internetWEEK.cz menu TOPlist
10+3 nejpodivnější záhady10+3 nejpodivnější záhady
Země je stále plná záhad, nad kterými zůstává rozum stát, i když to tak na první pohled nevypadá. Tento výběr dal dohromady server Before It´s News.


Mýty a fakta o mentální anorexiiMýty a fakta o mentální anorexii
Mnoho z nás si možná myslí, že ví o anorexii vše. Kolem této zákeřné nemoci ale existuje i spousta mýtů, které považujeme za pravdivé. Jak je tomu skutečně?


Biopotraviny: mýty a faktaBiopotraviny: mýty a fakta
Mnoho z nás si kupuje biopotraviny. Domníváme se, že jsou lepší, než obyčejné potraviny. Nemýlíme se však? Zde najdete mýty a fakta, která vám prozradí pravdu o biopotravinách.


Válka o lék na Alzheimerovu nemoc v plném prouduVálka o lék na Alzheimerovu nemoc v plném proudu
O nadějném novém léku slýcháme celkem často. Všichni světoví lídři na něm intenzivně pracují. Všichni jej nutně potřebují a někteří jsou již ve třetí fázi. Ale analytici jim dávají šanci na úspěch pouze okolo 15 procent…


Zmizení letu 370 – Konspirační teorie (2)Zmizení letu 370 – Konspirační teorie (2)
Média si nevšímají masivního zastoupení zaměstnanců Rothschildovy firmy Freescale ve zmizelém Boeingu. Jenomže právě to je inspirací pro hodně třaskavou konspirační teorii, v které hrají významnou roli utajované vojenské technologie.


Přiblíží nás ke hvězdám jaderná medúza?Přiblíží nás ke hvězdám jaderná medúza?
Na jedné straně zde máme objevy obyvatelných planet u blízkých hvězd. Na straně druhé přichází zajímavá inovace mezihvězdných letů. Nejnovější projekt jaderné medúzy vychází ze známého Projektu Orion. Budeme cestovat na vlnách atomových výbuchů?


P. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, dušeP. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, duše
Američanka P. M. H. Atwaterová patří mezi nejvýznamnější badatele v oblasti zážitků blízké smrti, sama prožila třikrát klinickou smrt.


Záhadné čáry na planině NazcaZáhadné čáry na planině Nazca
Málo míst na Zemi je tak záhadných. Teorií je nepřeberně. Řada lidí věří, že čáry vytvořili mimozemšťané, jako přistávací dráhy pro UFO. Může být vysvětlení z tohoto světa, třeba i velmi prosté?


Marihuana: 7x mýty a faktaMarihuana: 7x mýty a fakta
Marihuana je čím dál tím více užívanou lehkou drogou. Většinu věcí o ní nevíme. A to co se o ní říká, nemusí být ani z půlky pravda. Uveďme vše na pravou míru...


10 nejšílenějších vědeckých teorií10 nejšílenějších vědeckých teorií
I na první pohled šílené teorie v sobě mohou mít zrnko pravdy. Například velký třesk, který dnes přijímá většina teoretických fyziků, při svém zrodu vyvolával smích podobně jako Darwinova evoluční teorie. Podívejte se na hitparádu bláznivých teorií.


Je František poslední papež?Je František poslední papež?
Malachiášovo proroctví mluví o tom, že posledním papežem před Soudným dnem bude římský papež jménem Petr. Jak by jím mohl být Jorge Bergoglio čili papež František?


Stará posvátná místa Stará posvátná místa
Víru našich prehistorických předků dávno vymazalo křesťanství. Ztráta paměti je pozoruhodná. Nevíme, kdo jsme byli, ani odkud jsme přišli. Když ještě žili Evropané v těsném spojení s přírodou, uctívali některá místa. Podívejme se, jak to bylo v Litvě


Stanislav Grof – reinkarnaceStanislav Grof – reinkarnace
Reinkarnace je jedním z nejzajímavějších a nejzáhadnějších fenoménů lidské existence.


10 nejzdravějších semen na zemi 10 nejzdravějších semen na zemi
Semena většinou obsahují spoustu zdraví prospěšných látek, ale je nutné je jíst syrová. Teplo jim nesvědčí, natož pražení. Můžeme je ale namočit, rozemlít nebo z nich udělat kaši. Nepoužívejte k jídlu semena solená nebo potažená cukrem.


Ani bohatým nevyjde každý start-up. Na co si dát pozor?Ani bohatým nevyjde každý start-up. Na co si dát pozor?
Start-up je moderním označením začínajícího podnikání. Tyto nové příležitosti skrývají obrovský potenciál ale i riziko neúspěchu. Neúspěšné projekty většinou udělaly alespoň jednu z následujících chyb.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí