internetWEEK.cz menu TOPlist
Je meteorit Polonnaruwa důkazem mimozemského života?Je meteorit Polonnaruwa důkazem mimozemského života?
V médiích se objevily informace o nálezu meteoritu, který má být nezvratným důkazem mimozemského života.


Vlastní byt na hypotéku nemusí být výhrouVlastní byt na hypotéku nemusí být výhrou
Všechny finanční ústavy v České republice se předhánějí v lákání obyvatel k pořízení vlastního bydlení. Ústředním heslem je „Investujte do vlastního, na tom nemůžete prodělat. Jsou to dobře uložené peníze, které neztrácí hodnotu.“


Za zkázu Titanicu může Slunce s MěsícemZa zkázu Titanicu může Slunce s Měsícem
Podle další teorie může za potopení Titanicu působení Slunce a Měsíce.


Laureát Nobelovy ceny: nerovnost ve společnosti povede ke katastrofěLaureát Nobelovy ceny: nerovnost ve společnosti povede ke katastrofě
Nerovnost ve společnosti vede k oslabení růstu a erozi demokracie. Prohlásil to Joseph Stiglitz, jeden z nejuznávanějších světových ekonomů...


Záhada skryté hmoty stále nerozluštěnaZáhada skryté hmoty stále nerozluštěna
Naše znalosti o vesmíru jsou založeny na pozorování a výzkumu pouhých 4% jeho celkové hmotnosti. Zbytek tvoří skrytá hmota a energie. O co se jedná, jak se projevují a jsme jim na stopě?


Posedlost hubnutím? Nesmysl, krása je subjektivní!Posedlost hubnutím? Nesmysl, krása je subjektivní!
Málokdo drží diety a cvičí pro zdraví. Většině jde jen o krásu. Ta je však subjektivní. Modelka z úvodní fotografie není rozhodně ideálem krásy pro každého. A vůbec nemusí být šťastná...


Potřebujete virtuální sídlo firmy? Nejlevnější? Tak neváhejte!Potřebujete virtuální sídlo firmy? Nejlevnější? Tak neváhejte!
Garantujeme Vám nejlevnější SKUTEČNÉ sídlo firmy v Praze. Pokud najdete levnější nabídku, srovnáme ji a ještě dáme 10% dolů. Ale neváhejte, naše kapacita je omezená!


Na falešné záběry UFO naletěli lidé více, než si mysleliNa falešné záběry UFO naletěli lidé více, než si mysleli
Režisér Aristomenis Tsirbas si tak trochu udělal legraci z uživatelů Youtube a zveřejnil zajímavé video, zachycující UFO na kalifornském nebi.


Poradcům své finance raději nesvěřujtePoradcům své finance raději nesvěřujte
Už to zažil asi každý. Telefonát, kde se na druhém konci někdo rozvykládá, že vám chce pomoct ušetřit, vytvořit celoživotní finanční plán a zajistit vás do budoucnosti. Stačí na chvíli se s dotyčným setkat. Jít na schůzku či nejít?


Návyková láska a nebezpečné vztahyNávyková láska a nebezpečné vztahy
Když přijde láska, uvolní se neurotransmitery adrenalinového typu. Mozek je zaplaven PEA, dopaminem a norepinephrinem. Cítíte se, jako když si šlehnete. Nebo strčíte hlavu do vosího hnízda...


RSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolouRSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolou
Někteří lidé považují RSS za přežitek, jiní na něj nedají dopustit. Představujeme vám pěknou aplikaci, díky které můžete mít články z internetWEEK.cz i dalších zdrojů pěkně na dosah ruky.


11 jednoduchých věcí, které vás udělají šťastnějšími!11 jednoduchých věcí, které vás udělají šťastnějšími!
Každý má svou představu o tom, co je to štěstí, některé věci ale vyvolávají radost, pohodu a spokojenost u každého. Nestojí moc peněz nebo žádné, a že fungují, dokazují i vědecké výzkumy.


Out Of The Blue – UFO existují!Out Of The Blue – UFO existují!
Jsou mimozemšťané na Zemi? Co nám létá nad hlavou a říkáme tomu UFO? Proč americká vláda mlčí? – to jsou hlavní témata skvělého dokumentárního filmu „Out of the Blue – Definitivní výzkum UFO“.


Úředník draží zakázku na webové stránky!Úředník draží zakázku na webové stránky!
Máme odsouhlasený rozpočet na tvorbu internetových stránek. Rozpočet je 2 miliony korun. Jedná se tedy o podlimitní veřejnou zakázku a není třeba vyhlašovat výběrové řízení. Předmětem této aukce je získání této zakázky. Kdo dá více, získá zakázku.


Jane Fonda a třetí dějství životaJane Fonda a třetí dějství života
Stárneme. I když si to neuvědomujeme - stárneme. Je to asi jediná lidská spravedlnost, všichni stárneme stejně, změnu lidského organizmu věkem nelze zastavit, byť se o to mnozí různými způsoby pokoušejí.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí