít. Nesdílím proto názory dnes již exprezidenta Václava Klause, přestože ve svých tvrzeních má bohužel pravdu. Ekologie musí být postojem. Co můžeme každý udělat?


Úder na solar klimatické teorie: Země se dva tisíce let ochlazujeÚder na solar klimatické teorie: Země se dva tisíce let ochlazuje
Vědci a Al Gorové nás dlouhodobě masírují poplašnými zprávami, jak se svět otepluje a že je nutné ho zachránit, jenomže tyto informace pocházejí z doby za posledních 150 let. Země se už 2000 let mírně ochlazuje.


Ötzi: Co víme o Ledovém mužiÖtzi: Co víme o Ledovém muži
Za více než dvě desetiletí prozkoumali vědci mumii z Alp zvanou Ötzi pomocí nejmodernějších přístrojů. Udělali jsme aktuální přehled toho, co vše se dá vypátrat o člověku, který žil před 5300 roky.


Když při dobývání vesmíru umírají lidéKdyž při dobývání vesmíru umírají lidé
Existuje pět velkých katastrof v dějinách kosmonautiky, při kterých umírali astronauti. O těchto nehodách se dočtete spoustu informací, vyšly o nich knihy a každoročně se připomínají. Při dobývání vesmíru však umírali i lidé zcela bezejmenní...


Iránský prezident naznačil, že útoky z 11. září zorganizovaly USAIránský prezident naznačil, že útoky z 11. září zorganizovaly USA
Je možné, aby americká vláda zorganizovala útok na Dvojčata z 11. září 2001? Zdá se vám to nepravděpodobné? Nebo naopak patříte k těm, kteří si myslí, že na těchto konspiračních teoriích skutečně něco pravdy je?


Chcete zhubnout?Chcete zhubnout?
Ptáte se vždy po ránu sami sebe, jak zhubnout? Přestaňte se přejídat. Začněte cvičit. Stravujte se zdravě. Jezte zeleninu. Vynechejte tučná jídla. Je to opravdu tak jednoduché?


Svatý grál - relikvie světaSvatý grál - relikvie světa
Svatý Grál - legenda legend. Pojďte poznat jeho historii.


Šmírovací schizofrenie a světová databáze obličejů Šmírovací schizofrenie a světová databáze obličejů
Žijeme v době, kdy si musíme pečlivě hlídat své soukromí. Občas však podléháme schizofrenii. Na straně jedné se bojíme odposlechů a na straně druhé své osobní údaje rádi dobrovolně poskytujeme.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí