internetWEEK.cz menu TOPlist
Zábava nebo záhada? Cola & Mentos...Zábava nebo záhada? Cola & Mentos...
Pokusy s Coca Colou Light a bonbóny Mentos patří do kategorie zábavné fyziky. A o zábavu opravdu není nouze. Občas jde i o tělesné výčnělky. Víte, že záhada bouřlivé reakce byla odhalena teprve nedávno?


Kdyby nás obklopovala jen vtipná reklama, svět by byl lepším místem k životu...Kdyby nás obklopovala jen vtipná reklama, svět by byl lepším místem k životu...
Když s někým spíš, spíš také s jeho minulostí... a dalších 5 velmi povedených obrazových reklam!


Skalní umění – okno do pravěkuSkalní umění – okno do pravěku
Nejslavnější pravěké malby jsou ve francouzských a španělských jeskyních (Lascaux, Altamira aj.), ale pozoruhodné skalní umění tvořili také Australci, indiáni i Afričané.


P. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, dušeP. M. H. Atwater: NDE, umírání, posmrtný život, duše
Američanka P. M. H. Atwaterová patří mezi nejvýznamnější badatele v oblasti zážitků blízké smrti, sama prožila třikrát klinickou smrt.


Negativní pocity kradou naše zdraví!Negativní pocity kradou naše zdraví!
Často na nás všechny působí v životě negativní vlivy. Možná máme pocit, že přejdou a my se z nich otřeseme, ale ve skutečnosti se negativní vlivy odráží na naší duši a ta vysílá signály do celého těla v podobě nemocí, to se nazývá etikoterapie.


J.F. Kennedy před dneškem varoval. Proto musel zemřít?J.F. Kennedy před dneškem varoval. Proto musel zemřít?
Před celou řadou věcí, které dnes kritizujeme, varoval americký prezident John Fitzgerald Kennedy již v roce 1961. Byly jeho názory opravdu tak pokrokové, že nebyly slučitelné s jeho dalším životem?


Mýty a fakta spojená s hubnutím!Mýty a fakta spojená s hubnutím!
Patříte mezi jedny z těch, kteří chtějí zhubnout, cvičíte, dodržujete vše pro to, abyste shodili pár kil? Bez výsledku? Možná jste se totiž domnívali, že děláte vše správně, ale pozor, existují určité mýty!


Účet za tání Arktidy: 60 trilionů dolarůÚčet za tání Arktidy: 60 trilionů dolarů
Rychle tající Arktida bude mít velké ekonomické dopady. Řetězová reakce událostí způsobená oteplováním severu postihne celou světovou ekonomiku.


Když se z boje proti klimatickým změnám stanou pouhá slovaKdyž se z boje proti klimatickým změnám stanou pouhá slova
Ekvádor po několika letech ruší iniciativu Yasuní-ITT a začíná s těžbou ropy na okraji národního parku a jednoho z nejkrásnějších pralesů na světě. Velký podíl viny na tom nese celá planeta.


Zákon přitažlivostiZákon přitažlivosti
Mezi příznivci esoteriky je zákon přitažlivosti (rezonance) znám už řadu let.


Poskytli mimozemšťané technologie starověku?Poskytli mimozemšťané technologie starověku?
Měli lidé ve starověku znalosti, které jasně předčí ty naše? Pokud ano, tak odkud? Od mimozemšťanů? Nebo jsme snad ztratili část své historie?


Očekávané technické novinky v automobilovém průmysluOčekávané technické novinky v automobilovém průmyslu
Automobilismus čelí byrokratické revoluci. Na spalovací motory se chystají další a další zákazy a regulace. Ačkoliv plnohodnotná ekologická náhrada není. Jak lze současná auta a paliva vylepšovat?


Mizející střední třída je nový normál?Mizející střední třída je nový normál?
Všimli jste si, že pomalu chudnete, i když jste byli v 90. letech poměrně úspěšní profesionálové a vaše profese se ještě před 10 lety zdála být zárukou slušného příjmu a víceméně nadprůměrného životního standardu? Nejste v tom sami....


Vibrace, synchronicity a homeopatieVibrace, synchronicity a homeopatie
Magie může být přirozenou součástí vesmíru, v němž žijeme. Některé vědecké výzkumy naznačují, že tomu tak je. Americká vědkyně Amy L. Lanská, která vyléčila svého syna z autismu homeopatiky, o tom píše knihy.


100 tipů - Jak myslí bohatí100 tipů - Jak myslí bohatí
Motivační kouč Steve Siebold studoval dlouho rozdíly mezi myšlením střední třídy a bohatými lidmi. Své dlouhé studium shrnul v knize „Jak myslí bohatí“ (How Rich People Think).


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí