internetWEEK.cz menu TOPlist
Toulkami za nejtajemnějšími místy ČeskaToulkami za nejtajemnějšími místy Česka
Česko je krásná země a vědí to všichni. Cizinci se sem rádi vrací. Kromě krásných krajin, žen, dobrého piva a památek v Česku můžeme najít i mnoho tajemných míst. Vydejme se po stopách těch nejtajemnějších společně.


USA chtěly vyvolat nepokoje na KuběUSA chtěly vyvolat nepokoje na Kubě
Někteří lidé se domnívají, že za mnohými politickými změnami a nepokoji stojí Spojené státy americké. Nový skandál okolo sociální sítě na Kubě jim dává do rukou velmi silný argument.


Iluze hmoty: Fyzická realita není vůbec fyzickáIluze hmoty: Fyzická realita není vůbec fyzická
Naše vědomí, city, myšlenky působí zpětně na realitu způsobem, který může mít pozoruhodné výsledky. Jde jen o to uvědomit si, že vědomí je propojené, a problémy jsou řešitelné.


30 kroků ke štěstí30 kroků ke štěstí
Štěstí považujeme většinou za jakousi zvláštní nahodilou věc, někdy jenom za letmý pocit. Ale existují vyzkoušené způsoby, jak na této podivné věci pracovat a dokázat zajistit, aby stála na vaší straně.


Mizející střední třída je nový normál?Mizející střední třída je nový normál?
Všimli jste si, že pomalu chudnete, i když jste byli v 90. letech poměrně úspěšní profesionálové a vaše profese se ještě před 10 lety zdála být zárukou slušného příjmu a víceméně nadprůměrného životního standardu? Nejste v tom sami....


Je záhadný Muž z Urfy nejstarší socha světa?Je záhadný Muž z Urfy nejstarší socha světa?
V Turecku byla nalezena nejstarší socha na světě - dočteme se v různých médiích. Takzvaný Muž z Urfy je starý více než 11 tisíc let.


Vlastní byt na hypotéku nemusí být výhrouVlastní byt na hypotéku nemusí být výhrou
Všechny finanční ústavy v České republice se předhánějí v lákání obyvatel k pořízení vlastního bydlení. Ústředním heslem je „Investujte do vlastního, na tom nemůžete prodělat. Jsou to dobře uložené peníze, které neztrácí hodnotu.“


Extrémní izolace, lidská mysl a halucinaceExtrémní izolace, lidská mysl a halucinace
Věda potvrzuje, že osamělost produkuje halucinace. Té jsou vystaveni hlavně staří lidé nad 65 let. Lidská izolace je však studována i z jiných důvodů – patří neodmyslitelně například k vězeňství nebo k válečnému zajetí.


TED: Zcenzurovaný projev Grahama Hancocka	TED: Zcenzurovaný projev Grahama Hancocka
Spisovatel Hancock pronesl na konferenci TEDx v Londýně v lednu 2013 řeč s názvem VÁLKA O VĚDOMÍ a byl zcenzurován. Neřekl nic špatného – ale mluvil otevřeně o současné společnosti a halucinogenních šamanských rostlinách. Někomu se to nelíbilo.


Mýty a fakta spojená s hubnutím!Mýty a fakta spojená s hubnutím!
Patříte mezi jedny z těch, kteří chtějí zhubnout, cvičíte, dodržujete vše pro to, abyste shodili pár kil? Bez výsledku? Možná jste se totiž domnívali, že děláte vše správně, ale pozor, existují určité mýty!


6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!
Komentář: Rok strávili v uzavřené kupoli na Havaji. Ven mohli jen ve skafandru na průzkum okolí velmi podobnému Marsu. A prohlásili, že život v izolaci si dovedou představit i na Marsu. Tak, jako mnozí před nimi. Rok života mohli strávit lépe…


Rusko se vrací do hry: MS-21 má za sebou první letRusko se vrací do hry: MS-21 má za sebou první let
Na poli dopravních letadel Rusko vyklidilo pole. Nyní se vrací. MS-21 vypadá k světu a má za sebou první testovací let.


Velké konspirační teorie: Usáma bin LádinVelké konspirační teorie: Usáma bin Ládin
Konec nejhledanějšího teroristy světa, kterého americký výsadek usmrtil v noci z 1. na 2. května roku 2011, symbolicky korunoval dílo. Jak by tím měl být zmatek kolem slavného mudžáhida završen.


Jsem homosexuál, kdo je víc?Jsem homosexuál, kdo je víc?
Zatímco ještě před několika desetiletími se o nich moc nemluvilo, dnes se veřejně producírují v mnohatisícovém veselém proudu centrem Prahy. A kupodivu Českou veřejnost to příliš nevzrušuje.


Tajemství parfému znaly ženy již ve starověkuTajemství parfému znaly ženy již ve starověku
Bez parfémů si snad žádná žena nedovede představit svůj život. Díky nim jsou sebevědomější. Cítí se sexy. Parfém ostatně patří mezi nejnebezpečnější ženské zbraně už od nepaměti.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí