internetWEEK.cz menu TOPlist
Hubblův dalekohled oslavil narozeninyHubblův dalekohled oslavil narozeniny
Nejslavnější astronomický přístroj oslavil narozeniny. Jak dlouho ještě bude na oběžné dráze pracovat a kdo ho nahradí?


Jak je to s letním a zimním časem. Zimní sice existuje, ale...Jak je to s letním a zimním časem. Zimní sice existuje, ale...
Čas, který používáme v létě, se nazývá letním časem, byť začíná na jaře a končí na podzim. Přesněji řečeno se jedná o Středoevropský letní čas (SELČ) a jeho cílem je poměrně diskutabilní úspora energie a tedy finančních prostředků.


Projekt Magnet: UFO EXISTUJÍProjekt Magnet: UFO EXISTUJÍ
Projekt Magnet byl program kanadského ministerstva dopravy zaměřený na výzkum UFO, založený 2. prosince roku 1950. Kanaďané věřili, že pohon Ufo je založený na magnetizmu. A odhalují, že USA tají poznatky o UFO lépe, než o vodíkové bombě (1950!)...


10 nejzajímavějších paranormálních schopností10 nejzajímavějších paranormálních schopností
Takzvané paranormální jevy většina lidí na Západě pokládá za nesmysly. Nicméně ony formovaly naši minulost více, než tušíme. Také proto vznikl tento žebříček záhadných schopností.


Konspirační teorie – Ježíš KristusKonspirační teorie – Ježíš Kristus
Byl to americký spisovatel Dan Brown, kdo oživil myšlenku, že Ježíš nebyl svatý, ale měl ženu a děti. Teorií kolem křesťanského Mesiáše je však více.


Poradcům své finance raději nesvěřujtePoradcům své finance raději nesvěřujte
Už to zažil asi každý. Telefonát, kde se na druhém konci někdo rozvykládá, že vám chce pomoct ušetřit, vytvořit celoživotní finanční plán a zajistit vás do budoucnosti. Stačí na chvíli se s dotyčným setkat. Jít na schůzku či nejít?


Leonardo da Vinci - skicy z anatomieLeonardo da Vinci - skicy z anatomie
Procházení jeho skicářů je nevšedním zážitkem. Jeho pohled na anatomii lidí a zvířat předběhl dobu minimálně o čtyři století.


Pozorování UFO: nacistická konspirace?Pozorování UFO: nacistická konspirace?
Velká část pozorování UFO je jistě utajovaným vojenským vývojem. Podle dokumentu UFO - nacistická konspirace prokazatelně již od dob Hitlera...


Michio Kaku o svobodné vůli, záhadné temné energii a konci vesmíruMichio Kaku o svobodné vůli, záhadné temné energii a konci vesmíru
Je člověk zodpovědný za své činy, má vůbec svobodnou vůli? A jaká budoucnost čeká náš vesmír, o kterém toho stále víme tak málo, a co s tím může udělat lidstvo?


S Hitlerem nikdy nebyla legrace. Až dosud...S Hitlerem nikdy nebyla legrace. Až dosud...
Nenechte si ujít sérii parodií s Adolfem Hitlerem v hlavní roli. Když se dozví, že je HIV pozitivní, ukradli mu Mercedes a že Pokémoni neexistují. Navíc den před maturitou!


Proč firmy hledají daňové ráje?Proč firmy hledají daňové ráje?
Jak je vůbec možné, že jsou za daňové ráje považovány i země, jako Velká Británie (EU), Kypr (EU), Holandsko(EU) a některé státy USA? Proč vlády s daňovými ráji raději bojují, než aby z České republiky udělaly přátelské místo k podnikání?


100 tipů - Jak myslí bohatí100 tipů - Jak myslí bohatí
Motivační kouč Steve Siebold studoval dlouho rozdíly mezi myšlením střední třídy a bohatými lidmi. Své dlouhé studium shrnul v knize „Jak myslí bohatí“ (How Rich People Think).


Úder na solar klimatické teorie: Země se dva tisíce let ochlazujeÚder na solar klimatické teorie: Země se dva tisíce let ochlazuje
Vědci a Al Gorové nás dlouhodobě masírují poplašnými zprávami, jak se svět otepluje a že je nutné ho zachránit, jenomže tyto informace pocházejí z doby za posledních 150 let. Země se už 2000 let mírně ochlazuje.


Čína slaví další a další úspěchy v dobývání vesmíruČína slaví další a další úspěchy v dobývání vesmíru
Ty zprávy se nedaly přehlédnout. Čína vyslala na oběžnou dráhu vesmírnou loď Šen -čou 9 se třemi kosmonauty (Číňané je nazývají taikonauti) na palubě. Byla mezi nimi i první Číňanka třiatřicetiletá Liou Jang.


Dogoni - africký domorodý kmenDogoni - africký domorodý kmen
Dogoni - tento africký domorodý kmen nezná žádné dokonalé přístroje ani nové vědecké objevy, ale jeho znalosti astronomie jsou obdivuhodné.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí