internetWEEK.cz menu TOPlist
Cukrovarnický průmysl si koupil vědce, aby manipulovali výživová doporučeníCukrovarnický průmysl si koupil vědce, aby manipulovali výživová doporučení
Vědci z Harvardu byly zaplaceni za bagatelizaci vlivu cukrů na srdeční onemocnění. Je to již přes 50 let. Ale vliv jejich výživových doporučení je vidět i v současnosti. Zřejmě stojí i za dnešní epidemií obezity. Jak je to tedy s cukry?


Edgar Cayce o AtlantiděEdgar Cayce o Atlantidě
Spící prorok Edgar Cayce pronesl v transu mnoho výkladů, které se vracely do daleké minulosti. Předal nám také mnohé zajímavé informace o Atlantidě.


UFO: Něco tu létá, nevíme co, ale nevadí nám toUFO: Něco tu létá, nevíme co, ale nevadí nám to
Britské ministerstvo obrany oznámilo, že se nebude zabývat šetřením pozorování UFO, protože tyto objekty zemi neohrožují. Letecký kontrolor prohlásil: vidíme asi jedno UFO měsíčně.


Atlantida podle Iva WiesneraAtlantida podle Iva Wiesnera
Ivo Wiesner patřil mezi atlantology, kteří systematicky zkoumají všechny dostupné prameny a jdou svou vlastní cestou. Výsledkem jeho alternativního bádání je obraz historie, která s oficiální vědou nemá téměř nic společného...


Mají zvířata duši, nebo ne?Mají zvířata duši, nebo ne?
Již léta se mezi lidmi vedou dohady, zda zvířata mají duši. Dle jedné strany se jedná o živého tvora, který rozhodně duši musí mít, dle druhé strany zvířata zkrátka duši nemají. Jak to tedy je?


Velké konspirační teorie – UFO a mimozemšťanéVelké konspirační teorie – UFO a mimozemšťané
Jenom v USA je denně evidováno na 400 nových hlášení o UFO. Záhadné létající objekty a mimozemšťané patří neodmyslitelně do naší doby a kultury. Stejně jako konspirační teorie...


Anita Moorjani: O duši, lásce a jinémAnita Moorjani: O duši, lásce a jiném
Anita Moordjani napsala knihu „Zemřela jsem, abych žila“. Porazila rakovinou, když už jí lékaři nedávali žádnou naději.


Project Camelot: Pravda za MatrixemProject Camelot: Pravda za Matrixem
Tajná vláda, Tajný vesmírný program a jiné Černé projekty jsou tématy článku od Kerry Cassidy (Project Camelot). Tajná vláda podle ní vytváří jakousi paralelní civilizaci, která disponuje obrovskými zdroji a nikomu není odpovědná.


Vesmír jako hologram – všechno je jinakVesmír jako hologram – všechno je jinak
Vesmír možná funguje jako hologram, zjistila řada vědců. Znamenalo by to, že vše je nějak propojeno a mnoho dalších fantastických věcí.


Extrémní místa ve vesmíru, na kterých může být životExtrémní místa ve vesmíru, na kterých může být život
Občas to vypadá, že astronomové hledají mimozemský život až příliš podobný tomu pozemskému. Velmi vášnivé diskuse se však vedou také okolo možnosti života na místech, kde byste dovolenou trávit nechtěli.


Teroristické útoky omezují naše svobodyTeroristické útoky omezují naše svobody
S každým dalším úderem v kterékoliv části světa dochází k dalšímu omezení svobod nás všech. Teroristické útoky nás o svobodu dříve nebo později připraví!


Léčivá houba: REISHILéčivá houba: REISHI
Výčet pozitivních účinků houby Lesklokorky lesklé je velmi obsáhlý. Tento tradiční lék dlouhověkých Číňanů a Japonců pomáhá při cukrovce, vysokém tlaku, obnově buněk nebo i v boji proti rakovině.


13 snových symbolů13 snových symbolů
Moderní psychologie vychází z toho, že sny vypovídají o vaší osobě. Následující článek vysvětluje 13 častých snových motivů.


UFO na Měsíci, UFO všudeUFO na Měsíci, UFO všude
Již v roce 1971 byl během mise Apolla 15 vyfotografován objekt připomínající vesmírnou mimozemskou loď. Objeven byl až dnes.


11 jednoduchých věcí, které vás udělají šťastnějšími!11 jednoduchých věcí, které vás udělají šťastnějšími!
Každý má svou představu o tom, co je to štěstí, některé věci ale vyvolávají radost, pohodu a spokojenost u každého. Nestojí moc peněz nebo žádné, a že fungují, dokazují i vědecké výzkumy.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí