internetWEEK.cz menu TOPlist
Co všechno prozrazuje DNACo všechno prozrazuje DNA
DNA obsahuje obrovské množství informací včetně programovacího jazyka, jehož původ bez uznání vyšší inteligence, která vše vymyslela, těžko pochopit. Vypovídá také o nás - kdo vlastně jsme, my Češi, Moravané a Slezané.


Kam zmizeli stavitelé z Göbekli Tepe? Kam zmizeli stavitelé z Göbekli Tepe?
Stavitelé nejstarší svatyně na světě zmizeli beze stopy. Existují náznaky, že vyrazili na hodně dlouhou pouť a jejich potomci se dostali na místa vzdálená od Evropy tisíce kilometrů.


Mimozemšťané unesli rockera Mimozemšťané unesli rockera
Američan Sammy Hagar patří k celebritám, které promluvily veřejně o UFO. Tvrdí, že měl telepatický kontakt s mimozemšťany. Speciální technologie zjistila: Byl unesen!


Je Islám opravdu mírumilovným náboženstvím?Je Islám opravdu mírumilovným náboženstvím?
Ihned po 11. září 2001 nás ze všech stran přesvědčují, že Islám znamená mír. Ne terorismus nebo násilí. Že nebezpečný je pouze Islám radikální, stejně jako radikální křesťanství. A kde hledat pravdu?


Fukušima: následky havárie stále nejasné Fukušima: následky havárie stále nejasné
Jaderná energetika patří i přes kritiku ekologů k bezpečným zdrojům energie. Tedy pokud jaderné bloky nepostavíte pár metrů od pobřeží v jedné z tektonicky nejaktivnějších oblastí. Jaké budou dopady havárie Fukušimy na zdraví Japonců?


NASA: úchvatná 4K videa z vesmíruNASA: úchvatná 4K videa z vesmíru
NASA nás zásobuje nádhernými videi v obrovském rozlišení a s vysokou frekvencí snímků. Je opravdu na co se dívat!


Projekty agentury DARPA – druhý dílProjekty agentury DARPA – druhý díl
Ve druhém díle dokončíme přehled zajímavých a již ukončených projektů agentury DARPA. Podíváme se na auta bez řidiče, zrod GPS nebo na neviditelnou loď.


10+3 nejpodivnější záhady10+3 nejpodivnější záhady
Země je stále plná záhad, nad kterými zůstává rozum stát, i když to tak na první pohled nevypadá. Tento výběr dal dohromady server Before It´s News.


10 rad čínského mistra, jak zůstaneme mladí a zdraví10 rad čínského mistra, jak zůstaneme mladí a zdraví
Zdraví je důležité, ale ne vždy se nám chce pro zdraví něco dělat. Šaolinský mistr Šifu Yan Lei, z 34. generace bojového umění kung fu, nám radí, jak si zachovat zdraví a mládí co nejdéle. Je potřeba začít hned.


10 technologií, které mění svět10 technologií, které mění svět
Na trhu se v posledních letech objevují stále častěji technologické vychytávky, které výrazným způsobem mění svět a ovlivňují naše životy. Podívejte se na přehled 10 největších.


100 tipů - Jak myslí bohatí100 tipů - Jak myslí bohatí
Motivační kouč Steve Siebold studoval dlouho rozdíly mezi myšlením střední třídy a bohatými lidmi. Své dlouhé studium shrnul v knize „Jak myslí bohatí“ (How Rich People Think).


Vizionář Michael Tellinger - Od Sumerů k novým energiím a nové společnosti Vizionář Michael Tellinger - Od Sumerů k novým energiím a nové společnosti
Badatelská práce Michaela Tellingera začíná u Egypťanů a Anunnaki a končí výzvou k odstranění peněz a vytváření svobodných komunit UBUNTU.


Záhadná úmrtí ufologů a vědcůZáhadná úmrtí ufologů a vědců
Mnoho amerických ufologů zemřelo za podezřelých okolností. Upozornil na to bývalý poradce americké vlády Timothy Hood. Velmi rizikové povolání může mít také britský vědec, který pracuje pro určitý druh výzkumu.


Ekologie není sprosté slovo, pane Klaus!Ekologie není sprosté slovo, pane Klaus!
Budoucnost je téměř vyřešená, jen chtít. Nesdílím proto názory dnes již exprezidenta Václava Klause, přestože ve svých tvrzeních má bohužel pravdu. Ekologie musí být postojem. Co můžeme každý udělat?


Neviditelný duch - PoltergeistNeviditelný duch - Poltergeist
Poltergeist - duch, kterého nikdo neviděl, ale o kterém se stále mluví.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí