internetWEEK.cz menu TOPlist
Neviditelný duch - PoltergeistNeviditelný duch - Poltergeist
Poltergeist - duch, kterého nikdo neviděl, ale o kterém se stále mluví.


Podnikání: Jak na průšvihyPodnikání: Jak na průšvihy
V první řadě je potřeba přestat další průšvihy vytvářet. To je prvním krokem ze začarovaného kruhu. Je zásadní přestat dělat dokola stejné chyby, které k průšvihům vedly a které v budoucnu přinesou jen další a další.


Proč vlastně chodíme spát? Proč vlastně chodíme spát?
Létáme do vesmíru, necháváme srážet elementární částice, ale o sobě sama toho víme zatím velmi málo. Napadlo vás vůbec, proč chodíme večer spát?


Editorial: Proč není zelenina ze supermarketů k jídlu?Editorial: Proč není zelenina ze supermarketů k jídlu?
Vypadá krásně, až k nakousnutí. Ale nemá chuť ani vůni. Většinou je ze Španělska a je jak ze zkumavky.


Slunovrat. Pro mnohé kultury významný denSlunovrat. Pro mnohé kultury významný den
Letní i zimní slunovrat není pro moderního člověka moc zajímavý. Ale mnohé kultury po celém světě mu přikládají značný až magický význam.


Toulkami za nejtajemnějšími místy ČeskaToulkami za nejtajemnějšími místy Česka
Česko je krásná země a vědí to všichni. Cizinci se sem rádi vrací. Kromě krásných krajin, žen, dobrého piva a památek v Česku můžeme najít i mnoho tajemných míst. Vydejme se po stopách těch nejtajemnějších společně.


Duševní nemoc viděná africkým šamanemDuševní nemoc viděná africkým šamanem
Z šamanského hlediska duševní nemoc signalizuje, že se „narodil léčitel“, říká psycholog dr. Malidoma Patrice Somé. Duševní nemoci jsou spirituální havárie, krize a člověk, kterému se dějí, potřebuje rituální pomoc.


Mýty a fakta o závislostechMýty a fakta o závislostech
Dá se říci, že každý na světě má nějakou svoji závislost. Někdo menší, pojídá třeba sladké, jiný větší, kouří, pije alkohol, a někdo se zabíjí úplně, bere totiž drogy. Tak, nebo tak, i okolo tohoto tématu existuje velké množství nesrovnalostí.


Projekty agentury DARPA – druhý dílProjekty agentury DARPA – druhý díl
Ve druhém díle dokončíme přehled zajímavých a již ukončených projektů agentury DARPA. Podíváme se na auta bez řidiče, zrod GPS nebo na neviditelnou loď.


Potřebujete virtuální sídlo firmy? Nejlevnější? Tak neváhejte!Potřebujete virtuální sídlo firmy? Nejlevnější? Tak neváhejte!
Garantujeme Vám nejlevnější SKUTEČNÉ sídlo firmy v Praze. Pokud najdete levnější nabídku, srovnáme ji a ještě dáme 10% dolů. Ale neváhejte, naše kapacita je omezená!


Zdravá konkurence pro toxický aspartam? Stévie!Zdravá konkurence pro toxický aspartam? Stévie!
Je to obyčejná tráva. 300x sladší než cukr. Ale nemá kalorie a nezvyšuje hladinu inzulinu. Proto je postrachem potravinářské chemie.


Ötzi: Co víme o Ledovém mužiÖtzi: Co víme o Ledovém muži
Za více než dvě desetiletí prozkoumali vědci mumii z Alp zvanou Ötzi pomocí nejmodernějších přístrojů. Udělali jsme aktuální přehled toho, co vše se dá vypátrat o člověku, který žil před 5300 roky.


Záhada nad záhady: Oregonský vír Záhada nad záhady: Oregonský vír
Na jednom místě ve státě Oregon v USA jako by fyzikální zákony nefungovaly. Indiáni se místa obávali a dali mu název Zakázaná oblast. Vědci fyzikální anomálii marně zkoumají už desítky let.


Taťjana  Bělousová vstala z mrtvýchTaťjana Bělousová vstala z mrtvých
Ukrajinka oživla po třech dnech klinické smrti. To je jen jedna část neuvěřitelného života komunistky, která konvertovala ke křesťanství v SSSR. Ve své výpovědi vydává šokující svědectví o životě v komunistické říši.


UFO si posvítilo na helikoptéru – The Coyne incident UFO si posvítilo na helikoptéru – The Coyne incident
Mansfield v Ohiu se zapsal do dějin ufologie zlatým písmem. Ačkoliv se psal rok 1973, vzrušující příběh, který se stal posádce vojenské helikoptéry, zůstává dodnes velkou hádankou.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí